NYK - Iva shipping

Zna li itko kolika je plaća oprilike za kadeta na tankerima priko NYK. :)

Ti se to, kao, dvoumis za ukrcaj preko NYKa zbog iznosa place?
rolleyes1.gif

Firma je dobra i ako ti se ponudi sansa za ukrcaj,
ne dvoumi se nego objerucke prihvati!

Ontopic - ne neznam kolika je placa kadetu... bila je unazad par godina oko 700-800â??

All the best.

...

...

Evo nije se odavno pisalo u ovoj temi pa da malo osvježim sa pitanjem.
Kakvi su ugovori za juniore i kolika je plaća za sekonda palube? znam da plaćaju doprinose.
I dali ima interneta na brodovima(VLCC)?

hvala

Place su dobre I 17-tog u mjesecu, za razliku ud nekih drugih kompanija.

Doprinose placa nyk.
Internet ima I vlcc I lng.

Drugo se nema sto reci nego ako imas priliku upadaj, neces faliti.

Pozz

Sent from my SM-T310 using Tapatalk

Last edited:
Hvala stari.

Trebao sam se odluciti između KOTC i NYK pa sam ipak odabrao njih.

Idem sad za koji dan na njihov VLCC.

pozz

Place su dobre I 17-tog u mjesecu, za razliku ud nekih drugih kompanija.

Doprinose placa nyk.
Internet ima I vlcc I lng.

Drugo se nema sto reci nego ako imas priliku upadaj, neces faliti.

Pozz

Hvala stari.

Trebao sam se odluciti između KOTC i NYK pa sam ipak odabrao njih.

Idem sad za koji dan na njihov VLCC.

pozz

Jel oni uopce krcaju nase, evo danas pricao s jednim nasim, on je senior na NYK-u(kemikalac) na palubi da je on jedini bijelac i da nase micu radi place. Kaze da ga je mijenjao do sad nas ali da od sad ga mijenja indijac. Kaze da su im ugovori(azijatima) na pola od nasih. Cak se i on zabrinuo da njega nece maknuti...

Na nyk nasih ima na lng I vlcc brodovima, a za kemikalce ne znam, ali mislim da nasih nema na kemiji.

Poceli su i nigerijci dolazit i to na lng...

Crnci i azijati......odavno su na k linea....poceli i na druge LNG firme, vozarine pale, mitsui radi nove LNG u Kini, Junior Off. ce biti Kinezi....polako ali sigurno oni dolaze na LNG market..........tiho i prikradeno.......Europljani ce ostat na off shore sektoru i cruiserima jerbo niti jedan debeli amer ne voli da ga zuti vozi.....:kafa

hebiga kad su prije 2 godine nakrcali svi duple posade...
ali biti ce posla uvijek

Jos malo poceli su dolaziti filip sa njihovih fakulteta....za 3-5 tamo ce biti slabo europljana...A i brodari iz EU sve vise rade sa azijskim skolama...nasi juniori ce imati sanse cini mi se samo kruzerima i offshore...i to ako. :confused:

Jos malo poceli su dolaziti filip sa njihovih fakulteta....za 3-5 tamo ce biti slabo europljana...A i brodari iz EU sve vise rade sa azijskim skolama...nasi juniori ce imati sanse cini mi se samo kruzerima i offshore...i to ako. :confused:

toga se i bojim

jedina dobra stvar je sta su se i kinezi i indijci i filipinci poceli zestoko bunit na place ...

:uzdravlje

Kad prvi LNG sa neeuropljanima ode u ariju bice posla za nas i preko glave.
A samo je pitanje vrimena

Pozz ekipa
zna li netko kakav je test u Vodopivca za kemikalce. Rekli su mi da triba NYK test risit dal je to isto sta i CES?
usput su mi rekli da im triba C/O na kemiji placa 15k $.

Zajeban je test. nije CES tako da nes moci odgovore sa sobom ponit. to je neki njihov internal test jel se logiraju na server u singapuru da bi ga ukljucili. ponesi knjige sa sobom i sretno.

Pozz ekipa
zna li netko kakav je test u Vodopivca za kemikalce. Rekli su mi da triba NYK test risit dal je to isto sta i CES?
usput su mi rekli da im triba C/O na kemiji placa 15k $.

hvala. Al bia san danas stvarno je test zajeb. Poprilicno teska pitanja a ima san riseno tocno 55% a triba ima 60%. Al nema veze rekli su da doden opet kad ocu

Imaju dva sekonda, "obični" i senior. Svaki rank ima 4 plaće ovisno koliko puta se vraća u istom ranku. Na kraju Senior 2/O ima 5500 eura

Sent from my ASUS_Z002 using Tapatalk

Obicni sekondo ima pocetnu placu od 4600€ koja dodze do max 4800€ sa trecim ugovorom. onda se ide za senior sekonda koji ima pocetnu 4900€ i dodze max na 5200€.

Jos na place ide kompenzacija zbog jakog dolara. tj nekih 800$ + na svaku placu i + placaju mirovinsko i zdravstveno tako da se tu netreba brinut oko uplatnica. oni sve riješe unaprijed.

nadam se da sam pomogao.

Pozdrav
Da li neko moze rec kolika je trenutacno placa sekondu palube na njihovim vlcc tankerima?

Evo meni trazu za smjenu novog sekonda pa ako ima neki sekondo VLCC expirience javite se u Iva Shipping..uzet ce vas odma.

Inace je u tijeku i prebacivanje na LNG jel stize masu novogradnji u sljedecih 3 godine a ovdi smo svi Hrvati na listi za prebacaj.

Obicni sekondo ima pocetnu placu od 4600€ koja dodze do max 4800€ sa trecim ugovorom. onda se ide za senior sekonda koji ima pocetnu 4900€ i dodze max na 5200€.

Jos na place ide kompenzacija zbog jakog dolara. tj nekih 800$ + na svaku placu i + placaju mirovinsko i zdravstveno tako da se tu netreba brinut oko uplatnica. oni sve riješe unaprijed.

nadam se da sam pomogao.

Back