Celebrity Cruises

• Thread starter Thread starter edward
  • Start date Start date
ja san to uvik rjesava telefon-sastanak,pardon,zadnjih godina,maile triba ponavljat par dana za redon na istu adresu,oni toliko toga prime koji put da nema ko gledat,indijci navale ka mutavi svugdje

E znam,mailove treba 100 puta poslat,cuo sam za Indijce,hehehehehe
:uzdravlje

...evo danas po??a slučajno do maritime connectora, pa vidim da moja firma tra?ži kadeta kuverte (plus jo?? neke pozicije za strojare), pa eto vam prilike, ne kukajte nego ??aljite aplikacije...

Po Maritime Connectoru izgleda ko da traze cilu posadu...;)

A dobro vam je reko DA krcaju palubu i ja sam tamo poso preko shiptalkjobs.com prije dva mjeseca i nemogu da se pozalim GOOD LIFE

eto kako

eto kako

A za sve ostale da vam recem, nije toliko veliki problem pronac kompaniju, ako imas prethodnog iskustva, ali svaki put kad nesto mjenjas vracaju te natrag, pa sam ja tako od 2nd off. sad ponovno kadet. Pa moj vam je savjet ako imate vremena i strpljenja cekat kakvu veliku kompaniju cekajte a ako nemate onda bolje se malo raspitajte za manje kompanije i manje brodove. Vjerujte takvih ima na stotine po svijetu.
Pokusajte se sjetit imena brodova pa onda dug posao kopanja po internetu, ali samo strpljenja pa ce bit i rezultata.
Pozdrav

Zanima me dali iko u nas krca na celebritya ... vidin da traze kađu....

evo SSM počeo krcat na ovu kompaniju.

navali narode!

Evo ovo ti je prva stvar koju si moga procitat pod Celebrity Cruises.
Prvo procitaj neke stvari pa ulici sa pitanjima...
Kad si vidija da traze kadu sto nisi moga vidit ko trazi???
Je da se jos triznim od bikerijade ali ovo mi nema smisla...

Last edited:
Back