ma sve je to meni jasno,alli samo zelim da mi da neko nesto da vec jednom odem....hvala unaprijed
1.niko ti nista nece dati ako se sam ne pomucis i to junacki, a pogotovo ne u ovom svitu pomorstva u kojemu je svakim danom sve teze opstat.
2.a kako bi bilo da se ti odlucis sta bi tija sa svojim zivotom, mozda ti bude lakse. Lipo je imati zelje i ambicije, a jos lipse ako ih uspijes uskladiti sa svojim mogucnostima ponajprije psihofizickim sto je u ovom poslu najbitnije. Brod nije BB koji ima likare, infuzije i psihologe koji ce te tetosit kad ti nije bas najbolje i da ce te bas uvik iskrcat priko likara ,
3. forum nije usluzna djelatnost niti call centar onima kojima sa neda trazit, a u slobodno vrime u Docu ispijaju kafice umisto da SEBI traze posal.
4.ne razumin kako covik koji ima nelos posal vezan za pomorstvo zeli ici za mornara, matematicka racunica ti nikako ne vridi, a k tomu mu smetaju brod i valjanje, vrucina, itd ili mu mozda ne smetaju ovisno o raspolozenju.
Atlanshit je shit, al jedan od ritkih koji krcaju nase, a koliko ja znam tamo si bija i otisa. Do kada ce nase krcat ne zna se. Zna se ko tu ima primat ko radi za crkavicu. Mehanicari sa godinama iskustva jedva pronalaze posal ili ga ne pronalaze po godinu dana , a i kad ga nadju rade za brukve. Mislim da ti dalje ne tribam crtat ili mozda triban.
Mate sidi 1! Dobro razmisli i ne postavljaj glupa pitanja samo da bi nesto pita. Ako mislis da sam okrutna, samo da znas da bi i svom rodjenom ditetu odrzala jos zescu bukvicu.