Nautika i offshore?

MadMaX

New member
Pitanje za iskusne pomorce. Da li je moguće dobiti posao na offshore-u,konkretno platformama,ako nisi Engineer već DO? Pod dobiti posao mislim,dakle posao u struci,tj.officira a ne pitura i sl. Hvala!

Naravno. Samo se mora poklopit par stvarcica. Moras bit u pravo vrijeme na pravom mistu i to ti je cila filozofija. Neko to zove i srecom.

Pitanje za iskusne pomorce. Da li je moguće dobiti posao na offshore-u,konkretno platformama,ako nisi Engineer već DO? Pod dobiti posao mislim,dakle posao u struci,tj.officira a ne pitura i sl. Hvala!

Mahom se tu radi o Drill Ship-ovima, a onda bez DP-a, stavi macku soli na rep, ili ka sto ti je reka Offshore, moras imati srice.:uzdravlje

Aha,dakle ne možeš na platformu kao oficir kuverte,kao što sam i mislio,već to mora biti brod-bušotina. Sad mi je jasnije... DP je dinamic positioning,jel? Kako se dolazi do DP znanja/iskustva?

Aha,dakle ne možeš na platformu kao oficir kuverte,kao što sam i mislio,već to mora biti brod-bušotina. Sad mi je jasnije... DP je dinamic positioning,jel? Kako se dolazi do DP znanja/iskustva?

Moras dobro znat stat na jednome mistu.To ti je osnov.

Casper2005
Ima platformi i drill shipova koliko oces i bez DP-a znaci koji su usidreni na lokaciji.Cim se radi o selfpropelled jedinici treba full marine crew ka i za brod.Tako da je tako cak i na nekim jack upovima.

Last edited by a moderator:

nisam bas iskusan ali mozda ti moren odgovoriti... :D

kao DO, na platformama i inim takvim "plovilima", uglavno mozes dobiti job kao neki Safety Off., a nadalje, ja bih rekao ako imas prvenstveno srece, mozes naci posao Platform/barge managera, assistent managera i tako.

uglavnom, meni se cini bez JAAAAAKE VEZE nis od toga. :(

naravno uz ostatak cha je ekipa vec odgovorila. ;)

to neznan,govorin sta znan
to ti je wilhemsen
imas na maritimeconnector.com

Last edited by a moderator:
Back