Pitanje za Offshore

a svakome ti je drukcija. potrazi po internetu i skini kakvu ali ce ti opet svak trazit neku drugu sta ne mozes copy paste. cisti gubitak vrimena, radje sastavi dobar CV i prikaci brevet i lijecnicki pa ispunjavaj formu kad ti kazu da ih zanimas. kontakt adrese mozes nac na vecini stranica.

ako bas zapnes za formu mislin da ima jedna na stranici od Dal Mar.

evo ima http://www.dal-mar.com/

ala aplikacija

ala aplikacija

Tu bas iman ispunjenu ali onaj logo bas mi i ne prilici kad je adresiran na drugu firmu.Odma san u startu dobija big minus a ne sastavlja mi se sad ispocetka.
velika fala svejedno:kafa

Najbolja odluka

Najbolja odluka

Ja sam u offshoru poslijednih godinu dana i mogu ti reci da mi je zao sto me nitko nije uputio tim smjerom prije 10 godina.
Moj savjet ti je-kao strojar strojaru- drzi se offshora ako zelis pristojan novac i dobro sebi svojoj familiji.
Danas ces u offshoru jos uvjek naci jako puno zapadnjaka (Skoti,Englezi,Danci...),a logika ti sama govori-gdje su oni tu je i lova...

pomoć,spasite

pomoć,spasite

Dobro večer svima..
? est miseci sam visia ode na forumu(nisam puno pita i pila ljude nego lipo tra?žia i čita ??ta mi trebai upija informacije),posla 721 mail. I JUTROS napokon
me zvalo za kadeta-mornara.Ujturo potpisujem ugovog preko maila.
Pa me zanima da li tko zna ??ta o Ryan Ship Management Ltd-idem na survey brod u nigeriju..
Hvala Vam svima na forumu a posebno BLICWS-on me spasia sa adresama i savjetima......Hvala vam ljudi

Dobro večer svima..
? est miseci sam visia ode na forumu(nisam puno pita i pila ljude nego lipo tra?žia i čita ??ta mi trebai upija informacije),posla 721 mail. I JUTROS napokon
Pa me zanima da li tko zna ??ta o Ryan Ship Management Ltd-idem na survey brod u nigeriju..
Hvala Vam svima na forumu a posebno BLICWS-on me spasia sa adresama i savjetima......Hvala vam ljudi

Hm...Famozni Capt. Tewari...budi jako oprezan...Dobro se raspitaj o kompaniji za koju ides raditi.
Meni je prije 4 godine nudio DSV u Nigeriji za smijesne novce.
Naravno odbio ponudu.

Hm...Famozni Capt. Tewari...budi jako oprezan...Dobro se raspitaj o kompaniji za koju ides raditi.
Naravno odbio ponudu.

Kadet / Mornar za 1650€ i ulaznica za offshore
Mislim da za tu lovu može čistit đubar po Nigeriji i bit će mu dobro.
Posebno u ovo vrime kad se svakom ukrcaju kadeta / asistenta veselimo 'ko Titu 78-e u Splitu
Čestitam još jednom prika :uzdravlje

Last edited:
kompanija

kompanija

Naravno odbio ponudu.

Ime kompanije je msv-int.com-irska kompanija..jel zna ko ??ta,hvala

ali bar postoji i ukrca,nije lova bas za juniore,ali ima i ok stvari

@kokolo
2/E DSV 220 USD/Day - Nigeria
Ugovor 3 mj on/1 mj off
Da li su to OK stvari???Kako kome...

Ime kompanije je msv-int.com-irska kompanija..jel zna ko ??ta,hvala

@niramr
Da me krivo ne shvatis...mozda imaju i dobre firme,ali ono sto je meni nudio je bilo katastrofa.2006 dok sam radio za Tidewater par Poljaka je doslo na firmu preko njega.Inace nas poznati Steve ti je u kompi sa njime.To je valjda dovoljno nekim ljudima da ga se klone.

Last edited:
ae

ae

@kokolo
Ugovor 3 mj on/1 mj off

@niramr
Da me krivo ne shvatis...mozda imaju i dobre firme,ali ono sto je meni nudio je bilo katastrofa.2006 dok sam radio za Tidewater par Poljaka je doslo na firmu preko njega.Inace nas poznati Steve ti je u kompi sa njime.To je valjda dovoljno nekim ljudima da ga se klone.

ma razumim ja tebe 100 posto da je tebi to malo,al svati ti mene da ja na off shoru nemam nikakvog iskustva i da je meni ovo ludilo.Nisam ja u nekoj zabludi da ja tamo idem učit posa i sidit,ja tamo prvo idem ko mornar,a onda tek ko kadet.Mene zanima jel ko bia na MSV INTERNNATIONAL LTD-Irska kompanija,s njima sam potpisa ugovor,a recruit agent je bia onaj capetan iz ryan ship..da li ko zna kakva je posada-nacionalnost,..

Ryan ship management

Ryan ship management

Evo i meni danas stigao mail od RYAN SHIP MANAGEMENT LTD. Trazi me da napravim UK CEC i nudi posao na ERRV.. Ali kad sam ga pitao da mi kaze vise info o poziciji na koju bi isao/ kompaniji / brodu odgovorili mi da se prvo apliciram za UK CEC.. Cak se nije ni potpisao nego u potpisu stoji Crew Manager.. Sumnjivo mi je, nije mi htjeo napisati svoje ime, gledam njihove stranice i kao da ih je netko u Wordu pisao, a uredjivao u Word Art-u! Zvao sam na broj iz maila i trazio Capt. Tewari, pricao s njime i rekao mi da postoji mogucnost ukrcaja no najprije da napravim taj UK CEC. Za to mi treba polozen Marlins test, da li tko zna koliko to kosta???? nasao sam da ga mogu napravit u Rijeci na par mjesta.
Da li se netko ukrcao preko doticnog Cap. Tewaria??
Glupo mi je upucat pare u nesto tako sumnjivo a opet on je jedan od rijetkih koji su odgovorili na moju aplikaciju..

