strojari-offshore

pero123

New member
Pozdrav ekipa,
po prvi put sa na ovom forumu. Chief engineer sam dugo na bulkovima, i kako to sve skupa ide loÅ¡ije, probao bih na offshore, pa ako netko može pomoći izuzetno bih cijenio svaki odgovor.
za početak rekli su mi da je iskustvo na offshpore vrlo značajno i da je teÅ¡ko upasti na offshore. Spomenuli su mi neke kompanije (All seas, Subsea7 i Bourbon) pa me zanima jesu li jako dobre (hvale ih) i ako netko ima od strojara da mi reče kakvi su uvjeti, (plaća, ugovori) kolike su uopće Å¡anse za upasti, koliko skalina bih trebao ići niže....
Koje su još dobre offshore i da li za neku od ovih gore spomenutih krca neka naša agencija ili aplikacija ide direktno na kompaniju.
uglavnom ne znam ništa o offshore pa bih bio zahvalan za svaki odgovor.

Postovana Gospodo,

Posto nisam ni ja dobro upucen u ove DP kurseve molio bih vas da MI pomognete. Naime planiram da idem kao elektricar I rekli su mi da trebam imam DP MAINTENANCE.Mozete li MI reci dje ima Taj kurs ,koliko kosta?
hvala

Postovana Gospodo,

Posto nisam ni ja dobro upucen u ove DP kurseve molio bih vas da MI pomognete. Naime planiram da idem kao elektricar I rekli su mi da trebam imam DP MAINTENANCE.Mozete li MI reci dje ima Taj kurs ,koliko kosta?
hvala

Aberdeen, oko 2500GBP

Back