Celebrity Cruises

• Thread starter Thread starter edward
  • Start date Start date
:udriglavom
Jebate Dalmos tebe internet svugdi prati ;-) Ili to biras samo kompanije koje imaju net na brodu?

Pozdrav i cestitke na avancamentu!

:uzdravlje

Nije obavezno ali volim firme koje imaju internet. Tako se cujem doma s svojim amukte i dosta je zivot laksi.
Sta se tice NCL-a jutros dobia mail od prike da traze prvog na moj brod da bili se vratia. Isto tako da Norwegian Dream ide na mrtvi vez. Jadan NCL na sta je spa kad je pocea cruisere na mrtve vezove stavljat a do prije 3 godine je bija jedini uz bok s RCCLom po placi i planovima za buducnost. :udriglavom

Ekipa pozz. zamolio bi vas za savjet tj. vase misljenje...
Direktno sam stupio u kontakt sa Celebrity kompanijom te su me zvali jucer na telefon,a danas mi vec salju mail da se jedan kadet treba hitno doma i da im hitno treba zamjena i da im hitno trebam ja...
Ugovor je 6 mjeseci i placa 1000$...sve je to ok,ali ja sam dosao prije 2 tjedna doma s tankera i nekako mi je to prerano za otici...sada mi je ogroman upitnik u glavi...

Help ;)

pa kile tesko je bit pametan za 5 300 kn i ic na brod.i to jos 6 miseci je stvarno puno.jesi bia na tankera terco ili kadet.ako si bia terco ja ne bi isa a ako si bia kadet nemas sta izgubit tu ti terco ima lipu paru,jebiga nekad i treba prigrist...
sretno u svakom slucaju

Direktno sam stupio u kontakt sa Celebrity kompanijom te su me zvali jucer na telefon,a danas mi vec salju mail da se jedan kadet treba hitno doma i da im hitno treba zamjena i da im hitno trebam ja...
Ugovor je 6 mjeseci i placa 1000$...sve je to ok,ali ja sam dosao prije 2 tjedna doma s tankera i nekako mi je to prerano za otici...sada mi je ogroman upitnik u glavi...

Help ;)

Prika odluka je smao tvoja i niko je nemoze doniti umisto tebe. Svaka prica ima dvi strane.
1. Ako imas kuci zenu ili dicu ili curu aj njoj objasni di ides i zasto tako rano. U ostalom 1000 dolara je premalo pa cak i za kadeta.

2. Ako sebe vidis u buducnosti na putnickima onda ti je to dobar proboj na trziste koji je upao neplaniran. \ali kazem opet dali se ti psihicki osjecas spreman sad odvaliti 6 miseci na brodu?

i ja sam stupija u kontak sa njima barem ja mislim (ovo je mail MCelano@rccl.com) a ovo im je adresa:

Mariano Celano
Marine Recruiter - Global Talent Acquisition Team
Azamara & Celebrity Cruises
1080 Caribbean Way, Third Floor
Miami, FL 33132 - 2096
Phone: 305.539.4366 Fax: 305.539.3937

razgovor slijedi za par sati (agent me zove direktno na mobiteli to iz SAD-a), pa ću vam javit koji su mi uvjeti ponuđeni....

Help ;)

Hm, ne bi ti bija u ko?ži...
Mogu ti reci samo sto bi ja ucinija...
Prvo rank ne bi isa doli nema te sile, osim mozda u offshore-u jer je dobra lova.
Nakon dva tjedna mu sigurno ne bi i??a na brod, sad ako ti je zivotni san navigat na cruiserima,e onda stisni zube i probaj.
Pusti price da je 1000$ mala lova za kadu, istina mala je, ali vecina njih tj, nas je otukla kadeturu za puno manje solde. Vec sam reka da se o lovi ne triba pricati dok se ne uvate pozicije seniora, do tad je sve dovoljno samo za preziviti.

u nasem poslu 90 posto prilika za zaposliti se dolazi u "nezgodno" vrijeme ili kada ti ne pase. neznam je li ovo dobra prilika (ugovor i firma) za cruise ili nije jer nisam upoznat sa kretanjima, ali ako zelimo promjene u karijeri koji put moramo biti spremni na zrtve. bilo 1000usd dobra lova ili ne dok si mlad idi za iskustvom i gledaj sto bi ti ovaj potez donio. razmisli o razlozima Za/Protiv i donesi odluku.

