NYK - Iva shipping

Ima li malo vise detalja? Ako je to istina onda je jedina opcija da su sklopili opet neki deal sa qatar gasom ka sto je i bilo sa ona 4 qflexa prije 10-ak godina.

Nažalost ne, imali večeru u Orsana, četvrti put već slavimo 50 godina mature. Informaciju mi prenio onako u nevezanom razgovoru kolega koji trenutno radi u Hamburgu kao generalni manager za Pronav.

Nažalost ne, imali večeru u Orsana, četvrti put već slavimo 50 godina mature. Informaciju mi prenio onako u nevezanom razgovoru kolega koji trenutno radi u Hamburgu kao generalni manager za Pronav.

Hvala svejedno na info,vidit cemo kroz par miseci oce li biti sto od toga.

Svaka njemu cast. Samo, 20 komada da bi bili isporuceni za 1-2god su vec trebali bit naruceni, i vidljivi u orderbooku sto izlazi u lng shipping news. Pratit cemo pa sto bude :)

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Svaka njemu cast. Samo, 20 komada da bi bili isporuceni za 1-2god su vec trebali bit naruceni, i vidljivi u orderbooku sto izlazi u lng shipping news. Pratit cemo pa sto bude :)

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Gosparu,nista tebi da se podvale,ti si heben igrac;).

Cujem da NYK trazi sakom i kapom prve makinje i palube i gasiste za LNG flotu.
Taj im oglas stoji na stranici od 1942-ge. A kad nazoves recu da nema potrebe, tj potrazivanja.
Zadnji put zvo u 7mj, isti odgovor dobio.

Sent from my SM-A715F using Tapatalk

Da se razumimo svi bi mi prihvatili poci i za cistaca da nam se upise asistentura na tankeru..ovako ne preostaje nista drugo nego dosadivat svaki tjedan agencijama i slat mailove firmama

Pozdrav ljudi,

Zavrsia sam asistenturu na produkt tankeru te me zanima jeli je moguce ukrcati se na VLCCa na NYK? Jel bi trazili iskustvo kao terco makine na tankeru?

Hvala!

Nema vise nasih juniora makine na VLCCima, a ne primaju juniore sa marketa (osim iznimno). Svjedno, ne kosta zvrcnuti pa cuti iz prve ruke

Nasih juniora je bilo na samo dva VLCCa. Neko vrijeme je to vec palo na jedan. Juniori su im filipinci i indijci...

Back