Singapur- Offshore kompanije i agencije

jakov84

New member
Prijatelj (2nd officer) se planira iskrcati sa kontejnera u Singapuru i ostati koji dan tamo da okusa srecu sa lokalnim offshore kompanijama i agencijama. Svaka informacija i i skustvo je dobrodoslo, hvala.

Moje iskustvo je da bija to Singapur ili Aberdeen, ako nema iskustva je uzalud...Nekad se tako moglo,ali danas nazalost ne.

Sent from my GT-I8190N using Tapatalk

Danas se nazalost stvaraju neke fame oko toga ka da brod nije brod...pa ni konteneri nisu svi isti...

Ali znan iz iskustva da ce samo reci da mizes aplicirati online

Kolega je tako pred nekoliko godina uspio dobiti posao ali na jahtama. Iz Rijeke vlakom i busom prvo po talijanskoj pa po francuskoj rivijeri gdje mu se i posrecilo.

Mozda je lakse na jahtama nego za offshore, ali nek mu je sa srecom.

Nazalost dosla su vremena gdje samo vezom mozes dobit posao!

Nije istina da samo veza pali. Cijeli život radim svakamo po svijetu i nikada nisam imao nikakvu vezu da stoji uz mene. Ako znaÅ¡ svoj posao niÅ¡ta ti ne treba osim malo sreće. Sretno

Kolega ti je mozda uspio jer je trazio po italiji I francuskoj posao na jahtama a ovako traziti offshore posao u singapuru je isto kao I dobiti na singapurski loto..... mozda prije na lotu dobije

Sent from my SM-T310 using Tapatalk

Nije istina da samo veza pali. Cijeli život radim svakamo po svijetu i nikada nisam imao nikakvu vezu da stoji uz mene. Ako znaÅ¡ svoj posao niÅ¡ta ti ne treba osim malo sreće. Sretno

po meni sreca je najbitnija! nagledao sam se kako ljudi bez znanja daleko doguraju, ali su bili na pravom mjestu i u pravom vremenu.

Singapur Ciganpur

Singapur Ciganpur

Kolege,

Ne zanosite se.....i ja sam 2012 bio u Singapur i posjetio vecinu agencija i kompanija tipa Swire Pacific,Mets crewing i sl......zali boze para sto sam potrosio.

po meni sreca je najbitnija! nagledao sam se kako ljudi bez znanja daleko doguraju, ali su bili na pravom mjestu i u pravom vremenu.

I ja sam se nagledao kako bez znanja dođu i kao isto tako i joÅ¡ brže odu sa firme. Takvi samo sramote i ruÅ¡e rejting onima koji su dobri.

Kolege,

Ne zanosite se.....i ja sam 2012 bio u Singapur i posjetio vecinu agencija i kompanija tipa Swire Pacific,Mets crewing i sl......zali boze para sto sam potrosio.

Pored danaÅ¡nje tehnologije koja pruža nezamislive mogućnosti komunikacije ići od vrata do vrata za mene je jako teÅ¡ko razumljivo niti samo ikada ranije igdje čuo. Ali ako netko misli da tako može naći posao to je u redu. Neka svatko pokuÅ¡a i neka mu se posreći. Singapur je inače jako ljep grad pa ga posjetiti i usput oko posla je isto ok.:cool:

Da mozda za struju sreca pali ali za Deck dept. konkretno za JDPO-a malo teze!

Back