Foranin
Kadet
gdje ce se odrzavati taj tecaj....to je u pripremi ili je to vec pocelo...
ja jos uvijek pokusavam vanredno ali sporo ide.........
Bit ce ti na svim pom. faks. znaci Dubrovnik, Split,Zadar,Rijeka
pocinje krajem drugog miseca
gdje ce se odrzavati taj tecaj....to je u pripremi ili je to vec pocelo...
ja jos uvijek pokusavam vanredno ali sporo ide.........
Trajati ce ipak 6 mjeseci tj dva puta po tri mjeseca,cijena 65 tisuca kuna i pocinje krajem veljace,a druga tri mj ne zna se kad pocinje...
Mozete procitati na stranicama fakulteta.
Skoro pa i nije alternativni put,sto reci...Momci sto ste na fakultetima bolje vam je nastaviti tako jer je ovo teski lopovluk...
Upisnina od 65 000 ( ??esdesetpettisuća kuna ) Ha ha ha...
Samo 65 000 kn,
pa to je sitnica uzmemo li u obzir da je prosjecna placa u Hrvatskoj 3000 kn odnoso prosjecnom radniku je potrebno 22 mjeseca rada da bi ovo moga platit.

hahahaaaa,taj tecaj(za koji nisam siguran da ce biti tecaj nego ce to biti vise skola u kojoj ce neki frustrirani "profesor"sa ne toliko puno znanja pravit hr pomorce pametnima,a uz to ces mu se tribat svidit,da ti potpise nekakav papir a uz tu prcacinu jos tribas i platit 65000) sa kojim bi se dalo napredovat je duzi i skuplji od ubrzane vise u splitu,davno sam ja govorija,za 65000kn ides u englesku na 2 miseca i zivis tamo,nakon dva miseca se vratis sa papirom,(ovo nije nista nego malo skuplja ubrzana visa skola u splitu)
kad ce se neko od njih opametit,neznan,ali jedino sto jos ostaje na nasoj strani je da cemo u EU skoro.
u Engleskoj za bravet dobit tribas oko 10000e sve ukljuceno,u poljskoj 1500esve ukljuceno,neznam kako u nizozemskoj,ali sve mi se cini jeftinije nego ovo![]()
ovo je odlicna uspredba. Za bit ravnatelj skole mozes zavrsit bilo kakav fakultet bilo gdje na kugli zemaljskoj,pa cak i u Mostaru(svi znamo kako se dole zavrsavaju vakulteti),ali legalno dobiveno ovlastenje zemlje koja je na popisu MMPI i zakonom priznata nece priznat jer traze ono sto ne pise u zakonu.
Zato viknimo iz sveg glasa da je program ministra Primorca u potpunosti uspio i Hrvatska je postala zemlja sranja tj. ono cemu su generacije tezile. Jos jednom veliko hvala ministru Primorcu.
Trajati ce ipak 6 mjeseci tj dva puta po tri mjeseca,cijena 65 tisuca kuna i pocinje krajem veljace,a druga tri mj ne zna se kad pocinje...
Mozete procitati na stranicama fakulteta.
Skoro pa i nije alternativni put,sto reci...Momci sto ste na fakultetima bolje vam je nastaviti tako jer je ovo teski lopovluk...
Čekajmo samo malo, mislim da če se ovaj prijedlog skupa sa cijenom urušit vrlo brzo, jer je u praksi neprovediv.....
A sa druge strane, naši predstavnici i pregovarači UPH su u Zagrebu lipo upozoravali predstavnike iz MMPI-a i Pomorskih fakulteta da je tribalo priznat i dane provedeno na svim školovanjima pomoraca i u državi RH, kao i u inozemstvu i da im to ulazi u 183 dana poreznih olakšica, inače im neče niko od pomoraca ič na takav pomorski tečaj i riskirat da nakraju ima manje od 183 dana u tekučoj godini i onda povrh toga plati porez na dohodak!! Ali pametnjakoviči iz MMPI-a i Pomorskih fakulteta nam taj argument nisu prihvatili jer on nije VAŽAN?Čekajmo samo malo, mislim da če se ovaj prijedlog skupa sa cijenom urušit vrlo brzo, jer je u praksi neprovediv.
........Od firmi,beneficiranog,breveta i povlastica,a onda dolaze kako feniks iz pepela i spasitelji hrvatskog pomorca u tandemu sa govnima iz SPH i ponovno prodaju muda za bubrige. .....
U Nizozemskoj je skola sa stanom i hranom oko 15000 do 16000 eura a to je ista cijena ka i kod nas jer kad platin upisninu,stan i putne troskove 6 miseci doc ce me na isto.
U Nizozemskoj je kompletna cijena i tecaja i smjestaja, ispita i hrane bila prije 6 godina 10 000 E. Trajalo je oko 5 mjeseci, malo manje, predavac i ispitivac su bile iste osobe, ukoliko nebi prosao ispit, odmah se polaze za dva dana, znaci ljudi nastoje i pomoc, ne da se padne, nije im u interesu, nego da te upute i da polozis. Nje bilo zavrsnog ispita, nego krajnji: Kapetanski ili prva klasa. Eto toliko ukratko!
Ma ovi crta zara je moj heroj. Čovik oti??a u poljsku i sve rije??ija. A mi smo svi pizde ja prvi. Nemam muda za tako ne??to, tribali bi se organizirat i svi kolektivno otič u poljsku. ? to vi??e to bolje i onda bi nam omogučili i predavanje na engleskom koliko san ga shvatija i zajebali bi ove na??e razbojnika.A i mogli bi se međusobno pomagat. BANIRAJMO novi program nemo?žemo pristat na ovo, ovo nije to ??to smo tili i tra?žili.
Zara HEROJ.