crna legija
Heckler & Koch
Je slazem se s tobom normalno da onaj ko sastavlja ugovor sastavi ga da njemu odgovara al poanta je svega ovoga da je situacija takva da nema biranja ako ces birat cekat ces oho ho a do tada si moga odradit 3 4 broda, ko zna mozda i vise. Tankerska u odnosu na atlansku i jadroplov (ako to postoji uopce) ima tankere i kad teb pise da si ti bia na tankeru ka 2. ces naci bilo di posa ako to bude u ovih 5 god, ma eto vama 80k kn jeb.. se vi. Neki dan sam prica s jednim deckom iz St i govori mi da je odbia ugovor s tankerskom da on ide na jadroplov priko veze?! To stvarno moras glup biti. A ako neko oce traziti stranu kompaniju priko aplikacije ili zvanja ja cu mu nabaviti pun k. kontakta neka zove salje, ja odma mogu rec da ce samo vrime izgubit, nazalost....
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
Nažalost, sve Å¡to si naveo je istina, danas nema biranja, za neke pozicije na brodu plaća možda nije u rangu sa nekim drugim poznatijim firmama, ali danas je takva situacija da nema biranja, treba steći kakvo takvo iskustvo. A za ovog sto je odbio tankersku zbog jadroplova ni meni nije jasno, ali Å¡ta ćeÅ¡, nismo svi isti, netko voli bulk, netko naftu, netko kruzer, tako ti je to.