METS singapore...

mayham_ri

New member
ajmo ljudi navalite dok jos traze...sretno!

Able Seaman (AB) Hiring Now

Barge Master Hiring Now

Barge Doctor Hiring Now

2nd Master Hiring Now

Chief Engineer Hiring Now

Chief Officer Hiring Now

Cyber Driller Hiring Now

Crane Operator Hiring Now

Class V Captain Hiring Now

Class V Chief Engineer Hiring Now

Chief Electrician Hiring Now

Doctor Hiring Now

DP Master Hiring Now

DP Officer (DPO) Hiring Now

Electronic Technician Officer (ETO) Hiring Now

Master Hiring Now

Radio Operator Hiring Now

Rigger Hiring Now

http://www.mets.sg/

Ljudi,

Bio kod njih u Singapur nekoliko puta i predavao papire.Nece ni na mail da odgovore a kamoli da koga ukrcaju.To je moje iskustvo a drugima zelim svu srecu!

Druze Dalmos,

I tu si u pravu.Djevojka koja je radila tada kad sam navratio poslednji put ubrzo je napustila office i presla u drugu agenciju.Mada nije nista bolje ni u druga mjesta koja sam posjetio po Singapuru.Potrosio para i para na taxi i obilazio agencije i firme tipa Swire,Swiber i sl.I nista naravno bez debele preporuke kapetana ili prvog oficira koji je vec tamo(Za palubarce mislim) nema sta da se trazi.Svudje te docekaju kao nezeljenog gosta,neke firme nece da te prime ni da popricas sa nekim iz crewinga ali sta ces....Tako savjetujem svakoga umjesto da uludo baca pare na kurseve(Ja sam Prije dvije godine polozio DP Basic i nista)i avio karte da prvo upozna nekoga ko je vec tamo i hvata preporuku i savjete pa tek onda da aplicira.Mozda grijesim i unaprijed se izvinjavam svima koji su uspjeli na drugi nacin ali ja vec tri godine pokusavam da se prebacim na offshore i nista.

a hvala na upozorenju, da se ne trebanadati previse.... medjutim, smatram da je moja duznost da ako naletim na kakav oglas za posao, da to lijepo c/p ovdje na forum...
pa ako kome upali, nitko sretniji od mene, makar sam nekome pomogao... :cool:

Naravno druze,

Ali Isto treba da upozorimo ljude da se ne zalijecu i trose pare uzalud i da ne grijese kao sto sam na primjer ja pogrijesio.A ako kome upali takodje sam sretan taman kao da sam i sam posao i zelim svima da uspiju u cemu su naumili.

Zivjeli:uzdravlje

a hvala na upozorenju, da se ne trebanadati previse.... medjutim, smatram da je moja duznost da ako naletim na kakav oglas za posao, da to lijepo c/p ovdje na forum...
pa ako kome upali, nitko sretniji od mene, makar sam nekome pomogao... :cool:

ma amen na to druze.... ako nista drugo, jedna kompanija manje, tj. da ljudi znaju da se mogu drito aplicirati, a ne da ih neko levati za pare, kao na primjer, kad oni kvazi-agenti traze pare pa na kraju dobijes kujac u junacko dupe :D
elem, nabasao sam na jos nesto, a to je site za pisanje (odlican site!) CV.a
ja nikako nisam mogao sloziti neki posteni CV (mozda zato jer mi je tesko samog sebe hvaliti :D )
a ovdje ti skoro pa sam server napise kurikulum...
otvorit cu novi thread, pa ako bude tko zainteresiran nek ode na te stranice
:uzdravlje

Druze Dalmos,

I tu si u pravu.Djevojka koja je radila tada kad sam navratio poslednji put ubrzo je napustila office i presla u drugu agenciju.Mada nije nista bolje ni u druga mjesta koja sam posjetio po Singapuru.Potrosio para i para na taxi i obilazio agencije i firme tipa Swire,Swiber i sl.I nista naravno bez debele preporuke kapetana ili prvog oficira koji je vec tamo(Za palubarce mislim) nema sta da se trazi.Svudje te docekaju kao nezeljenog gosta,neke firme nece da te prime ni da popricas sa nekim iz crewinga ali sta ces....Tako savjetujem svakoga umjesto da uludo baca pare na kurseve(Ja sam Prije dvije godine polozio DP Basic i nista)i avio karte da prvo upozna nekoga ko je vec tamo i hvata preporuku i savjete pa tek onda da aplicira.Mozda grijesim i unaprijed se izvinjavam svima koji su uspjeli na drugi nacin ali ja vec tri godine pokusavam da se prebacim na offshore i nista.

Ja posla jednu jedinu aplikaciju od dosade i primilo me. Idem sutra. Bolje bi bilo da nije jer sam dan prije toga dobio ponudu za jednu karampalinu od kontejnera staru 18 godina ( takve volim :hihi ) ali eto... otic cu vidit ako bude dobro ostat... brod godinu dana star to mi nikako ne pase :hihi

Al eto , da vidim sta je taj DP2 , anchor handling , neki deep water anchorhandling i cudesa pusta.. i koliko je to komplikovano... pa se vratit na bulka i pricat kadetu ''e sinko kad san ja bio u offshoreu''.. :hihi

Last edited:
Cestitam druze! Sve najbolje,sretan put i mirno more!Pa da jos cujemo slicnih primjera da su ljudi uspjeli kao i ti!

Ja posla jednu jedinu aplikaciju od dosade i primilo me. Idem sutra. Bolje bi bilo da nije jer sam dan prije toga dobio ponudu za jednu karampalinu od kontejnera staru 18 godina ( takve volim :hihi ) ali eto... otic cu vidit ako bude dobro ostat... brod godinu dana star to mi nikako ne pase :hihi

Al eto , da vidim sta je taj DP2 , anchor handling , neki deep water anchorhandling i cudesa pusta.. i koliko je to komplikovano... pa se vratit na bulka i pricat kadetu ''e sinko kad san ja bio u offshoreu''.. :hihi

A fala ne znan ni ja sam ne da mi se taj offshore ali eto.. probat jednom vidit pa nazad po karampalinama :hihi

kolega mi je nasa brod iz snova , 18 godina stara raga i vala mi bilo za odbit ali eto da upisen i taj DP u matrikulu pa cemo nazad...

Last edited:
Back