di dovrsit asistenturu

stanko.mate

New member
bija san dvaput ko cistac na brodu(atl.plovidba).izmrcvarili me pa san zavrsija malo skole.prvi dio asistenture odradija san na istoj kompaniji ali sad kad ih zoven za odradit drugi dio stalno vicu da ce bit nesto brzo.neda mi se vise cekat ih.zna li ko mozda kakvu firmu koja bi primila asistenta

Atlansku, jer ce te oni ukrcati ako kazu, a na nesto drugo ces cekati i cekati kao i mnogi ovdje...

znan da ce ukrcat samo ne znan kad.buden li ih puno ceka i na vlastiti pir cu zakasnit.tsalno govore da ce bit brzo pa san mislija probat jos negdi.ko zna mozda mi se posrici da se prije ukrcan

A cuj stari....zvrcni Tankersku,pa provaj i Azalea MOL u Zadru!!! IMA u Sibeniku...CarlButtner u Rijeci...provaj svugdi nesto ce upaliti!!! sritno!!!

A cuj stari....zvrcni Tankersku,pa provaj i Azalea MOL u Zadru!!! IMA u Sibeniku...CarlButtner u Rijeci...provaj svugdi nesto ce upaliti!!! sritno!!!

Na tankersku mozda, iako ces i tamo dugo cekati osim ako nemas kakvu vezu. Azalea ti krca na neku stranu firmu, ali kod njih su ti razgovori za ukrcaj svako godinu dana, sad su bili u 12 misecu. Ali probaj zvrcnuti Azaleu, mozda im triba netko.

evo mene ljudi jos doma.lovin zabe i beren jagode.zvali me na brod ali na zalost sve san mora odjebat.u atlantskoj razume pa rekli da se javin kad buden moga ic.ne znan valjda cu otic do kraja lita.pozdrav svima

prika moj,treba ti lista agencija po grdovima,pa od agencije do agencije,og grada do grada,puno vrimena ,novaca i goriva.barem san ja tako pocea,ali probaj na informacije naci kap.zizic u st,zaboravija san broj on uvik trazi kadeta(hanseatic agencuja)to je za start super,provaj:uzdravlje

Thome Zadar trazi dva deck cadeta i jednog asistenta stroja.

Ako kome treba, javite im se, raspitajte se...

TEL: 023/ 400 050

Back