• Skini ovdje https://mega.co.nz/#!i4RBxR6Y!Z9G1ZlwZC3_zIDEqPcfF0fJFhPAsovAHw2kv_HDb32c

Liječnički pregled

ima li tko da zna ili je bio u slicnom problemu,
glukoza u krvi 6,8
Gornji limit je 6,4
pitam za covjeka koji plovi vec dosta,ali nezna s kompjuterom,eto zanima nas ako je netko vec susretao ovakav problem,ima li mogucnost da se ljecnicki za brod prodje i s nesto poveccanom glukozom.
Covjek je radio ljecnicki u proviti.
Nije receno da boluje od dijabetesa,poslali ga na daljnje pretrage,malo je u strahu.

ima li tko da zna ili je bio u slicnom problemu,
glukoza u krvi 6,8
Gornji limit je 6,4
pitam za covjeka koji plovi vec dosta,ali nezna s kompjuterom,eto zanima nas ako je netko vec susretao ovakav problem,ima li mogucnost da se ljecnicki za brod prodje i s nesto poveccanom glukozom.
Covjek je radio ljecnicki u proviti.
Nije receno da boluje od dijabetesa,poslali ga na daljnje pretrage,malo je u strahu.

po meni niti jedan ozbiljan doktor niti medicina rada mu nebi trebala izdat ljecnicki jer to nisu stvari za igrat se,jer mogu izgubit licencu
a nije ni njemu pametno igrat se sa tim stvarima,pogotovo na brodu

Nek opet izvadi krv i nek mu pogledaju tromjesecni prosjek ili Hemoglobin A1c, ako je on malo preko 6.0 onda je to ok ako je iznad 7.0 onda je vec nastupio blagi dijabetes i mora ici na terapiju.

Svako tijelo reagira drugačije. Sad su farmaceutska industrija i doktori postavili granicu normale za sve jednaku ma moÅ¡ mislit. Å ećer do 8 nije problem jedi slatko i izmjerite Å¡ećer pa čeÅ¡ vidit koliki je, il popi malo uz klopu. Ako je preko 8 i to često i to da se podržavaÅ¡ normalne ishrane onda je neki poremećaj. Ma da danas doktori kažu i ako je mali poremećaj dobro je koristiti lijekove tako da bi se vjek ispravnog rada žlijezde produžio i tako se odgodi upotreba inzulina, ma da neki preporučuju odma inzulin Å¡to je apsurd. Svakako danas u svjetu prevara i laži treba čovjek brinuti i EDUCIRATI se o svakom svom zdravstvenom problemu. Sam svoj doktor.
Te ne nasjedati na prevare tipa papa love za neke lijekove itd.
A prije liječničkog je dobro ne piti i zdrava prehrana te hodati 6-10 km dnevno ili teretana, i tako min 10 dana prije pregleda.

Poslano s E5533 putem Pomorac.net

S menom su trenutno na brodu dvoje ljudi koji imaju secer.
Obojica piju neke tabletice, ali sasvim normalno funkcioniraju svaki dan.
Secer(glukoza) im je negdi do 10 inace bez tih pilula.

Koliko cujem od njih niko im ne radi probleme na lijecnickom.

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

S menom su trenutno na brodu dvoje ljudi koji imaju secer.
Obojica piju neke tabletice, ali sasvim normalno funkcioniraju svaki dan.
Secer(glukoza) im je negdi do 10 inace bez tih pilula.

Koliko cujem od njih niko im ne radi probleme na lijecnickom.

Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Potvrđujem i ja. Kolega nema nikakvih problema sa lijecnickim.

Poslano sa mog HTC One mini 2 koristeći Tapatalk

Znaci moze se proc ljecnicki s nesto malo povisenom glukozom???
Bundy,kire: jesu li ti ljudi koji su s vama prosli ljecnicki u hrvatskoj?
Obican ljecnicki za matrikulu?

Znaci moze se proc ljecnicki s nesto malo povisenom glukozom???
Bundy,kire: jesu li ti ljudi koji su s vama prosli ljecnicki u hrvatskoj?
Obican ljecnicki za matrikulu?
Da u hrvatistanu

Poslano sa mog HTC One mini 2 koristeći Tapatalk

Meni rodak navigaje na tankerima ima povisen secer , tablete sa sobon nosi i nema nikakvih problema

Poslano s SM-A500FU putem Pomorac.net

Ja imam dijabetes i bez problema prolazim lijecnicki, pijem tablete jednu ujutro jednu navecer i redovito kontroliram secer.

Ma malo poviÅ¡en Å¡ećer nije niÅ¡ta, ako on skoči osjete se smetnje i slabost samo tako.
A i jetrene probe nekad znaju bit poviÅ¡ene zbog hrane. Znači gljive, dagnje, hobotnica... Prije liječničkog ne jesti. Jer jetrene probe dosta narastu. A za kolesterol sam link YouTube negdje zalijepio.

Evo joÅ¡ jedan dokumentarni koji se vrti na HRT1. Priča normalno kreće od majstora prevare ljudi Amera. A i po brodovima je ovo najčeÅ¡ća tema.
https://youtu.be/zhIcn3ByQ18

Evo u ovdje na ovom dokumentarcu je sve objašnjeno o kolesterolu, a i da neki lijekovi uzrokuju i dijabetes tj oni ljekovito koji sadrže STATIN. Pa pogledajte.

Da ti dijagnosticiraju secer trebas vadit krv vise Dana za redom, I na taste i poslje jela, ima citava procedura, znam jel mi stara ima dijabetes. Mislim da mu Malo povisen secer nebi trebao stvaritotalno problem. Nek posti ili ne jede UH Dan prije vadenja krvi, a moze I roknut tableticu.

Cujem da sad kad pravis lijecnicki da ti trazi potvrdu od doktora opce prakse da ne bolujes od dusevnih i kronicnih bolesti?

Zanima me kod koga bi mi preporučili da napravim liječnički u Rijeci??
Trebam nekog koji ne komplicira previše :).

Hvala

Back