Hamburg Sud

wolf11

Rossonero
Pozdrav kolege, pregledavao sam forumu i nisam nasao temu o ovoj firmi, pa sam ja otvorio. Mozete li mi reci ako netko navigava na ovoj kompaniji, kakvi su uvjeti zivota, place, office, ugovori, jeli tesko upasti za treceg oficira, opcenito ako mi netko moze u kratkim crtama reci nesto o ovoj kompaniji ako naravno navigava kod njih ili je prije navigavao. Na stranici firme sam vidio da imaju dosta brodova, kontejnerska firma. Unaprijed se zahvaljujem.

Hsd

Hsd

Pozdrav kolege, pregledavao sam forumu i nisam nasao temu o ovoj firmi, pa sam ja otvorio. Mozete li mi reci ako netko navigava na ovoj kompaniji, kakvi su uvjeti zivota, place, office, ugovori, jeli tesko upasti za treceg oficira, opcenito ako mi netko moze u kratkim crtama reci nesto o ovoj kompaniji ako naravno navigava kod njih ili je prije navigavao. Na stranici firme sam vidio da imaju dosta brodova, kontejnerska firma. Unaprijed se zahvaljujem.

Malo san u zakasnjenju...izvinjavan se,nisan vidija prije..dobra firma,dobra hrana i placa uredna..e sada kolika je neznan jer s menon su bili filipi i treci i drugi ali ima Poljaka..koliko sam primjetija..
Imas GLOBTIKA..a ako neces bas priko njih ajde priko DELTAMARINE...koji sve jedno radu priko Globtika a i nema razlike..kakav ugovor potpises sa jednima u drugih je isti ..bez razlike.
Nasih nema puno..mozda sedan/osan sve skupa..vecinon su Poljaci,Njemci i Britanci a posada Filipi ili Kiribati kako koji brod.

Malo san u zakasnjenju...izvinjavan se,nisan vidija prije..dobra firma,dobra hrana i placa uredna..e sada kolika je neznan jer s menon su bili filipi i treci i drugi ali ima Poljaka..koliko sam primjetija..
Imas GLOBTIKA..a ako neces bas priko njih ajde priko DELTAMARINE...koji sve jedno radu priko Globtika a i nema razlike..kakav ugovor potpises sa jednima u drugih je isti ..bez razlike.
Nasih nema puno..mozda sedan/osan sve skupa..vecinon su Poljaci,Njemci i Britanci a posada Filipi ili Kiribati kako koji brod.

Koja je to agencija Deltamarine ?

Pozdrav kolege!

Poslao sam im 4 maila na ove adrese sa njihove stranice i dobio ovaj odgovor:

I'm sorry to have to inform you that your message could not
be delivered to one or more recipients.
For further assistance, please contact your Mailadmin.

To: central@hamburgsud.com
mailham1.hamburgsud.com[62.44.32.163] reply 552 5.3.4 Message size exceeds fixed maximum message size
Received: from mail-vc0-f169.google.com (209.85.220.169) by mx-gate35-haj2.antispameurope.com;
Tue, 17 Dec 2013 21:27:45 +0100
Received: by mail-vc0-f169.google.com with SMTP id hu19so4589118vcb.28
for <central@hamburgsud.com>; Tue, 17 Dec 2013 12:27:29 -0800 (PST)
DKIM-Signature: v=1; a=rsa-sha256; c=relaxed/relaxed;
d=gmail.com; s=20120113;
h=mime-version:date:message-id:subject:from:to:content-type;
bh=uhP7NfiQrwlnBHRZXzbBzqBHqgNesRgf9aJ8t6Gtnw4=;
b=wkFcJiRFvR7xeCUZKLaXr185w4LF/lA/73k8XyK/puSIKljakdLdYuQfPyUscrQmDo
znG2iTck9i3aaNqt36E1NiQDMx/FF9WthiqiRYp5CtXPoW9PQdYSnVzehF9Nx6YvwGV6
+/oiZFM9utOuu7EaLP7EY/mSrFcNEBBYlKD322Vc721UPxrgWRGq5/ePl831CWFSKekc
74StqxEyMFVqGA9Rfs6eX6L1a7Nx1IB8uhwdBf9lAL7yXH9IDRtO/bEi0QlCIuFUKZqO
l/Z6KNymSYGVAcKjcCgCMa8J68UpljXb+hO1KqTq5+wDkagYl1ZRGUcckz71M9HzTtcC
sXmw==
MIME-Version: 1.0
X-Received: by 10.53.9.201 with SMTP id du9mr5903066vdd.36.1387312048902; Tue,
17 Dec 2013 12:27:28 -0800 (PST)
Received: by 10.221.31.196 with HTTP; Tue, 17 Dec 2013 12:27:26 -0800 (PST)
Date: Tue, 17 Dec 2013 21:27:26 +0100
Message-ID: <CAEaUN0418GH5scFqVtZGZHC8Zat8xDYqQXSmq21+qFZSWmSUDQ@mail.gmail.com>
Subject: =?UTF-8?Q?Slaver_Mali=C4=87=2C_3rd_Officer?=

