BassDrill

ado

New member
Prvo,ispričavam se ako ima otvorena tema, nisam uspio naći, drugo: da li ima tko da trenutno radi za BassDrill, MO??DA imam poznanika koji bi me mogao ubaciti samo ka?že da trenutno nikog ne uzimaju pa ako mo?že netko napisati svoje iskustvo kako je raditi za tu firmu,plaće i uvjeti? Ako već ima tema, molim da netko stavi link...hvala!

Bass drill ekipa sa bivseg Frontiera uvijek uhodana shema oformit kupit firmu i priprodat. Bivseg Fronitera su prodali za 2,1 miljarde dolara.Imali su jedan tender rig i planirali radit drugi. Neka ekipa sa Seadrilla je presla tamo i to bas ovi sa tendera.

da li se zna kakvi su uvjeti tamo? Mislim ako cu imati prilike idem odma,sta bilo da bilo...

A kazes imas covika tamo valjda ti je reka uvjete ili ih zna?! Mala firma mora platit premiju na placu jer si ne moze dozvolit odljev kadra. Ova ekipa sta vodi firmu je do sada uvik placala dobro na bivsim firmama.

A kazes imas covika tamo valjda ti je reka uvjete ili ih zna?! Mala firma mora platit premiju na placu jer si ne moze dozvolit odljev kadra. Ova ekipa sta vodi firmu je do sada uvik placala dobro na bivsim firmama.

Malo je komplicirano vjeruj mi,tako da trenutno nemogu do tog čovjeka, znam da hoću ići za početak bilo gdje, i ??ta god radio ;)

Nitko ni??ta ? :o. Neki dan cuo da je taj covjek koji bi mi trebao srediti ubacaj, ubacio nekog drugog ,ko da me netko lopatom raspalio po glavi,jos i danas boli. Problem je sto ja to rijesavam preko poznanika a ne direkt...:udriglavom:udriglavom:udriglavom

Back