Sretna vam Nova! Nek bude barem malo bolja od prethodne!

Last edited:
@kokolo
Ugovor 3 mj on/1 mj off

ni blizu moj shark,ali su ulaz u off,a za to mores podnit i da te malo guzaju,pa in posli vratis

...A sto se Marlinsa tice, ako se ne varam za 300-tinjak kuna odradis i Marlins i TOSE u V.shipsu u Rijeci (ako te i ne trazi ovo drugo, nije na odmet napraviti).

OVDJE je popis ovlastenih Marlins test centara u HR.

:uzdravlje

Prije 4-5 dana mi se jave neki za posal i kao odma posalji sve i onda u aplikaciji taj Marlin test must have.Od tog momenta nastupila je jednostrana komunikacija.Naime oni se jos uvijek dopisuju sa mnom.Ja sam im jedino uredno cestitao Bozic i zazelio mnogo srece u novoj 2011.

Prije 4-5 dana mi se jave neki za posal i kao odma posalji sve i onda u aplikaciji taj Marlin test must have.Od tog momenta nastupila je jednostrana komunikacija.Naime oni se jos uvijek dopisuju sa mnom.Ja sam im jedino uredno cestitao Bozic i zazelio mnogo srece u novoj 2011.

Mislis da taj Marlins test nije dobra investicija? Za Mastera vjerojatno nije, jer se podrazumjeva da zna Maritime English ali za one koji se tek probijaju mislim da je ipak +..

Sretna i tebi Nova i zelim ti da ubodes kakav dobar posao i da za sljedecu Novu po dobrome pamtis 2011.
A sto se Marlinsa tice, ako se ne varam za 300-tinjak kuna odradis i Marlins i TOSE u V.shipsu u Rijeci (ako te i ne trazi ovo drugo, nije na odmet napraviti).

OVDJE je popis ovlastenih Marlins test centara u HR.

Kakav je taj Marlins TOSE test? Rjesavao sam ovaj Marlins iz download sekcije i
nije tezak, ali nemogu nac primjer TOSE-a?

Dobro večer svima..

Velika je to agencija i krcaju na dosta kompanija koliko san cuja mene oni stalno kontaktriaju kad se otvori posal,zadnja ponuda je bila za 2nd off ,north sea norveska zastava brod PSV 250usd dan 2-2 ugovor sta i nije lose uopce!
al stari budi sritan sta ti je upalo i viruj nije slucajno ipak si bija uporan i sla mailove i kad tad upadne kapa doli i nke ovo bude primijer svima koji traze posal!!
odi to doli pa vidi i to ti je ulaznica za offshore nemoze bit bolja
ps:jel znas ime broda? ja za 10dana iden za nigeriju
aj zivija:uzdravlje

prijo prvo me nije on ukrca na bourbona.
ja san reka svoje ne toliko veliko iskustvo o njemu sta mi je nudija i da san odb ija jer nisan zainteresiran,i bas sad igrom slucaja san bija sa jednim kapom koji je priko njega radija na nekoj bar?ži i ima samo rici hvale za njega eto sad od covika do covika kako je ima iskustva sa njim.
u ovo danasnje vrime ovom momku sta je upalo da ka kadet ode na offshore to je po meni odlicna stvar.
i slusaj moj colina ja san samo napisa sta je meni ponudija i koja lova i iskustva mog prijatelja s njim ti si napisa svoje i to je to,nije potribno pisat (mozda je on popaja ukrca na bourbona i odma se napalit daj da vidin koje su to kompanije VELIKE,a ja san napisa samo da je agencija velika tj na dosta firmi krcaju a ne na velike firme...).
neka momci odu pa nam iznesu svoja iskustva!u svakom slucaju sritno

ako sam falio, tetoviracu si TEWARI na guzicu.....[/QUOTE]

nije tebi lako:confused:

Last edited:
Molio bih vas da mi ako netko ima iskustva sa Sealion shipping Ltd. Farnham U.K. pojasni uvjete rada.Kakvi su im ugovori, sta je plaćeno a sta ne i koja je plaća za 3rd makinje.Gledam po interneru pa nigdje ne nalazim informacije,a stvarno mi je hitno jer imam sanse prebacit se kod njih samo sto nitko negovori kakva bi mi bila plaća.Naime,sad sam na Msc-u i bilo bi mi zao prekinit ovdje ako nisu im uvjeti na Sealionu bas nesto.Hvala vam puni

odgovor

odgovor

@kokolo
Ugovor 3 mj on/1 mj off

@niramr

Pozdrav
Nazalost Shark je bia u pravu,evo ja sam se vratia nakon skoro 3 miseca i jedino sta mogu rec,mislia sam da se necu vratit ziv,ahha.
Taj kap.iz ryan ship. krca na dobre i lose kompanije,mene je dopala irska kompanija koja je bila ribarska kompanija.i ovo im je bia prvi posa ka off shore suport za sezmicke brodove.Ako vidite ikad MSV,bizite od toga ko od vraga.Ja nisam ima hrane,klime,.spava sam na palubi 2 miseca..ma miljun stavri,bolje ni ne pisat.Jedino zasto ovo pisem je jer sam se osjeca duzan ovom forumu da napisem iskustvo,da neko ne daj Boze ikad ode na tu kompaniju!

Back