Prosvjedni skup

Pozdrav svim dragim ljudima koje sam upoznala. Fala van za ovo danas. Još sam puna dojmova p aću samo reči da sam preponosna. Eto toliko za sad.

a tija je bit pristojan,osvetilo mu se sta ih je sakrija od mene a o propuhu intezivno razmisljan koju kaznu cu primjenit za ovu izdaju,moga san dignit svoj rejting nezaposlenog pomorca sa ovon slikon za 300 posto i jos se bogato udat jer san slobodan kao ptica pa bi u penziju

i ne boj se,nije izzy kriva,necu je dat bingu,ovo je osobno

Last edited by a moderator:
Alo ekipa evo ja dosa u Zadar...a cuj malo sa zenom dir posli prosvjeda zasluzila je :) .... bilo je prva liga,ma svaka cast...evo smo pripali samo vrh kad su svi dali ostavku hahaha :)

1.7 u Splitu 0900 sati u prosvjedu isprid ulaza u kapetaniju i blokirati onaj parking i izlaz na Rivu. ( Normalno ako nas ima dovoljan broj ) A ja cu ako se dogovorimo najavit skup na policiji kad cemo prosvjedovat. Eto

I ideja od Propuha je odlicna te mozemo svak napraviti sebi majicu ( mi cemo sredit logo i poslat mailom) A za tu prigodu dajmo na majce stampat POMORAC.NET i nick pod kojim se krijemo na forumu

Admin Dalmos

Evala kolege,posto sam na brodu i bas neman puno vrimena visit nad kompjuterom osim amosa,dali smo se mi pomorci ista pomakli i poboljsali nasu situaciju,dali se organizira kakvi prosvjedni skup nas pomoraca.
Jedino tako ce se cuti za nase probleme,ajde nadimo jedan datum i posaljimo ga svim pomorcima na ovome forumu i vidimo sta ce se desiti,dali imamo tu snagu i volju ili pak ostaje sve na masti........
Recimo polovina lita,tada je najvise pomoraca doma a i vlada bas nevoli da se usrid lita dize prasina....!!!
pozdrav iz n.zealanda i mirno more:udriglavom

Cestitke svima, volija bi da san moga bit tamo. Eto koliko se uspilo napravit u samo 4 miseca.

Pozdrav svima iz Biskaja!:uzdravlje

a da je jos drza izzy u rukama,primje metrosexualca danasnjice koji je spreman na sve,pa i uskratit prijatelju penziju u vidu bogate i zgodne udavace

Bilo je lipo saznat danas ko se sve krije iza nickova,sad bar znam sa kim pricam,jos jednom uziva sam danas i sta sam bija dio prosvjeda

Alo ekipa evo ja dosa u Zadar...a cuj malo sa zenom dir posli prosvjeda zasluzila je :) .... bilo je prva liga,ma svaka cast...evo smo pripali samo vrh kad su svi dali ostavku hahaha :)

i nas dvi smo tile ici,isto smo iz zd.al obaveze nas sprijecile. :o nazalost!! :udriglavom

Evo sitni sati otkucavaju a umisto sna i dalje mi se vracaju slike sa Prosvjeda i jos ne mogu sazeti i posloziti sve dojmove......morat cu se udriti macom u glavu da zaspem jer adrenalin me i dalje drzi visoko i ne spusta kapke na oci.Prolazu mi slike svih onih transparenata, sve one divne dice sta su kao mali junaci stali na bini,svog onog susura koji se desavao za i poslje prosvjeda i na kraju sve zavrsilo u Vidakovih na Bacvice.
Najvise od svega me raduje da smo se slozili kao klapa i sve je funkcjoniralo kao da se znamo 100 godina, bez ikakvih nesporuzama i najmanjih trzavica smo sve odradili i sve to skupa me cini neizmjerno sretnim,zadovoljnim i PONOSNIM!! Hvala vam SVIMA skupa jos jednom od srca jer ste SVI skupa (necu namjerno da nabrajam poimenice da nebi koga priskocija) doprinjeli da ovaj dan ostane NEZABORAVAN u mojim sjecanjima.......ma da skratimo ovo u 2-3 rici.....SVE VAS VOLI VAS PANCHO!!!!!

evo sam jucer bio na putu za brod i nisam imao nikakvih vijesti o prosvjedu,jutros se uspio konektat ovdje u fosu (marseille) i koristim priliku da vam svima skupa čestitam na dobro odrađenom prosvjedu i zahvalim na dobrim ?željama prilikom mog odlaska na brod,jo?? jednom bravo momci i samo naprijed...

Back