xeric New member Feb 20, 2013 #1 Jel netko aplicirao na njihovoj stranici, link je->OSM - The New Generation in Offshore and Ship Management, i jel dobio kakvu povratnu info?
Jel netko aplicirao na njihovoj stranici, link je->OSM - The New Generation in Offshore and Ship Management, i jel dobio kakvu povratnu info?
U ugljen New member Feb 20, 2013 #2 ..imaš njihov ured u Splitu Split, Croatia Kristina Bilonić , OSM Croatia poslala mi je aplikaciju popunio, vratio i je rekla da ce se javit ako bude trebalo Last edited: Feb 20, 2013
..imaš njihov ured u Splitu Split, Croatia Kristina Bilonić , OSM Croatia poslala mi je aplikaciju popunio, vratio i je rekla da ce se javit ako bude trebalo
xeric New member Feb 20, 2013 #3 Tako i meni, ali mi je cudna ova njihova stranica, gdje moras imat bas Internet Explorer inace ne mozes aplicirat. Stvarno jedna od rijetkih.
Tako i meni, ali mi je cudna ova njihova stranica, gdje moras imat bas Internet Explorer inace ne mozes aplicirat. Stvarno jedna od rijetkih.