Helper tj.mornar na drillshipu ili timunjer na PSV-u???

Status
Not open for further replies.
Ma spava bi i ja sa komandosima na drillu, nisan mala curica da se plasim pa da su mi strasni hehe, sta ima veze radis svoj posa a i nigeri su zanimljivi.

Tko zna šta o ovima energy@natural-resources.com??
Volija bi podrobnije informacije,jer sam jako zainteresiran,i zanima me mogućnost za upast ka onaj lik gori.Naravno mislim za entry level,niÅ¡ta dalje od toga za sada.:rolleyes:

To ti je UK agencija kao i vecina drugih, znaju imat neke oglase za FPSO i drilling, al vecinom za neke vise funkcije, nisam nikad vidio da traze pocetnike. Tesko ces upast i da imas expirience. Ako imas linkedIn spoji se s Susan Ghamari pa ces dobivat njene oglase za posao.

To ti je UK agencija kao i vecina drugih, znaju imat neke oglase za FPSO i drilling, al vecinom za neke vise funkcije, nisam nikad vidio da traze pocetnike. Tesko ces upast i da imas expirience. Ako imas linkedIn spoji se s Susan Ghamari pa ces dobivat njene oglase za posao.

Ok. Mislim da sam i toj Susan direktno posla na mail,a i na ovu drugu adresu. Linkedin imam,pa ću i tamo joj se javit.
Usput,nije za odmet ako ima tko joÅ¡ adresa za moguće entry levele na drillu,znam da ih ovde ih miljon,i dosta sam ih preuzea. :uzdravlje

Probaj slat u OMS na Malti ovoj zeni, alison.portelli@omsmt.com
Neznam jesi aplicirao na AMS/SMS, nije drilling al imaju accommodation jack up barge i uzimali su bez iskustva, onda bi ljudi dalje upadali na bolje firme i drilling jer se to ipak racuna kao offshore iskustvo.

Probaj slat u OMS na Malti ovoj zeni, alison.portelli@omsmt.com
Neznam jesi aplicirao na AMS/SMS, nije drilling al imaju accommodation jack up barge i uzimali su bez iskustva, onda bi ljudi dalje upadali na bolje firme i drilling jer se to ipak racuna kao offshore iskustvo.

Posla sam nedavno na info/oms mail-ali za sada bez odgovora. Probat cu i na ovu drugu na Malti. Nitko se nije rodija sa iskustvom..i svi smo mi nekad negdi po prvi put stupili nogon na lamarin..a od tada to viÅ¡e nije prvi put..nego ide u iskusnu rutinu;). Prijo hvala..sve ću isprobat:uzdravlje

Status
Not open for further replies.
Back