Stovani Kapetane.
Hvala na lipim ricima, sacekajte uru ipo da izadjen iz gvardije pa cu van skenirat Collective agreement SPH - NSA sa Vasim potpisom na dnu.
I naravno postat ovdje da svi vide...![]()
? tovani Kapetane...Ne moram čekati, evo čitam ispred sebe na stranici 3. CBA for craotian Seafarers navedeni su ispred Seafarers' Union of Croatia represented by: Vladimir Svalina
Branko Berlan
toliko o vjerodostojnosti..

? tovani Kapetane...
Va??e me obja??njenje puno podsjeća na na??eg ministra Pomorstva, nisam ja... kako ja mogu znat ??ta rade meni iza leđa... ne mogu ja provjeravat svakog... bla-bla-bla...
Ovo mi pari kad nezna liva ??ta joj radi desna...
Nadam se da me razumijete, hvala...![]()
Zovem se BRAZZODURO. u mojoj ekipi su kap. GLAVOČIĆ i KRONJA. na svu sreću plaćeni smo od ITF-a prema Budgetu, koji za va??u informaciju za 2010. iznosi 1.398.348,81 HRK i svaku lipu zaradimo.
Vi se po običaju ne predstavljate pa mo?žete i lagati koliko vas volja. Braco nikada nije i ne potpisuje NIS Collective Agreement.
Mirno more,
kap.P.brazzoduro![]()

Ovde izgleda svi mi??aju kru??ke i jabuke uključujuči Kap Brazzadura..
Predsjednik SPH je gospodin Svalina a s njim je potpisivao tajnik splitske podru?žnice gospodin Berlan, stoga jo?? jednom isprika Kap. Brazzaduru, očigledno nije bio obavje??ten ??ta njegov Predsjednik potpisuje...
? to kao tajniku SPH mu nije ba?? na ponos....
Ali kakve to veze ima sa vama kao povjerenikom ITF-a za Hrvatsku zaboga?...![]()

Ne znan na koju si bandiru, meni u ugovoru pise da stoji agreement izmedju NSU i SPH, naravno isti nemozes dobit na uvid, u agenciji izvrdavaju neke price, nemamo trenutno, a na brodu se barba cudi da kako vam ga to nisu dali?Je i meni su nesto spominjali da mi se odbija od placde za SPH al moran to provjerit.
Mislin da mi to niti nepise u ugovoru ako je istina.
prokopacu ovo pa iznit podatke.
Mirno more onima sta navigaju, a uhljebima zelin potres ka i na Haitiju!

Pa kako nece sad kad znaju da si njihov clan (27 erla misecno) ako je tome tako.Zasto ne bi diskutirali sa svojim clanstvom pa makar i ovim putem.Ja mislim da je osnova svega dijalog,a nadam se da se i gosp. Brazzoduro s time slaze
Ne znan na koju si bandiru, meni u ugovoru pise da stoji agreement izmedju NSU i SPH, naravno isti nemozes dobit na uvid, u agenciji izvrdavaju neke price, nemamo trenutno, a na brodu se barba cudi da kako vam ga to nisu dali?
Ovo su sve nase lakovjernosti i neopreznosti prilikom donosenja vaznih zivotnih odluka, ali na greskama se uci...
A sad imam i kopiju za osobnu upotrebu, cisto za svaki slucaj...![]()
Evo ću sad prepisat jer san ljut, nemogu čekat scanner...
Article 18, Deduction of union fee...
The company shall each month deduct from the wages of all seafarers in positions covered by this collective barganing agreement the folloving union due: For each ratings : USD 20 per month, for each officer USD 35 per month....
Deduction of such fees does not lead to the seafarer automaticly becoming a member of SUC (SPH). Membership in SUC is valid from the date when registration is made. For SUC members the deduction is regarded as deduction of union dues. For non-members the fee is regarded as union fee (molio bih cijenjene da mi objasne ??ta ovo znači!!!)...
The deducted amounts shall be remitted to bank account XXXXXXXXX Bank1, Oslo.... The norwegian unions shall receive the union fee on behalf of SUC, and remit to the SUC bank account in croatia in accordance with the agreement between the Unions...
Ako ne razumite engleski, uvik Vam mo?že neko prevest..![]()
znaci,zakljucak je nisu vridni spomena,treba ih tuc i razbit uzivo kad ih se vidi,bas prikosutra letin priko rike,pa ako brazo**** nastrada setajuci po korzu nece bit moja greska,drag mi je i casper,5 dana u st i nije se moga javit,vise ne mora,sve se vidi,sve se placa,ovako ili onako