posao 3.strojara na platformi

batogrande

New member
Dobio sam posao 3.strojara na polupotapujucoj platformi 6te generacije pa me interesuje sto bi bio moj posao tamo.
Molim vas ako moze neko malo opsirnije da odgovori..
Hvala velika:uzdravlje

Dobio sam posao 3.strojara na polupotapujucoj platformi 6te generacije pa me interesuje sto bi bio moj posao tamo.

Pa tebe da interesira tvoj posao obratio bih se prvooo svomen agentu i lipo pitao kulturno... :hihi:hihi
'"sto mene ceka kao 3 strojara na vasoj komp.-Platformi"

:udriglavom Nisam trebao ovakvu vrstu pomoci ni savjeta u svakom slucaju hvala ti:p

Znam ja da nisi trazio ovakvu vrtu pomoci!!
A dali ti pruzas pomoc nekom drugom pri zaposljavanju i malo se izjasnis temeljitije i opsirnije o komp.,
nego uvik traziti pomoc na POMORCU net.a ne pruziti pomoc???

svi tvoji prethodni postovi su na isti kalup!!

Posa ti je drzati platformu "polupotopljenu":kafa

Slusaj bato...posao ti je krv,znoj i suze...ako ides na ''polupotapajucu platformu'' SE pazi se ludog Holandeza jer koliko cujem mogao bi biti samo jedan u nizu...

Slusaj bato...posao ti je krv,znoj i suze...ako ides na ''polupotapajucu platformu'' SE pazi se ludog Holandeza jer koliko cujem mogao bi biti samo jedan u nizu...

Neznam na koju ti mislis,ali ova je u juznoj koreji jos u izgradnji.
Hvala na savjetu..

neznas sto je gore: lik koji nezna sto mu je posao ili firma koja zaposljava takve likove.

veza cini cuda :D naucit ce ako bude tija.
evo sta ti google kaze na posal 3rd e.

"As 3rd Engineer you will be responsible for engine room watch keeping and maintenance. Additional responsibilities will include:

- Assisting the 1st and Chief Engineer with day to day running of the units engine room and propulsion systems
- Fault finding and repair of components as required
- Keeping planned maintenance up to date
- Completion of log books and company paperwork
- Installation and testing of new parts as required "

Sretno :cool:

Last edited:
:D A nije ni svjestan koji je posao dobio :udriglavom

A sto ga briga, vidis da je to vec sesta generacija polupotopljenih. Sesta generacija, pa to bi i u Splitu zvali fetive platforme;)
Samo napred napred Bato, nema sta da brines, stara je to loza platformi, tu je vec sve uigrano:uzdravlje

Daj me molim te ti nauci malo..
Sine razmisli malo sto pises,niko ovdje nile lud.

Sine, bez uvrede, tesko da ista komentiram ali kada lik prihvati posao bez da zna za sto se ide, pa onda "moljaka" da mu netko opsirnije odgovori sto bi mogao tamo raditi....imas pravo, svaki komentar je suvisan!!

Sine, bez uvrede, tesko da ista komentiram ali kada lik prihvati posao bez da zna za sto se ide, pa onda "moljaka" da mu netko opsirnije odgovori sto bi mogao tamo raditi....imas pravo, svaki komentar je suvisan!!

Ej ljudi zaboravite na ovu temu..
Suvise nisko udarate,a ja ne plovim od juce da bih primao ovakve komentare,zato ubuduce necu komentarisati na vase postove..
A s obzirom da prvi put idem na platformu htio sam se malo detaljnije informisat o nacinu funkcionisanja posla..
Izgleda da sam primio sve potrebne informacije zahvaljujuci vama :D pa s toga:

Hvala svima..

Mirno more i neka ste mi zdravo..

Cuj,
posao ti se nece puno razlikovati od posla koji si vec radio.Imati ces dosta novih "pojmova" i rijeci za nauciti, ali sto se tice tvoje struke nakon dva-tri Hitcha sve ce biti ok.Velika ti je prednost sta dolazis u brodogradiliste pa imas vrimena za se snaci a i pitati pitanja!
Ja sam isto trenutno u Koreji na novogradnji, pa mi sibni poruku na pm ako imas kojih jos pitanja!
pozz
:uzdravlje

Ej ljudi zaboravite na ovu temu..
Suvise nisko udarate,a ja ne plovim od juce da bih primao ovakve komentare,zato ubuduce necu komentarisati na vase postove..
A s obzirom da prvi put idem na platformu htio sam se malo detaljnije informisat o nacinu funkcionisanja posla..
Izgleda da sam primio sve potrebne informacije zahvaljujuci vama :D pa s toga:

Hvala svima..

Mirno more i neka ste mi zdravo..

Bato

Taj posao nisi dobio jer imas ljepe oci i zoves se Bato.
posal si dobia jer je neko sta iza tebe debelo,vidi na koji rig ides i njegovu specifikaciju
pitaj tog covika sta ti je posal.
da kazes na koji rig ides i normalno se prestavis vjerovatno bi dobio korisnih i normalnih savjeta

sta ti je posal je relativan pojam i ovisi od firme kod mene bi visia na finger board
kod drugih bi radia separatore

tako da su to relativne stvari

uglavnom imas krivi pristup ,zelim srecu firmi di ces radit:udriglavom

Bato
zelim srecu firmi di ces radit:udriglavom

Na zalost Bato, nemam ti sto poruciti da bi ti pomogao, ali nepravda me uzasno zivcira pa sam samo htio reci tj. zapitati se
kako se uvijek nadje netko tko misli da moze drugome dijeliti lekcije iz ponasanja, pa onda napise nesto kao ovo gore?!

Na zalost Bato, nemam ti sto poruciti da bi ti pomogao, ali nepravda me uzasno zivcira pa sam samo htio reci tj. zapitati se
kako se uvijek nadje netko tko misli da moze drugome dijeliti lekcije iz ponasanja, pa onda napise nesto kao ovo gore?!

Flex nisi u pravu jer pitanje je zbilja blesavo a onda se zapitas ko uopce moze pitat tako nesto?
odgovor mu je dan na koji rig ides pogledaj specifikaciju na netu i vidit ces sta te ocekuje
taj koji te je stavia sigurno ima nesto rec
puno svita je bilo u tim situacijama pa nije pitalo takvu vrstu pitanja;)

posal relativan ovisi o firme pa se kaze di se ide

kad bi sva pitanja bila odgovorena sigurno bi dobio pravi odgovor

recimo kod mene treci makinje upravo danas isa u hotelu jer smo kratki s kabinama on kao visak je isa na kraj koji dan odmorit se dok strucnajci ne pokrpaju well,pa ce se vratit
opet ce ti ovo izgledat kao vridanje ali 100% istina

Back