bio on prosjećan ili ne,prvi je u nas. i to je puno va?žno. jo?? uvik se na??i offshore kadrovi vani krcaju uz pomoč Brodospasova pečata. dva,tri broda po sjevernom jadranu,pa mo?? di o??.
mo?žda jesu pro??la,ali je dobro do??lo za čapat zalet
A ja vam lipo govorim: za počet...na BRODOSPAS....

E Ortalano to bi bilo izvrsno za pocetak al ne moze se ni tamo nikako ubacit,ovo je katastrofa vrime za pocetnike ko ja
PS jeste li sta smislili za rijecnik
Bila pizdarija ili ne to je ipak na?? prvi DP brod. S obzirom da imamo samo jednu i to malu offshore kompaniju te da su konačno krenuli naprijed to je vijest. A zamisli da nitko to nikako nije popratio. Onda bi bilo udri po novinarima, kod nas se pomorstvo zanemaruje, tra-la-la
Dru??tvo, nemojte mi zamirit ??ta se mi??an, ali i Brodospas Alfa, nakon svih ovih godi??ć krađe i marčapijanja je jematva, gledajuć ono na??ta smo se svi mi naučili...
Svako od nas bi tija ubost pineze na kakav strani offhore, a sad je prilika kad napokon i mi konja za trku imamo (kakvog-takvog)...
Nikad neću reč niti rić kontra na??ih kompanija jer su mi kruv dali kad nije bilo ??anse vanka (čitaj 1993će)...
I nebi da na??eg koga, pa makar bija Mime. za bilo kojega filipa na svitu, baren zna učinit sarmu kad je potriba, a to ??ta smo mi gulo?žasti, to je na??a stvar...
...dobar je brod, sasvim uredan, a ??to se opreme tiče-to je standard.
70% opreme je isto kao na brodu s kojega sad pi??em, iste komande thrustera, Veripos DGPS, Cyscan Fanbeam....
Drago mi je da je i Brodospas konačno dobio dva pristojna broda, dabogda ih napravili jo?? (par većih PSV ili multipurpose DP2 brodova ako su pametni...offshore seli dublje, brodovi ispod 70 metara su pro??lost.....)!