Go offshore - work maintanance vessel " soc endeavour "

Dobar Dan, kolege !

Danas sam dobio ponudu od nase agencije Thome Zadar za rad na gore navedenom brodu. Ukrcaj i let bi mi bio u Ponediljak 21/04 u Tunis.

Molim cijenjene kolege da li iko ista zna o firmi GO OFFSHORE te navedenom brodu ? Da li je iko radio u Tunisu i ako je kako je tamo ?

Nakon propalih pregovora sa VAN OORDOM dobio sam dosta dobru ponudu za rad ovdje. Kako sam ostao vec 3 mjeseca doma i bez love, ovo mi je dobro doslo.

Eto ako ima neko ko zna neka se javi !

Pozdrav,

;)

Last edited:
avisi di u tunisu? Radija san dosta iz Zarzisa i bilo je puno bolje nego iz Sfaxa. Sve u svemu je dobro, uvik pomalo i bez nervoze. Vrime zna bit grubo ali ne u ovo doba godine. Kad se spusti iz Liona, hebes sam sebi nanu sta si se ikad rodija.

Triba vidit koliko ce ovo dobro drzat poziciju, ovisno o poslu koji radi. Ja san radija supply i tegalj pa nama to nesto i nije bilo previse bitno. Ovo je nekakav maintenance cini mi se, priradjeni...

Firmu ne znan, paru mi da imaju neke brode od sanka ako se ne varan. Ako je lova dobra i u kraju si, uzmes. Bolje nego stat doma i cekat

Fala puno Turist !

Kako si isa doli sa avionom kojom rutom ? Jel Tunis sigurna zemlja ?

Nikad nisan radia sa Thome Zadar agencijom niti znan na kakve brode ukrcaju. Prvo san dobia ponudu od njih na koju su me prvotno odbili te nakon toga san sinja ponudu za posal na Linkedinu priko poljske agencije na koju su me oni aplicirali da bi me vratili nazad na Thome Zadar. Kad san aplicira preko poljske agencije davali su dobre pare za ovaj brod, dok mi je Thome Zadar dava neki DSV. Sad se nadan da moze bit preinaceni DSV, javin jos.

Pozdrav,
:confused:

:D to je bilo vrime brodospasa. Brodon do doli i brodon nazad kad zavrsi posal, ponekad i pola godine. Znan da su kasnije smjene isle priko Rima ali ne znan detalje.

Tunis je meni bija siguran. Isa san gledat utakmice, usrid noci seta po selima. Nikad problema a nije da smo bili andjeli. Ima lipih mosta i za izac i zabavit se :mad:

Tunis ti je ok, bio dolje nakon one njihove revolucije.Nemoj biti seronja prema tunizanima i nece biti problema.Uglavnom oni te vide kao putujuci novcanik.Ako te pitaju negdje u gradu od kuda si,reci iz Bosne i bolje ces proci:D

Poslano sa mog CUBOT P9 koristeći Tapatalk 4

Valjda ce bit dobro. Dugo san radia po Zapadnoj Africi pa se nadan da ce bit drukcije i sigurnije.

Pokusavan sta saznat po netu o ovoj australskoj firmi, polako skupljan informacije. Po Linkedinu vidin da je jedan nas kolega bio tamo Marin RADIC. Da li neko zna njega da ga pitan ?

Pozdrav,
:rolleyes:

Back