Novi sindikat

• Thread starter Thread starter edward
  • Start date Start date
Ja nisan jer san i spitivanjem uvidia da je to nemoguca misia. Mislim da so mi napravili daleko najvise ali samo jos triba vrimena da prode i mi cemo biti sve jaci i jaci.

Ajmo ljudi!
Glas + razbit kasicu prasicu.
Poseban,Bozicni popust,morete uplatit po srednjem tecaju Postanske banke.
Posebna napomena za istinske rodoljube:
Preko internet bankarstva je "postarina" samo jednu kunu(po uplatnici,ako cete ih slucajno nekoliko uplatit).:kafa

Smin li ja uplatit priko zagrebacke. tamo mi je po kune provizije.

Ako glasan vise puti je li to onda znaci da moran i vise puti uplatit, nekako mi je tih 500 kn puno, to mi je par kili murtadele

Smin li ja uplatit priko zagrebacke. tamo mi je po kune provizije.

Budi oprezan,opet oprezan i jako oprezan.Koliko ja znam Zg banka uzima najvecu proviziju.

Ako glasan vise puti je li to onda znaci da moran i vise puti uplatit, nekako mi je tih 500 kn puno, to mi je par kili murtadele
.
Moj ti je savjet,kupi mortadelu,daj je kokolovom Bingu.
Bingo ce se od puste srice popiskit i uplatit na tvoje ime.
Pasja posla.

Ajde, narasta je malo spisak otkad san zadnji put povirija. Zna li ko sta je sa Gavranon?

Guce, isa bi ja po murtadelu ali mi je sef vec pritija da cu dogodine morat dvi clanarine platit. hebu me gabariti

Last edited by a moderator:
Dobar poku??aj ali na?žalost ni??ta od toga jer to kada tu i tamo izađe neki članak u novine, a onda po pet mjeseci ni??ta, zaboravi se i na pomorce i na krizni porez, treba biti puno če??će takvih stvari po novinama, a ovo je kao idemo malo oči zamazati pomorcima, da izgleda da se ne??to radi.

Back