Ili su promjenuli email adrese, ili mi neće zato Å¡to je prevelik mail, mada mi ovo nije jasno, svima mi je otiÅ¡lo, a kod njih me odbija. Može li mi netko iskusniji objasniti u čemu je problem? Zahvaljujem

Last edited:
pozdrav svima!

evo vjerojatno cu odraditi asistenturu na ovoj kompaniji pa ako netko navigaje na njoj ili ima koju frišku informaciju, bilo bi lijepo da podijeli.

meni kao nekome tko će prvi put na brod svaka informacija je dobrodoÅ¡la :uzdravlje

edit: vidim da je pitanje možda na krivom podforumu pa se zbog toga ispričavam :udriglavom

Last edited:
pozdrav svima!

evo vjerojatno cu odraditi asistenturu na ovoj kompaniji pa ako netko navigaje na njoj ili ima koju frišku informaciju, bilo bi lijepo da podijeli.

meni kao nekome tko će prvi put na brod svaka informacija je dobrodoÅ¡la :uzdravlje

edit: vidim da je pitanje možda na krivom podforumu pa se zbog toga ispričavam :udriglavom

Oces li odradit to cemo tek vidit..jer Maersk je kupija Hamburg Sud i to je definitivno..ostaje jedino za vidit koliko ce ta primopredaja uzet vrimena...sta cu ti rec...nije lose..uredno je zivot normalan sve imas sta ti triba...nisi gladan..nisi zedan...a ono sto tebe najvise zanima...imas i internet...ja da nije kako doma...ali "messinger" radi....neces se ubit od posla...ali svoje moras odradit...

Oces li odradit to cemo tek vidit..jer Maersk je kupija Hamburg Sud i to je definitivno..ostaje jedino za vidit koliko ce ta primopredaja uzet vrimena...sta cu ti rec...nije lose..uredno je zivot normalan sve imas sta ti triba...nisi gladan..nisi zedan...a ono sto tebe najvise zanima...imas i internet...ja da nije kako doma...ali "messinger" radi....neces se ubit od posla...ali svoje moras odradit...

hvala na odgovoru.

i nemoj me strašiti :) kompanija je dala zeleno svjetlo i nadam se da to sada ne može propasti.

drago mi je da su uredni, to me i zanimalo. da, i taj internet :D
a ako slučajno budem imao koje "glupo" pitanje, bit ću slobodan i poslat ću ti pm.

Vi Terminator ste pravi primjer pojedinca kakvih se nazalost puno nalazi na brodu..pogotovo nasih..umjesto da kazete momku sretno ali raspitaj se za prodaju Hamburg suda blabla odmah negativno razmisljanje i ko da molite Boga da mu propadne ukrcaj..

Vi Terminator ste pravi primjer pojedinca kakvih se nazalost puno nalazi na brodu..pogotovo nasih..umjesto da kazete momku sretno ali raspitaj se za prodaju Hamburg suda blabla odmah negativno razmisljanje i ko da molite Boga da mu propadne ukrcaj..

ja san zadnji koji bi molija boga za tako nesto...a i inace ga slabo molin i za puno vaznije stvari u zivotu...ja san momku samo tija dat informaciju...kad vec ide...pa da zna na cemu je....mozda u meduvremenu upadne i bolja ponuda...pa zasto onda da nema bar ikakvo saznanje...i bez uvrede netribas popovat...nemas potrebe

mislim da nitko tko piÅ¡e na ovom forumu ne moli boga da drugima propadne ukrcaj. svi su tu da pomognu ili potraže pomoć.

Å¡to se prodaje tiče, evo Å¡to guglaje kaže:

Maersk Line expects to communicate further details following the approval of the sales and purchase agreement expected early in the second quarter of 2017. Maersk Line expects to close the transaction end 2017.

Å¡to znači da mene neće očeÅ¡ati. valjda!

ja se sican kad su kupili sea land,to je bilo cudo
pa su uzeli safmarine maluti

pa su preuzeli P/O NedLoyd sad Hamburg Sud

pa kupili su sve osta je jedino MSC i CGM

dalmos

svaka megalomanija prelazi u opasnost,a maersk oduvijek je poznata kao firma koja ce te platit toliko da ti glava stoji taman iznad vode
nikad vise radio a manje bio placen kad sam bio na njihovim skatulama

inace je interesantno za njih da imaju custom order BOP dizajna kontrole kod GE,promjenili su plc network i sve s eto extra placa
moram rec da su napravili bolji dizajn od originala

Back