Celebrity Cruises Inc.

ljudi bje?žte ća od celebrityja.

A sta je tebi sokole? Ako imas sta pametnog za rec onda napisi razloge zasto tako pises. PA ljudi traze posao di imaju samo da rade i onda dodes ti i napises ljudi biz te ca sa Celebritia.

Reka bi jedan moj prijatelj ovim ricima

Bia je zelene boje i letia je nepravilno i nekontrolirano. :hihi :D

ljudi bje?žte ća od celebrityja.

Bio sam ne??to malo na Celebrity-ju , ali bilo mi je OK i ne mogu reć ni??ta lo??e, dapače. Bilo je jako OK , i grije??io bi du??u da ka?žem jednu slabu za njih. Tako da to o bje?žaju ne stoji.

ljudi bježte ća od celebrityja.

odradio sam asistenturu na Celebrity klasi solstice..!!!,
1_Grci su jaki na podruciju stroja i drze se skupa za razliku od navigacije-gore ima svega..
2_nisam bio gladan prvi put u zivotu kada sam dosao na Celebrity,za razliku od prijasnje kompanije,po pitanju toga bio sam sretan i bilo mi je lakse trpit sve i izdrzati svee..!!
3_trebo sam poci 5.2.2012 na AHTS kao 3/E i javio mi je glavni agenat (3 dana prije ukrcaja) da sam preeee skup i da su nasli filipa na moju misto,a dogovor je bio 2680EUR. S ugovor od 3on-1.5off
4_kako stvri stoje ponovo cu se vratit na Reefer Cont(ali tek sredinom 4 miseca).a lagao bi kada bi rekao da se nebi volio vratit na Celebrity(odbio sam povratak kada sam trebao ponovo ici..jer sam bio glup!!!)..
5_tako da ne volim takve postove citat,jer u danasnjem vremenu nema biranja,nema zelja,nema milosti...vec samo kopat i kopat-jer trud se isplatii sva ona sranja sto sam trpio trpio bih i opet za bolje sutra...!!!!
6_Osobno u svoje ime govorim,tamo gdje vidim ovakve postove poput bijega,ja tu vidim spass(jer trenutno nemam izbora i gledam bilo sta bilo gdje)
7_tako da je apsurdno za mladog covjeka da cita ovakve postove i obracaju pozornost na takvo sto!!!
_zakljucak:
nije lako al se isplati!!!
Da sam bio pametniji sada bi bio vec u igri za 3 makine i prst u uvo i svaki misec 7500usa..
trud i volju ti nitko ne more uzet, to se samo more vidjet :):):):)

ugodan dan i bez slijepih sranja..!!:o:o

Last edited:
Ako je osoba u stanju prigrist cirkuse od strane grka i skupit stogod iskustva kao ass makine na putnickima, samo naprijed. Jedni su od rijetkih koji krcaju asistente makine, a ako celjade oce karijeru gradit u tom smjeru samo naprjed.

Inace, treba se odguslat 3-4 ugovora od 6mj kako asistent da te uzmu u obzir za avancamenat u 3-rd-a. AL opet govorim, ako je celjade spremno stisnut zube, odguslat par ugovora, otvara mu se mogucnost i zaposlenja kod drugih putnickih kompanija ;)

Ako je osoba u stanju prigrist cirkuse od strane grka i skupit stogod iskustva kao ass makine na putnickima, samo naprijed. Jedni su od rijetkih koji krcaju asistente makine, a ako celjade oce karijeru gradit u tom smjeru samo naprjed.

Ovo je potpuno nepotrebno spominjanje nacija, jer meni je s tim istim Grcima bilo dobro i rijetko kad sam vidio ??ta znači po??tivanje i tradicija na moru. Ako kod neke nacije treba "prigrist cirkuse" i ako je neka nacija mentalno isku??enje na moru oonda su to Hrvati

he he he :D

da cirkuse od strane grka :D

pa da u grckoj hdz vlada 100 godina ne bi bili u stanju sjebat drzavu tako gadno kao sami grci u roku od mjesec dana,i to s dobrim namjerama :D

takvu hrpu nestrucnjaka,nesposobnjakovica i pokvarenjaka nisam u zivotu sreo

:kafa

sretno svima sa celebrityjem.

he he he :D

da cirkuse od strane grka :D

pa da u grckoj hdz vlada 100 godina ne bi bili u stanju sjebat drzavu tako gadno kao sami grci u roku od mjesec dana,i to s dobrim namjerama :D

takvu hrpu nestrucnjaka,nesposobnjakovica i pokvarenjaka nisam u zivotu sreo

:kafa

sretno svima sa celebrityjem.

Ajmo sad procitati samo postove na ovoj stranici i reci da ima ljudi koji su navigali na CCL kao i ti i oni svi kazu da nije lose. Ti si sam u tom razmisljanju i ja cijenim raznolikost ali daj primjer, daj argument? Napisi di su te grci hjebali? Sta su ti napravili? Reci mi di jos u cruise industriji ima 3rd engineer 7500 dolara? PA sinko moj koliko ja znam navigaje se za novce i trpi se radi novca. POgledaj sta ljudi trpe i rade u HYrvatskoj za 2500 kuna.!!!!!!!!!! NE triba pokraj pogace srati po kruhu ( ako znas sta je pisac htio reci)

Malo stani na balun ako si imao lose iskustvo podili ga s ljudima ali nemoj globalno siriti (da oprostis) sranja jer evo smao u na ovoj stranici kako sam naveo ljudi govore da im nije bilo losejer ipak to nije slucaj Swift Splita i drugih ljudi koji pate morima.

Shvati ovo kako zelis ali ja mislim ako imas u glavi da ces shvatiti kao dobro namjerno

Lip pozdrav

Ajmo sad procitati samo postove na ovoj stranici i reci da ima ljudi koji su navigali na CCL kao i ti i oni svi kazu da nije lose. Ti si sam u tom razmisljanju i ja cijenim raznolikost ali daj primjer, daj argument? Napisi di su te grci hjebali? Sta su ti napravili? Reci mi di jos u cruise industriji ima 3rd engineer 7500 dolara? PA sinko moj koliko ja znam navigaje se za novce i trpi se radi novca. POgledaj sta ljudi trpe i rade u HYrvatskoj za 2500 kuna.!!!!!!!!!! NE triba pokraj pogace srati po kruhu ( ako znas sta je pisac htio reci)

Malo stani na balun ako si imao lose iskustvo podili ga s ljudima ali nemoj globalno siriti (da oprostis) sranja jer evo smao u na ovoj stranici kako sam naveo ljudi govore da im nije bilo losejer ipak to nije slucaj Swift Splita i drugih ljudi koji pate morima.

Shvati ovo kako zelis ali ja mislim ako imas u glavi da ces shvatiti kao dobro namjerno

Lip pozdrav

imam ja u glavi,a nesto i u nogama :D

nije da branim stavove morskog-psa, ali ni ja se nisam proveo lijepo na CCL-u.
ne mogu rec da su grci govna na osnovu 4-5 njih koji su mi se zgadili. poslali me nakon mjesec dana doma jer navodno ne znam engleski i zato sto nisam napiso 95% tocno SSM test nego 85%.
nakon tog sranja sam poso na V-ship shvatio da nije problem u mom engleskom niti u tom ssm testu!!!

nekad naletis na krive ljude i netreba zbog njih sudit cijelu naciju

Back