Celebrity Cruises

• Thread starter Thread starter edward
  • Start date Start date
pitanje

pitanje

Koliko dugo treba 3rd electricanu da dode do pozicije drugoga na celebrty_ja . Znam da je sve u znaju i odnosu prema poslu, ali me samo zanima da li zavlace namjerno s tim ili ide sve regularno ako si normalan?

to mene zanima od 83,nikad nes bit siguran jeli te zavlace,sve se svodi na sricu,ako u tome momentu nemaju covika ides dalje

pomozite!!!

pomozite!!!

Ljudi, molim vas pomozite. Htjela bih se ukrcati na brod sad u 6.mjesecu 2010. Htjela bih ici za cabin steward, naime nemam iskustva, ali idem na Americiki Fakultet za management i na 3.sam godini tako da govorim engleski kao materini jezik. Dali mi neko moze rec kojoj kompaniji da se obratim i kako, ali nezelim ici preko agencije. Koja mi je najbolje kompanija i koja bi me najbrze ukrcala? Mollim vas pomozite. bila sam na interview za royala i nisam prosla, ali me agent prijavio za ass.waiter in dinning area gdje je manja placa od sobarice koliko sam ja informirana. Isla sam preko agencije u uspinjaci. Unaprijed hvala!!!

Ljudi, molim vas pomozite. Htjela bih se ukrcati na brod sad u 6.mjesecu 2010. Htjela bih ici za cabin steward, naime nemam iskustva, ali idem na Americiki Fakultet za management i na 3.sam godini tako da govorim engleski kao materini jezik. Dali mi neko moze rec kojoj kompaniji da se obratim i kako, ali nezelim ici preko agencije. Koja mi je najbolje kompanija i koja bi me najbrze ukrcala? Mollim vas pomozite. bila sam na interview za royala i nisam prosla, ali me agent prijavio za ass.waiter in dinning area gdje je manja placa od sobarice koliko sam ja informirana. Isla sam preko agencije u uspinjaci. Unaprijed hvala!!!

Tih tvojih odgovora imas na forumu milijun pa citaj i puno ce ti sve biti jasnije viruj mi :mad:
A ako zelis neke firme evo NPR: CArnival, Princess itd

Ide?? na 3. godinu faxa za management, engl. kao materinji , a nisi pro??la za kamarijera jer nema?? iskustva.....e pa ne??to bizarnije nisam pročitao tako skoro ovdje. ?žao mi je i sretno s nala?ženjem posla. iako , pa u usa ima?? i na kraju dosta posla bez kruzera, zar ne.

i za??to bi netko uopće i??ao za cabin stewarda ako ide na fax za management i već je na trećoj godini? pa zavr??i taj fakultet čovječe, a ako ti se radi preko ljeta, ima i ovdje poslova koji su i bolje plaćeni, a na??ljakat će?? se isto, ugovori za bijelo osoblje na kruzerima su po ??est mjeseci i pu??i?? godinu ako se ukrca?? na ljeto, tra?že se sobarice i ovdje preko sezone. a ako ti engleski ide kao materinji, mo?že?? se poslije uvaliti kao recepcionerka na brod, a s tim faksom lagano i gore prema nekoj managerskoj poziciji ako ima?? sreće i volje

ima ti agencija u lovranu koja krca na carnival i ?žena je ok, dapače, puno bolja od ovog iz uspinjače, ako ?želi?? kontakt javi se na pm, ali uvjeti za ukrcaj su slični kao kod uspinjače, tj. izrigat će?? pribli?žno 1000 eurića samo da dođe?? na brod (sama plaća?? prijevoz tamo, lječnički, vizu, marlin test, dobro, to je jeftino, ali..., i jo?? nekih 200 eura agenciji ??ta te ukrcala), a ionako od prijave do intervijua prođe bar mjesec-dva, a do ukrcaja jo?? 2-4 tako da ako sada i aplicira??, prije devetog-desetog mjeseca neće?? biti na brodu, osim ako nije neki interviju u ??estom i treba im hitno ljudi, ali to inače ide sporo

no, kad sam se već javio na ovom topicu, zna li netko hoće li biti ovih dana kakvi intervijui za celebrity, pred skoro dva mjeseca sam aplicirao kod SSM-a za električara (ona me je zapravo aplicirala za celebrity, ja bi sada prihvatio ukrcaj i na somalski gusarski brod), zovem ih svako malo, ali samo govore sad će, javi se drugi tjedan, polako mi gasnu nade i u taj posao, od 984 druge aplikacije koliko sam ih poslao ovaj mjesec... na sreću, ljudima crkavaju kompjuteri i kućanski aparati pa nisam gladan, ali ne mo?že tako dovijeka

a za sta si aplicirala na rccl pa nisi prosla. engleski je kazes dobar. i zasto sobarica, zasto ne nekakav hotel apprentice ili slicno. provaj i na princessa i HAL

Last edited:
Pozdrav svima!!!

Nisam se javljao na forumu godinu dana,jer nakon slanja milijun aplikacija i zvanja po agencijama i dobivanja odgovora kao ??to su trenutačno nema mjesta i sl. nakraju sam odusto od broda i na??o posao u struci i mislio da je to to,ALI nakon godinu i nekoliko mjeseci javio mi se MCelano da mu po??aljem diplomu na engleskom!Zavr??io sam vi??u,Brodsku elektroniku!To je bilo pro??li tjedan,ja sam mu poslo diplomu u ponedjeljak i on mi je odma odgovorio da me čeka intervju u petak.Jučer je bio intervju i na kraju mi je reko da je odlično pro??lo da će mi se vjerovatno javit u ponedjeljak i da mu moram odgovorit dali mogu uskoro ići na njihov brod, Celebrity Constelation ili Infinity.

