Foruma??i i red

• Thread starter Thread starter flores
  • Start date Start date
Molim vas da se Morskom pasu01 izade maksimalno u susret jer bolje da ga mi poducimo tj pomognemo mu jer ako dode Propuh i on ga nauci kako moderirati past ce svima postovi na dvoznamenkaste brojeve haha
Ajde propuh vracaj se proslo je 56 dana

ne znan jel itko primjetija da nan je kokolo cilo vrime stavlja upitnike i da je stalo pita: ? TA JE BILO I MO??E LI MI KO ? TA POJASNIT????:D:D:D:D
:D
Nikako da povata konce. Da sad nije bilo 8 u igri umisto 6:hihi:hihi:hihi
Bez iti malo ljubomore ja san stvarno zabrinuta ??ta na??em pjesniku pada produktivnost.Princip nam je poznat za??to je tomu tako:o al ipak ima on i svojih du?žnoti ode na forumu pa bi bilo dobro da netko pripazi ili ga upozori da triba ne??to kreativnosti ostavit i za forum:D:D

Molim vas da se Morskom pasu01 izade maksimalno u susret jer bolje da ga mi poducimo tj pomognemo mu jer ako dode Propuh i on ga nauci kako moderirati past ce svima postovi na dvoznamenkaste brojeve haha
Ajde propuh vracaj se proslo je 56 dana

Ja sam odma spreman krenit mu ususret.Ali kako bi mu krenija u susret moram znat njegov kurs. A sad po pravilima navigacije za ic njemu u susret ja moram bit 180 stupnjeva od kursa na kojemu je on.

Kokolo, cinis mi skerce, morat cu ovih svojih 260 metri late usitnit jedno tri puta, jebo me pas, bolje bit prvi u selu, nego ka ja, drugi u gradu...
Gustaj stari, za to si se i borija... :) :)

dobro jutro dobri ljudi, rana zora odje, pije se kava u toplini control room-a . vanka 7, nadam se da ce dan protec fino i veselo i da ce hajduk pobjedit

Kako se smije pisat ku...,a kako pi...?Koliko početnih slova prije tri točke?Ili je mo?žda dovoljno stavit u navodnike?

nije dovoljno odobreno je prvih 5 slova a onda idu tocke. A valjda ce mi ova djukela od totalitarno izabranog moderatora poslat kurs jer se evo vrtim u krug i grijem masine prije nego sto cu mu se uputit u susret.

@Frankie ako saznas kad ce ovi anarhisti organizirat tecaj za spamere javi se molim te. Stvarno nebi zelio doci u konflikt zbog neznanja, a cujem da se novi moderator da podmitit maslinovim uljem pa ...zlu netribalo ima ga fala Bogu i mome ocu.

A ja znam jednog čovjeka koji zna jednog čovjeka ....Pa eto Frankie ako ti što bude trebalo...

..a nema nam druge. Vidis da su odlucili uvest vojni rezim ovde. Ne bi ih se ni Fidel posramio.

hoće li ili neće novi moderator stavit koji smajlić vi??e:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Po ovome ??to se pi??e i ovi smajlići će biti vi??ak:(:(:(:(:o

A kako da mi idemo u susret novome moderatoru ,kojeg srdačno pozdravljam?

Nemam maslinonog ulja,kupujem ga po 100kn!::(

Back