Offshore Pozicije

2ndOffshore

Upravitelj Stroja
Postovane kolege ! :D

Dobio slijedeci email jutros, pa ako nekome moze bit od koristi......

Nemojte me pitat koliki su pinezi, jer ne znam.

Pozdrav svima iz Malaysia !

METS HUMAN CAPITAL PTE LTD has sent you a message.
Date: 1/31/2012
Subject: Urgent requirement
Dear All,

Please to inform that we have an opening for the following positions:

- SDPO (DP AHTS)
- DPO (DP AHTS)
- CYBER DRILLER (DRILLSHIP)
- SUBSEA ENGINEER (DRILLSHIP)
- 1ST ENGINEER (DRILLSHIP)
- 2ND ENGINEER (DRILLSHIP)
- MASTER (AHTS)
- CHIEF OFFICER (AHTS)
- CHIEF ENGINEER (AHTS)
- 2ND OFFICER (AHTS)
- 2ND ENGINEER (AHTS)
- RIG ELECTRICIAN
- RIG MECHANIC
- OIM CUM TOOLPUSHER (JACK-UP)

If you and your friends are interested, kindly send your CV to mets3@mets.sg together with your daily expected rate in USD for review.

Looking forward to hear from you!

Postovane kolege ! :D

Dobio slijedeci email jutros, pa ako nekome moze bit od koristi......

Nemojte me pitat koliki su pinezi, jer ne znam.

Pozdrav svima iz Malaysia !

METS HUMAN CAPITAL PTE LTD has sent you a message.
Date: 1/31/2012
Subject: Urgent requirement
Dear All,

Please to inform that we have an opening for the following positions:

- SDPO (DP AHTS)
- DPO (DP AHTS)
- CYBER DRILLER (DRILLSHIP)
- SUBSEA ENGINEER (DRILLSHIP)
- 1ST ENGINEER (DRILLSHIP)
- 2ND ENGINEER (DRILLSHIP)
- MASTER (AHTS)
- CHIEF OFFICER (AHTS)
- CHIEF ENGINEER (AHTS)
- 2ND OFFICER (AHTS)
- 2ND ENGINEER (AHTS)
- RIG ELECTRICIAN
- RIG MECHANIC
- OIM CUM TOOLPUSHER (JACK-UP)

If you and your friends are interested, kindly send your CV to mets3@mets.sg together with your daily expected rate in USD for review.

Looking forward to hear from you!

Lipo od tebe sta si ovo stavia ali koliko ja vidim ovo je tip koji na linkedinu stavlja poslove ima vec duze vrimena. Tip se zove yusmani Usman i pise da je assistent driller. Te da trenutno trazi posao pa mi je u najmanju ruku cudno da on to sve nudi a trazi posao za sebe. Iman neki feeling da taj samo skuplja CV sta vise ljudi.

Samo sam tija rec oprez prije svega

Trazi posadu za Neptuna. Pari mi se da ce uskoro trazit i nizu posadu kako je to dobar drill ship i koliko se ekipa tuce za doc tamo.
I molio bi ovim putem moderatora gospodina Balvana da se predstavi u rubrici predstavite se.

Trazi posadu za Neptuna. Pari mi se da ce uskoro trazit i nizu posadu kako je to dobar drill ship i koliko se ekipa tuce za doc tamo.
I molio bi ovim putem moderatora gospodina Balvana da se predstavi u rubrici predstavite se.

Frankie jel stvarno trazi posadu za brod? Znas cudno mi je jer ima vec 77 dana da na linkedinu trazi posadu.

Samo dobio email i postavio ga.. .to je sve... skuzajte ako san koga uvridija
Nisan za ovo sta je Dalmos naveja

Svaka ponuda je dobrodosla,ali kazem jer znam o cemu se radi.Brod koji je par godine bija na upgradeu i na kojemu nista ne radi kako treba. Posla ko u prici,a posada minimum minimuma.Opasno po zivot doslovce.

Svaka ponuda je dobrodosla,ali kazem jer znam o cemu se radi.Brod koji je par godine bija na upgradeu i na kojemu nista ne radi kako treba. Posla ko u prici,a posada minimum minimuma.Opasno po zivot doslovce.

Onda je bolje zaboravit.... evo vidin da Subsea trazi ljude za novi Pipe Layer
( evo bas prosa kraj nas kraj Johora )

Primaju samo priko : https://careers.subsea7.com/exp/sea...ine=&OffshoreorOnshore=Offshore#searchresults

To mi je reka Australac sta je construction Superintendent tamo u Grand Hotel u Singapore

To ti je pozicija za drillera na Marsu u sklopu NASA-inog svemirskog programa.

Ali za ovu poziciju treba imat brevet "space search and recue" te upravljanje "brzom svemirskom letjelicom". čujem da na?? novi ministar pomorstva uvodi nova učili??ta koja će imat licencu za izdavanje ovih cyber dopu??tenja a sve u svrhu br?žeg zapo??ljavanja novih magistara znanosti pomorstva koji će u dogledno vrime početi izlaziti s pomorskh fakulteta.

To ti je pozicija za drillera na Marsu u sklopu NASA-inog svemirskog programa.

nego frankie,jel ti meni mores poslat kopiju tvoga CV ovo sto si posla za Cyber Drillera,znan ja da ti pucas visoko...pa ono ako nije problem,reka si mi bija jednom da kad zatriba....

Evala,
nije vi??e Neptun nego Jasper Drilling. Lova za SDPO oko 12k USD permanent, ali brod je stvarno staro?žina.
Mets je prije bija Offshore Human Capital i znam neke ljuda sta su bili zadovoljni sa firmama na koje su se ukrcali preko njih. Nije samo Usman tamo, ima ih vise ....ne kosta nista poslat mail pa vidit sto se nudi.
A sta se tice oglasa koji stoji misecima na netu...i Ocean Rig i Songa isto tako oglasavju misecima. Valjda dok ne skupe dovoljno kandidata pa onda biraju...
Pozdrav i mirno more;)

Back