Gdje trenutno imate ugovor ili bi trebali odradjivat?

Sumnja....

Sumnja....

Ukrajinska....Odmah mi je sumljivo.....ma ima njih ko blata, a ako oni nece na taj offshore....ona fakat nesto smrdi...mozda grijesim....:rolleyes:

Ukrajinska....Odmah mi je sumljivo.....ma ima njih ko blata, a ako oni nece na taj offshore....ona fakat nesto smrdi...mozda grijesim....:rolleyes:

Slazem se s tebom Mikaja. Mislim traze covika z aoffshore a ugovor 4 miseca +-2 kakvi je to offshore. :confused:

eric rikmeer,kontejneri,3-3,prvi makinje oko5000eura,ako hoce na permanent,dosta vise ali 4-2,meni ne pase,relativno novi i novi brodovi,placa 1 na racun,relativno uredno,posada i nesto nizih oficira filipi,ima bugara,poljaka,ukrajinaca,rusa,njemaca,engleza,poljaka,krca BSM a neko je ovde negdi da i direkt adresu pa prosvrljajte po postovima,za sad je ok jer iman 3-3 ali cin se to promini ca

Carnival Cruise Line
Trenutno na DEAZ Carnival Miracle...
Ugovor 4 / 2, placa za engine kadeta without licence 1560 E, with licence 3000 E....
Uvijeta.... Dobri koliko to moze biti.......
Evo jos 6 dana pa kuci.....
Trenutno u dry docku u freeportu....
Pozdrav svima s Bahama.....

tsm. napravio prvi ugovor kao master.
ranije 7 godina na osg-a preko globtika. od terca do chiefa.
tsm ugovori 4-4 ako ima ljudi. 2 ugovora kao chief na tsm-a sam bio 6-7 miseci svaki zbog nedostatka kadra.

i jos,nazalost kadeti su filipi ali znan da je bsm krca kadete i asistente povremeno,ako ove mlade zanima neka nazovu i pitaju a ako ne kod njih mozda in mogu rec di,bsm021322860

Pozz kolege...ja san na Gearbulka,ugovori su 2 i po na brodu i isto toliko doma...zaposlenje stalno oli ti ga kad potpisujes ugovor potpises do svoje 60te god zivota,naravno podlozno raskidu s obe strane u svako vrime.brodovi jesu stari ali se u njih dosta ulaze tako da su ok. rute su japan-juz.amerika,.brazil- europa,kanada-juz.amerika. posade vecinom filipi,i casnici i posade,skupa s nasima(casnici) i poljacima,nesto engleza i norvezana. place su ok,permanent pay,redovno se isplacuju,svi troskovi nastali putovabjem,seminarima,brevetima i vizama se podmiruju uredno.
Za njih nase ljude nalazi agencija TaNa s kap. Bozicem na celu,izuzetno profesionalno i bez fige u djepu odradjuju taj posal.

opaska na adrese agenataima san jako lose iskustvo sa SSM-om iz splita,pricaju bajke dok vas ne uhvate na brod a onda ajme majko a navedeni gosp.Brkic je smece od covika i nebi mu da ovce cuvat a ne vodit kadrovsku...

barba zivili.obratio sam pozornost sto ste rekli da nemate ljudi dali je moguce da se ja ukrcam na vasu kompaniju i sto sve trebam napraviti i kojim osobama da se obratim.molim vas za pomoc jer sam dugo kod kuce zvao sam mnoge a nista.kormilar sam imam 26 god imam papire za tanker pa vas molim ako je moguce ja sam sve pokusao.potpisao bih i ugovor da ostanem na brodu i godinu dana samo da odem raditi.hvala unaprijed.pomagajte

Ako nisi vec proba,probaj pitat gospodju Veric,krca na atlantship,juice tankeri,za posadu odlicne place ali ne znan sad jer san bija 2006,0996780057

Back