Pozdrav!

Status
Not open for further replies.

koms

vjecna zarucnica
Evo vidin da se svak predstavlja kad se logira pa da i ja kazen par rici o sebi,ukratko pomorceva zena koja voli svoga muza pa vam se pridruzujen u ovon prosvjedu i svida mi se kompletna ideja da se i vasa struka moze cut iz ciloga svita jer znan koliko van znaci bit daleko od doma,a u toku sa stvarima!Pozdrav svima i vidimo se na netu!:uzdravlje

Dobro dosla pomorceva menagerice i nadam se sta se duze s nama druzila i uzivala u nasem portalu i forumu :):)

Evala gospodjo Koms, nadam se da ce i Vasim putem i moja Andja kojoj je draze hranit neke virtualne ljubimce na facebooku, nego sudjelovat u nasim raspravama...

Evo i mene,kad je gđa Koms otvorila ovaj post uzet ću si za pravo da se i ja predstavim....Pomorčeva supruga,dok on naviga ja ću plovit ovim forumom...Lijepi pozdrav svima...

do sada je bilo prvo pročitati novine uz :kafa, a sada se prvo ovdje logiram,malo pročitam i u?živam,hvala svima na dočeku...:D

Dobro nam dosle jos da ja svojoj zeni objasnim da je kompjuter korisna stvar pa da se i ona pridruzi bilo bi super al za sada daljinski od tv-a i satelita je njen domet

Status
Not open for further replies.
Back