Lova van...

Admin

Administrator
Staff member
Po??tovani kolege,

Svi ste pitali mo?že li se e-mailovima rije??iti problem. nekad je dovoljan e-mail, nekada treba vi??e.
nas očigledno nitko ne do?življava ozbiljno.
Meni se do sada javilo oko 70 ljudi (malo vi??e), koji su poslali e-mail protesta.
Očigledno nas nema puno.

Predla?žem da slijedeći korak bude povlačenje novaca iz banaka u Hrvatskoj.
Svi povučeni iznosi neka se jave na stranicu koju ovdje treba otvoriti ili baram jeviti, povlačim.
Ja sam za svoje najavio (nije puno, al čovjeka veseli).

Mirno more nama, glavobolja njima!

kap. P.Brazzoduro

:udriglavom:udriglavom

Povuceno prije 15 godina, i ne namjeravam do daljnjega stavljati svoju lovu u Hrvatske banke.:mad:
BTW.Senior officer sam vec 15 godina pa racunajte koliko je to novaca.:o
24v30p3.jpg

vec sam bio predlozio... ako je moguce da se to dogovori za jedan odredjeni dan... pa da se onda posalje mail, ali samo - novinama...

Ja povukla:)
I nikako nisan imala dojam da im je bas svejedno:)
Lipo,svatko povuce otprilike po bar 40.000 € ili $ ,pa jos toliko ilada kunov:)
Lipo,mogu Van reci da mi je sad puno lakse,bar znam da ne dam ajnci jedne lipe da mi s nojm itko mesetari.Pa kad Vlada voli.....neka joj.
Sad kad banke pocnu ludovati......Jednostavno,hebe mi se:)

evo da se uključim, i sam razmi??ljam o preno??enju zarade u stranu banku, e sad ako mi mo?že tko pobli?že pomoći oko toga...konkretno mo?že li mi tko predlo?žiti neku banku vani, da ima mogućnost net-bankarstva, jer pretpostavljam da je tako najlak??e raspolagat lovom iz strane banke; kakvi su uvjeti otvaranja računa?
unaprijed zahvaljujem! :)

evo da se uključim, i sam razmi??ljam o preno??enju zarade u stranu banku, e sad ako mi mo?že tko pobli?že pomoći oko toga...konkretno mo?že li mi tko predlo?žiti neku banku vani, da ima mogućnost net-bankarstva, jer pretpostavljam da je tako najlak??e raspolagat lovom iz strane banke; kakvi su uvjeti otvaranja računa?
unaprijed zahvaljujem! :)

To je najmanji problem,podjes u bilo koju banku (raifaisen,hypo,itd.) koja nije nasa i raspitas se,sve ce ti se objasniti,samo reces sto zelis,odnosno da zelis lovu ulagati vani a da bi je diza u Hrvatskoj preko Kreditne ili neke druge kartice onoliko koliko ti treba,stari kad je lova u pitanju, banke ti sire ruke da nemos zamisliti.:cool:

Evo ljudi,

ja sam kod PBZ zatvorio racun. Necete vjerovati, ali kada dajes lovu nema zima za eskima, ali kada je hoces nazad, e pa nece tako lako.
Trebao sam cekati tri dana. A nije bilo puno.

Jos imam Zabu, e ta mi je bas omrzena, ali ne mogu to sve drzati ispod jastuka. Nije puno ali je moje i covjeka veseli.

Savjet??????:confused:

I bolje ti je.....
Nema sanse da ce u bankama,nakon sta sad sve rukne,nema sanse da ce oni moci isplatiti iti jedan euro,a kamoli svote koje pomorci imaju.

To je najmanji problem,podjes u bilo koju banku (raifaisen,hypo,itd.) koja nije nasa i raspitas se,sve ce ti se objasniti,samo reces sto zelis,odnosno da zelis lovu ulagati vani a da bi je diza u Hrvatskoj preko Kreditne ili neke druge kartice onoliko koliko ti treba,stari kad je lova u pitanju, banke ti sire ruke da nemos zamisliti.:cool:

Pitanje?

Jel to znaci da mogu poci u Hypo u Dubrovniku i reci da zelim dati njima lovu ali pod stranu zastavu/ inozemni racun. I da mi daju poslije karticu za bankomat?
Da li je to stvarno moguce??

HORA.d.o.o. - Prodaje svih vrsta sefova.
Mogu vam reci da cijene sefova i nisu toliko velike.Dostava je brza,a montaza kompletno jednostavna:)

HORA.d.o.o. - Prodaje svih vrsta sefova.
Mogu vam reci da cijene sefova i nisu toliko velike.Dostava je brza,a montaza kompletno jednostavna:)

Ma ima nijh i u vrazjega peveca, gramata i inih, ali mi nisu dosta veliki.:hihi

Salu na stranu, o sefu sam vec razmislja, ali bi radije u finu ili tako nesto, ili opet kod neke banke, ali me ono od caspera stvarno zaintrigiralo. Posebno jer ne zelim tegliti lovu doma putem cash advanca:)

Pitanje?

Jel to znaci da mogu poci u Hypo u Dubrovniku i reci da zelim dati njima lovu ali pod stranu zastavu/ inozemni racun. I da mi daju poslije karticu za bankomat?
Da li je to stvarno moguce??

To neznam, ali u biti stavljas novac u stranu banku samo sto ga stavljas u njihovu poslovnicu u Hrvatskoj a on je u biti u stranoj banci,e sad neznam dali Hrvatska na to dobija proviziju,ja sam svoj racun otvorio vani a ne u Hrvatskoj i kad mi kompanija salje lovu salje je na strani racun a ne u Hrvatsku a ja ga podizem u hrvatskoj preko bankomata imam ja i racun u nasoj banci ali samo 10 eura jer kad mi treba veca svota (recimo 20000 eura) onda dogovorim sa svojom bankom da mi prebace na ovaj racun,i normalno ako ga dizem recimo preko ZAB-inog bankomata onda mi uzimaju proviziju a ako mi je racun recimo u Raifaisen i dizem preko njihovog bankomata onda isto placam izdatke ali puuuuuno manje,ja sam otvorio racun prije 15-tak godina, i ja sam napomenuo DA SE RASPITATE U STRANIM BANKAMA, oni ce vas uputiti.

Rado bih ja povukao lovu i prebacio je van vec ovog trenutka da nemam kredit koji mi to ne dozvoljava. A vjerujem da sam samo jedan od mnogih s istim problemom pa generalno gledajuci to i nije rjesenje za svih nas vec samo za sretnike koji nemaju takve obaveze. Ili grijesim?

Rado bih ja povukao lovu i prebacio je van vec ovog trenutka da nemam kredit koji mi to ne dozvoljava. A vjerujem da sam samo jedan od mnogih s istim problemom pa generalno gledajuci to i nije rjesenje za svih nas vec samo za sretnike koji nemaju takve obaveze. Ili grijesim?

ja isto iman kredit,iman svoju bankaricu,rekla mi je koliko triban ostavit na racunu da san miran 6 mj. sa krediton i to je to i sta je najvaznije,uvik je bila super ali kad san dosa dignit lovu promjena je bila toliko ocita da san ispalija

Back