Foruma??i i red

• Thread starter Thread starter flores
  • Start date Start date
F

flores

Guest
Dobar večer,

Malo čitam ove postove sve, i ovako ljudi: Moderatora očito jo?? nema, ali imajte na umu da kada se pojavi novi moderator i kada Propuh nastavi di je stao, mislim da će čovjek morati mjesec dana preslagivati postove sa jednog trheda na drugi, i mislim da to STVARNO NIJE U REDU, niti prema Propuhu, niti prema bilo kojem drugom novom moderatoru, a također ni prema nama samima jer nam forum trenutno sliči na salatu. Dobro, ovo sa Elenom, tko god da je pod tim nickom nemogu komentirati, jer neznam dali je zajebancija, ili za ozbiljno mo?žda ta osoba nije znala kako napisati post, s obzirom da se je tek logirala, ali MI OSTALI, i nemamo ba?? neko opravdanje za nastavljati to ??ta je nick Elena započela, jer stvarno ovo nesliči nina??to večera. Eto toliko od mene, neka se nitko ne ljuti jer ovo nije zlonamjerno, pa razmislite, jer ni Propuh, ni novi moderator, a ni Dalmos, nisu zaslu?žili da toliko toga poslije moraju preslagivati i brisati, jer ovo koliko ja vidim barem za sada je dobrih mjesec dana posla.:uzdravlje

Evo moji su legli a ja editiran i brisem ko da iman pacu za to ali stas kad je tako.

Novi Moderator je Morski pas 01 o coviku svaka cast sta je ponudia pomoc sad kad triba

Moje čestitke za Morski pas 01 !
Neče mu biti lako ali najvažnije je da se javija netko ko to stvarno voli i ko ima pristup net-u i na brodu!
Novi "Veliki Brate" dikod bi mi moga i koju oprostiti baren na račun ovih čestitiki!

Moje čestitke za Morski pas 01 !
Neče mu biti lako ali najva?žnije je da se javija netko ko to stvarno voli i ko ima pristup net-u i na brodu!
Novi "Veliki Brate" dikod bi mi moga i koju oprostiti baren na račun ovih čestitiki!

On ti se pali jedino na maslinovo ulje :uzdravlje

Nema Morskipas01 pojma u koju je kasetu brokav uletija, ali ja mu iskreno zelin cestitat, jer uvatit se tega posla i bit moderator NAMA SVIMA zahtjeva filigransku preciznost, kavodifere od zivaca, mudrost od tri kralja, i tolerantnost Majke Tereze...
A Elenu mi ne dirajte... :)

Igra i jedno i drugo, reka mi je da za svaki neizbrisani post ide 1 litra ulja pa racunaj, to ti se zove posal :uzdravlje

Nema Morskipas01 pojma u koju je kasetu brokav uletija, ali ja mu iskreno zelin cestitat, jer uvatit se tega posla i bit moderator NAMA SVIMA zahtjeva filigransku preciznost, kavodifere od zivaca, mudrost od tri kralja, i tolerantnost Majke Tereze...
A Elenu mi ne dirajte... :)

Njegova tlorerantnost ti je ka i kod Tereze Kesovije prije koncerta ;)

Ja sam za to da se OT prebaci u konobu, ostali vazniji da se ostave teme kakve jesu...moje skromno misljenje

Ja samo mogu rec da je danas demokracija ubivena na najmonstruozniji nacin. Sramotno.

...biga ipak ima lipsi avatar od tebe.Sicas se sta je moja mala rekla kada je vidila tvoj prijasnji avatar.
"Tata koji je ono majmun tamo.":uzdravlje:uzdravlje:uzdravlje

Aaaa sad sam skuzija znaci ovo je bio izbor za Mr/Miss foruma.Ja sam mislio da se trazio moderator.Fula sam ceo fuzbal.

Tako je moj Frankie.Za dobra moderatora moras i dobro izgledati.Kada vidim Marilina Mansona sa silikonskim sisama ubijes mi volju za nocnim radom...

Back