SAIO offshore training Rotterdam

eto dragi moji drugovi, saljem vam pozdrav iz survivex-a aberdeen... e pa moram priznati da su me skoti odusevili... jako profesionalno, kompleks survivexa je nevjerojatan,.. predavaci odlicni...
pa da nemozemo tako nesto napraviti doma.... kako sam uspio skuziti predavaca, ovi nasi u sibeniku(ili di vec) navodno nemaju OPITO approved?
ima li tko drugaciju info?
sad u srijedu u blizini ovog survivexa ce biti offshore job-fair :D :D
jedina zamjerka je za ekipu u hotelu na recepciji,ne znaju koristiti komp,pa sam morao platiti hotel za dvije noci,premda je firma sve rijesila..
ali danas ujutro nesporazum izgladjen,lova mi vracena i ispriku sam prihvatio... :D
PS, ako budem stigao na taj job-fair,pobrat cu adrese i staviti ih tu na forum...

kako sam uspio skuziti predavaca, ovi nasi u sibeniku(ili di vec) navodno nemaju OPITO approved?ima li tko drugaciju info?

Tako je Baraka nema OPITO ali mislim da ce uskoro po zadnjem razgovoru s njim to dobiti.

Survivex suraduje s Azarom takoder tako ako netko zeli gori ici moze mu se srediti i priko Azare. Bio sam osobno gori i mislim da su oprema, profesori i se drugo na odlicnom profesionalnom i usluznom nivou.

Pozz

Back