Pozdrav

Status
Not open for further replies.
Zelis sve servirano da te se odma ukrca pitas koja to agencija ukrcava odmah??!!

Agencija Prančiok - Ukrcaj kad ga najmanje očekujete.
A sramota je da ti jednome kadetu neće?? da ka?že?? da postoji agencija koja krca i to kako krca :kafa

Zdravi i veseli bili!!!

Zdravi i veseli bili!!!

Pozdrav i po??tovanje svima,
za početak ću se predstaviti. Zovem se Mario i iz Splita sam.
Imam 30 godina i trenutno zavr??avam prekvalifikaciju za pomorskog nautičara.

Već jedno 6-7 mjeseci pratim ovaj forum i stvarno sve pohvale (mogao bi nabrojati Vas 20-tak kojima već i dobro raspoznajem slićice pored imena, ali neću da ne bi nekoga izostavio i time uvrijedio) velikoj večini koja nesebično svojim savjetima, a vidim i preporukama (garancijom svojim imenom kojeg su stekli) jako puno poma?že!!!

Ovaj forum je meni bio (i je)od velike va?žnosti u pogledu puno toga, zato ovim putem i treba nastaviti jer puno ljudi treba pomoć u vidu informacije i savjeta, a to je neprocjenjivo!!!

Pojedinci koji toga nisu svjesni i koji bi odmah htjeli pare i status i misle da su najpametniji , samo Bog dragi mo?že pomoći a ljudima koji su zreli i znaju ??ta znači ?život, vjerujte puno ste pomogli i poma?žete!!!

Za početak sam i puno napisao, pozdrav svima i samo tako nastavite!!!

Do sljedećeg puta!!! :uzdravlje

Dobro do??ao Mario,nadam se da će?? pratiti forum i dalje kad zavr??i?? prekvalifikaciju,tribati će?? neke informacije a ovdje će?? ih uvik naći dosta

Ok oprostite na smetnji

ovo je bilo najgore predstavljanje a bome i najo??triji napad odkad ja pratin ovi forum.
A neka je i zaslu?žija.:mad:

Aovon pristojnon momku Mariu srdačna dobrodo??lica nego kako je on ovde skupa s ovin upa:rolleyes:?

E pa Mario se na krivo misto predstavija.:o

Amo Paljba:mad:

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Back