Ispit iz eng na cma

Evo da se pohvalim nakon slanja aplikacija mjesec dana,zvali su me na intervju u cma u rijeci i testiranje eng.Inače zovem se Robert.Već predstavljen. :)
Zvanje mi je elektroničar.Sav sam u panici jer su mi ponudili jako dobru plaču,bar Å¡to su rekli za asistenta,ali me strah tog ispita engleskog.neznam Å¡to me čeka,a naravno interjvu i ispit je sutra u 15:30.Danas javljeno.Pa bih volio da me neko uputi i da neki program Å¡to da učim poÅ¡to nemam nikakvog iskustva.Bio bih zahvalan čim prije da se počnem spremat i da krenem u novi svijet . :)

ma to ti je Marlins test english, nije ti nikakav problem
znam da traže iz svake stavke valjda 80% minmalno al u konacnici kad sam vidia kakvi sve cadeta
ima i kakav im je engleski neboj se. možda ces imat i ispit iz struke (meni je tako bilo) ?
ovo gore navedeno ti vrijedi za cadete struje, a za elektricare i reefermane neznam kako ide taj proces ?
ako nije tajna koja je to "famozna placa" ? jer znam da cadeti palube i makine imaju 650 eura s diplomom
bez diplome 300 i na to oduzmi 150 eura davanja za mirovisko i zdrastveno i to je to. :uzdravlje

ma to ti je Marlins test english, nije ti nikakav problem
znam da traže iz svake stavke valjda 80% minmalno al u konacnici kad sam vidia kakvi sve cadeta
ima i kakav im je engleski neboj se. možda ces imat i ispit iz struke (meni je tako bilo) ?
ovo gore navedeno ti vrijedi za cadete struje, a za elektricare i reefermane neznam kako ide taj proces ?
ako nije tajna koja je to "famozna placa" ? jer znam da cadeti palube i makine imaju 650 eura s diplomom
bez diplome 300 i na to oduzmi 150 eura davanja za mirovisko i zdrastveno i to je to. :uzdravlje
Bit ce ti samo marlins test. Ides ko reeferman,a pisat ce ti ass u matrikuli. placa je 2288€. Nemoras se nista brinut,ako znas eng.

Sent from my GT-S7582 using Tapatalk

Sad baÅ¡ gledam taj marlins test mi nece otvorit posto imam windows 7 64 bit.Ono Å¡to sam rjeÅ¡avao na stranici od marlinsa imam sve točno.strah me jedino stručnih izraza i fraza jer naravno na naÅ¡em pomorskom fakultetu nismo naučili niti jednu stručnu riječ Å¡to se tiče broda.A Å¡to se plače tiče agent mi je rekao 2550 eura i spominjao mi je neki tečaj u konstanti u rumunjskoj ako bude potrebno.Strah me jedino iz razloga jer od svih kompanija Å¡to sam zvao nitko ne želi te famozne asistente osim atlanske plovidbe koja me zvala drugi dan nakon Å¡to sam poslao aplikaciju.Tako da je ovo od svih po meni najbolja i jedina opcija zasad. :) .

I da pitam samo joÅ¡ Å¡to se tiče intervjua.Dali je on isto na engleskom ili s agentom pričam normalno na hrvatskom,jer mislim bar doma ono napravit u grubo Å¡to ću govorit.pa da znam pripremit na hrv ili na eng?
Hvala vam puno na odgovoru,bar mi je malo lakše.Jer sve to ide relativno brzo s obzirom da sam fakultet završio prije mjesec i pol.A ovo mi prvi intervju za prvi pravi posao. :)

A ovo mi prvi intervju za prvi pravi posao. :)

Nu.., yebo ga ti Å¡to si se tako prep'o a vidim da si dobar i radiÅ¡an čo'ek?! Neće biti problema.., a yebenti, meni su ti intervjui postali viÅ¡e dosadni. No, drago mi je čuti da je netko naÅ¡ao poso.., znači da je ekonomska kriza u svijetu prevaziđena.., a bogami u nas u Rvackoj joÅ¡ stiÅ¡će ko krokodil!

:uzdravlje

Sretno ti bilo na ispitu javi kako je proslo , ja sam ih danas zvao al nazalost kako kazu nista ;) Vise srece drugi puta .

evo da se javim..Ispit iz eng je stvarno na kraju smiješan ispao.Imao sam 90 %.
Odlazim 18.11 u Constantu u Rumunjsku na tečaj koji traje 5 dana.
25.11 mi je ukrcaj u luci Singapur na CC Titan.Zahvaljujem dragom Bogu na ovoj prilici,sad je sve na meni. :)

Back