Last edited:
i ja sam stupija u kontak sa njima barem ja mislim (ovo je mail MCelano@rccl.com) a ovo im je adresa:

Mariano Celano
Marine Recruiter - Global Talent Acquisition Team
Azamara & Celebrity Cruises
1080 Caribbean Way, Third Floor
Miami, FL 33132 - 2096
Phone: 305.539.4366 Fax: 305.539.3937

razgovor slijedi za par sati (agent me zove direktno na mobiteli to iz SAD-a), pa ću vam javit koji su mi uvjeti ponuđeni....

Da to je to...mene je zvao jos prije i isprica ti povijest firme i pita te neke gluposti...ali to je sve nebitno,mene danas treba zvati taj kapetan koji inace radi bas intervju za posao,dok je ovaj Celano agent...
Nemam pojma,kazem jako mi je teska pozicija,ja sam jos uvijek kadet,znaci nemoram se vracati unazad,a i to nebi nikada napravio...

Prilika je super,svjestan sam toga i vec bi druge godine porucnicki rijesio onda...ali jos mi koferi stoje u sobi hehe,svejedno hvala...

Da ja sad imam 18-19 godina ja bi to učinija...A danas ne...Mene su isto zvali za kadeta ista plaća ovo lito a ja se nasmija,ka terco ima 3400 eura misećno pa ću za 5000 kuna navigat i to kadet..Daj,oladi,nebi da mi se o životu radi...I rank nikad ne bi spušta,eventualno da iden sa sekonda za terca i to za dobru kompaniju i dobru firmu..

Al opet,ti si kadet...Ma što ja znam,to ZBILJA moraš sam odlučit...jebeno je ko imaš curu jer njima nebin Bog Isus objasnia neke stvari a kamoli to...A mislin,da san ti ja cura nebi te ni ja TIA razumit he he...

Jedino što ću ti reć jer san se ja zajeba i doša na brod ka terco da nisan zna di je prova a di krma -UČI,UČI i UČI....Nisi ni svjesan kako će ti to poslije poslužit...A šolde neke i ne gledaj,dok si terco i sekondo moći ćeš imat za dobar auto/motor,koji put sa curom i dobro se obuć...Tek kad si Chief mate dolazi prava para di se da i potrošit i uštedit u jednome...

A ??olde neke i ne gledaj,dok si terco i sekondo moći će?? imat za dobar auto/motor,koji put sa curom i dobro se obuć...[/QUOTE]

Ako ti se banka smiluje i da ti kredit...

A ??olde neke i ne gledaj,dok si terco i sekondo moći će?? imat za dobar auto/motor,koji put sa curom i dobro se obuć...

Ako ti se banka smiluje i da ti kredit...[/QUOTE]

Evo,najbolji frend iz srednje ( 24 godine,sekondo na MITSUI-a) kupia u zadnji godinu dana novi stan preko ZABE u gradu i novu Mazdu SUV ( oko 36 000eura) preko Erste banke,da ne spominjem mali milijun poznanika i frendova koji su kupili mahom nove automobile..Skuplje od 20000 eura...Di to pomorac nemo?že dignit kredit ili leasing?!?

Di vi ?živite ljudi....

Ako ti se banka smiluje i da ti kredit...

Evo,najbolji frend iz srednje ( 24 godine,sekondo na MITSUI-a) kupia u zadnji godinu dana novi stan preko ZABE u gradu i novu Mazdu SUV ( oko 36 000eura) preko Erste banke,da ne spominjem mali milijun poznanika i frendova koji su kupili mahom nove automobile..Skuplje od 20000 eura...Di to pomorac nemo?že dignit kredit ili leasing?!?

Di vi ?živite ljudi....[/QUOTE]

A sto oces reci sa ovom zadnjom rečenicom???
Niti jedna rič nije napisana o tome da pomorac ne mo?že dignuti kredit.
Samo sam tija kazati da bez krede nema ni??ta...
Ali budi siguran da ako radi?? u dr?žavnoj upravi kredit ces dobiti lakse nego pomorac...

Evo ja se ipak odlucio da idem,bolje iskoristiti ovakvu priliku koja mi je skroz neplanirano dosla,firma mi je izasla u susret pa su mi smanjili ugovor,tako da sam prihvatio....sada jos samo treba srediti papire,brod je Celebrity Constellation...sada cu imat internet na brodu pa vam javim kako je ;)

Back