Rakun Ch/Off Feb 11, 2010 #21 Ispit za prvog casnika Ispit za prvog casnika Pozdrav ekipa, Da li netko zna da li je uvjet za polaganje za prvog casnika imati Medicinsku Skrb (Medical Care).
Ispit za prvog casnika Ispit za prvog casnika Pozdrav ekipa, Da li netko zna da li je uvjet za polaganje za prvog casnika imati Medicinsku Skrb (Medical Care).
C caravan New member Feb 11, 2010 #22 a ok moja gre??ka oko jel porućnički il klasa a jeba ga... ev bio bi jako zahvalan kad bi netko od ekipe sa "poručnićkog" u rijeci dao svoje kritike kako je pro??lo? pozdrav...
a ok moja gre??ka oko jel porućnički il klasa a jeba ga... ev bio bi jako zahvalan kad bi netko od ekipe sa "poručnićkog" u rijeci dao svoje kritike kako je pro??lo? pozdrav...
xoox 3rd mate Mar 9, 2010 #23 Mraka said: ajd ba?? me zanima ko če proč-- aj ljudi javite se, 15.2. vam je u rijeci pa se javite ko je pro??o ko nije! sretno svima Click to expand... evo bija 15.2 na poručničkom u ri, sam se sprema i pro??a bez problema, bilo na 23, a oko 13 pro??lo odma, 6 ih palo na popravni, a 4 odma sve pala, tako da ...
Mraka said: ajd ba?? me zanima ko če proč-- aj ljudi javite se, 15.2. vam je u rijeci pa se javite ko je pro??o ko nije! sretno svima Click to expand... evo bija 15.2 na poručničkom u ri, sam se sprema i pro??a bez problema, bilo na 23, a oko 13 pro??lo odma, 6 ih palo na popravni, a 4 odma sve pala, tako da ...