morski_pas
New member
ljudi bje?žte ća od celebrityja.
ljudi bježte ća od celebrityja.
Ako je osoba u stanju prigrist cirkuse od strane grka i skupit stogod iskustva kao ass makine na putnickima, samo naprijed. Jedni su od rijetkih koji krcaju asistente makine, a ako celjade oce karijeru gradit u tom smjeru samo naprjed.
Ovo je potpuno nepotrebno spominjanje nacija, jer meni je s tim istim Grcima bilo dobro i rijetko kad sam vidio ??ta znači po??tivanje i tradicija na moru. Ako kod neke nacije treba "prigrist cirkuse" i ako je neka nacija mentalno isku??enje na moru oonda su to Hrvati

...Bia je zelene boje i letia je nepravilno i nekontrolirano.![]()
![]()
he he he
da cirkuse od strane grka
pa da u grckoj hdz vlada 100 godina ne bi bili u stanju sjebat drzavu tako gadno kao sami grci u roku od mjesec dana,i to s dobrim namjerama
takvu hrpu nestrucnjaka,nesposobnjakovica i pokvarenjaka nisam u zivotu sreo
sretno svima sa celebrityjem.
Ajmo sad procitati samo postove na ovoj stranici i reci da ima ljudi koji su navigali na CCL kao i ti i oni svi kazu da nije lose. Ti si sam u tom razmisljanju i ja cijenim raznolikost ali daj primjer, daj argument? Napisi di su te grci hjebali? Sta su ti napravili? Reci mi di jos u cruise industriji ima 3rd engineer 7500 dolara? PA sinko moj koliko ja znam navigaje se za novce i trpi se radi novca. POgledaj sta ljudi trpe i rade u HYrvatskoj za 2500 kuna.!!!!!!!!!! NE triba pokraj pogace srati po kruhu ( ako znas sta je pisac htio reci)
Malo stani na balun ako si imao lose iskustvo podili ga s ljudima ali nemoj globalno siriti (da oprostis) sranja jer evo smao u na ovoj stranici kako sam naveo ljudi govore da im nije bilo losejer ipak to nije slucaj Swift Splita i drugih ljudi koji pate morima.
Shvati ovo kako zelis ali ja mislim ako imas u glavi da ces shvatiti kao dobro namjerno
Lip pozdrav