• Raspored Ispita

MSC test za ETO Cadet-a

_Denny_

ETO Cadet
Pozdrav ekipa,
Iz Crne Gore sam i skoro sam završio osnovne brevete, nisam do sada plovio, a planiram da plovim za MSC, za početak ETO kadeturu da završim. Rečeno mi je da trebam da uradim MSC test za ETO Cadet-a u Tivtu koji je na engleskom jeziku i sastoji se od 80 pitanja od kojih je 60 tačnih za prolaz. Većina pomoraca koje poznajem ne znaju ništa o tome testu, ali jesu čuli za njega, jer isti ima i za palubu i za makinu. Ovaj forum mi je posljednja nada da nađem bilo kakve informacije kako bih se barem malo uspio pripremiti za test koji polažem 18. u Četvrtak. Pa ako je neko možda radio taj test i ima neka pitanja ili barem skripte ili jednostavno može da me posavjetuje, bio bih mu veoma zahvalan.

Pozdrav ekipa,
Iz Crne Gore sam i skoro sam završio osnovne brevete, nisam do sada plovio, a planiram da plovim za MSC, za početak ETO kadeturu da završim. Rečeno mi je da trebam da uradim MSC test za ETO Cadet-a u Tivtu koji je na engleskom jeziku i sastoji se od 80 pitanja od kojih je 60 tačnih za prolaz. Većina pomoraca koje poznajem ne znaju ništa o tome testu, ali jesu čuli za njega, jer isti ima i za palubu i za makinu. Ovaj forum mi je posljednja nada da nađem bilo kakve informacije kako bih se barem malo uspio pripremiti za test koji polažem 18. u Četvrtak. Pa ako je neko možda radio taj test i ima neka pitanja ili barem skripte ili jednostavno može da me posavjetuje, bio bih mu veoma zahvalan.

da ti zoves kojeg mladzeg kolegu koji ima koji ugovor kao struja ,njemu ce to biti lakse proci a i nauciti ces nesto dok budes sjedio s njim i to rijesavao..

nije bas u duhu sporta li je u duhu uspjeha..

Grunf ,Alan Ford AD.

a ko zna jeli ova mladzarija ikad citala te storije:rolleyes:

da ti zoves kojeg mladzeg kolegu koji ima koji ugovor kao struja ,njemu ce to biti lakse proci a i nauciti ces nesto dok budes sjedio s njim i to rijesavao..

nije bas u duhu sporta li je u duhu uspjeha..

Grunf ,Alan Ford AD.

a ko zna jeli ova mladzarija ikad citala te storije:rolleyes:

Ja sam čitao haha. Hvala na odgovoru, rado bih zvao nekog mlađeg kolegu da znam nekog. Prilično sam sâm u ovome haha. Odložili su mi test do 2. Marta zbog Covid-a. Ako neko naleti na ovaj post, a zna nešto o testu, slobodno neka piše. Hvala unaprijed!

Radio sam test ali za palubu, treba 80% za prolaz, imas sat i po da radis, radi se za kompjuterom kod njih. Prosao sam i dobio nista, kao prosao i sad kao jer imate nekoga da vam sredi ukrcaj? I to je to.

Za eto ne znam sta moze obuhvatiti, znam samo da je test ok tezine, nije pretezak ali nije ni nesto posebno lagan.

Radio sam i ja za palubu test jos prije godinu ipo, imao oko 95 % rezultat. Isto tamo dje i ti. Ukrcaja naravno ni na vidiku, mada znao sam da se ide samo sa vezom. Posao sam da odradim to jer sam imao neku vezu ali je u medjuvremenu propala. Ako nemas vezu za ukrcaj nemas se sto motati da ides da radis to

Back