Ugovor je 7mj-2mj, plaća 2200usd! Assistent Electrician!

Mo?že li koji savjet od vas iskusnijih,kakava je brod,za??to su kod njih jo?? uvijek ovako dugi ugovori,mo?že li se kako dogovorit za kraće,kakav je poso,jel iistina da električari tamo imaju full posla,nije da se bojim posla ali isto me zanima.

Čito sam cijelu ovdje sve od Celebritya ova dva dana ali to je sve prije 2g.Bio bi zahvalan na bilo kojem savjet i informaciji.

Hvala unaprijed na odgovorima!

,jel iistina da električari tamo imaju full posla,nije da se bojim posla ali isto me zanima.

Na Celebritia se ne narucuje nova oprema dok se stara ne raspadne od popravljanja..provjereno

Pozdrav ljudi! Evo zadnjih tjedan dana citam sve sto pise na forumu u vezi cruisera tako da se malo vise informiram i ne pitam stvari koje su vec odgovorene! Naime...odradio sam kadeturu na tankerima i jedan ugovor ko terco, a sad bi htio otici na cruisere jer mi je dosta cijevi, ventila i bova,a pogotovo toga sto 4 mjeseca ne vidim kopno....da ne govorim o internetu kojeg nemam, mailu koji radi toplo-hladno i skupom telefonu. Oduvijek sam htio na te vrazje cruisere ali nisam imao priliku i nisam bio toliko informiran... Kao i svi prethodni poslao sam brdo mailova, ali nista...vidio sam da Celebrity krca kadete pa reko da isprobam i tu svoju srecu...Nadam se da cu krenuti istim stopama kao i mili-vanili ili kile, pa docekati taj avancamenat za sekonda, sta je tu je, ako tako ide onda cemo probat, samo da me uzmu (poslao sam mail onom Celanu). Prvi put cujem da oni mutavi ameri tako lako dobivaju mjesta za 2 off bez ikakve skole i znanja....a mi moramo proci sito i reseto! Pa zato pitam, vjerovatno mi kile i mili-vanili mogu odgovorit na to, jel ima koji hrvat na celebrityu da je sekondo ili sve sami ameri i grci???????? Jel ima uopce smisla riskirat godinu dana ili vise,a da na kraju ne bude nista!

Pozdrav ekipa i hvala!!!!!:o

Pozdrav ljudi! Evo zadnjih tjedan dana citam sve sto pise na forumu u vezi cruisera tako da se malo vise informiram i ne pitam stvari koje su vec odgovorene! Naime...odradio sam kadeturu na tankerima i jedan ugovor ko terco, a sad bi htio otici na cruisere jer mi je dosta cijevi, ventila i bova,a pogotovo toga sto 4 mjeseca ne vidim kopno....da ne govorim o internetu kojeg nemam, mailu koji radi toplo-hladno i skupom telefonu. Oduvijek sam htio na te vrazje cruisere ali nisam imao priliku i nisam bio toliko informiran... Kao i svi prethodni poslao sam brdo mailova, ali nista...vidio sam da Celebrity krca kadete pa reko da isprobam i tu svoju srecu...Nadam se da cu krenuti istim stopama kao i mili-vanili ili kile, pa docekati taj avancamenat za sekonda, sta je tu je, ako tako ide onda cemo probat, samo da me uzmu (poslao sam mail onom Celanu). Prvi put cujem da oni mutavi ameri tako lako dobivaju mjesta za 2 off bez ikakve skole i znanja....a mi moramo proci sito i reseto! Pa zato pitam, vjerovatno mi kile i mili-vanili mogu odgovorit na to, jel ima koji hrvat na celebrityu da je sekondo ili sve sami ameri i grci???????? Jel ima uopce smisla riskirat godinu dana ili vise,a da na kraju ne bude nista!

Pozdrav ekipa i hvala!!!!!:o

...koliko ja znam, ima samo jedan hrvat koji je chief officer...a sve ostalo su kadeti....ja sam jedan od prvih koji je dosa na firmu (hrvata zajedno sa kilom), i evo odradjujem vec treci ugovor kao ADO (prvi ugovor 6 a drugi ugovor 4 miseca)....poslali su me na novu klasu broda, plus najnoviji brod, a koliko sam cuo ovdje od ljudi na brodu to rade samo sa onima koje ce avancat brzo....covjek koji je zaduzen za promotion i rotaciju oficira je bio ovdje i pricao sam sa njim, rekao je da imam strpljenja da me imaju u vidu...dakle ili ce me avancat tokom ovog ugovora ili sljedeci....

pozdrav narode
pa da se i ja malo ukljucim, pposteno da vam recem ja sam izgubio svaku nadu u avancamenat. Trebali su me avancat sad 15.05. ali nove informacije od jucer kazu da to bas tako nece ici.
E sad neznam ni sam, mislim da cu ostat jos mjesec dana, jer onda ima nova prilika a ako ne onda cu lijepo da spakujem kufere i doma.
Pa barem je ljeto i necu puno da se mislim.
A mladicu sa tankera buduci da pita pa cu mu odgovorit, Moje misljenje je drzi se ti prijo tankera i neces falit. To ti je sigurno. Nemoj me krivo shvatit ali neces izgubit godinu prije ces izgubit dvije. Pa ti radi kako hoces.
Pozdrav s AZ. Questa

Back