RigShips fzco

to sta je covjek snalazljiv za sebe je ok...ocito mu se nista nemoze dokazat --- znači snalažljiv je za sebe,znaći snaÅ¡a se,nekoga je zajeba,ali nema veze on se snaÅ¡a i uspija je u životu,jeli to ta prića,znam neke koji su na ovakav naćin,uvaljujuči kolege u govna vancali vrlo brzo,znači snaÅ¡a se.danas je važno snać se,nema veze Å¡ta je neko dobia otkaz zbog tebe i nemože prihranit obitelj,glavno da je meni dobro,ko jebe ostale,zato i je cili svit u kurcu.rađe ču cili život ostat timunjer nego da me neko proklinje iza leđa da sam ga zajeba

Dobra Vecer !

Oni imaju samo brode po Perzijskom zaljevu i ne tako dobre plate.
Savjet Thome Zadar ili Zorovic imaju dobre brode, ako uspijete sa ikojom UK agencijom imat ce te bolje uslove od onih koji nudi Raguz i Ruicka !

Pozz,
:hihi

Persijski ili ti Arapski zaliv

Persijski ili ti Arapski zaliv

Drustvo,

Radim na Tidewater Saudi Arabia i u stalnom kontaktu sam sa ljudima sa maltene svim firmama koje su tamo.Sve sto mogu da vam kazem je da su plate male na svim firmama koje su tamo.
Ne diktiraju nase agencije plate vec firme na koje nas ukrcavaju.Razlog su vecina posade koju cine Egipcani,Sirijci,Jordanci,Hondurasani i njima slicni koji su prezadovoljni sa ratama od 60 $ za oficira i 30$ za nizu posadu.[/U]Doduse plata se moze povecati ali ne nesto pretjerano.
Da vas ja sve posavjetujem posto sam i sam prvi put isao za mizernu platu....GRABITE SVAKU PRILIKU ZA UKRCAJ NA OFFSHORE STISNITE SE I STRPITE MALO DOK NE UHVATITE MALO ISKUSTVA!!!JA SAM SE CAK NUDIO DA ODEM I BEZ IKAKVE PLATE PRVI PUT SAMO DA UGRABIM ISKUSTVA.

Zivjeli:uzdravlje

Savjet Thome Zadar ili Zorovic imaju dobre brode, ako uspijete sa ikojom UK agencijom imat ce te bolje uslove od onih koji nudi Raguz i Ruicka !

Pozz,
:hihi[/QUOTE]

Drustvo,

Radim na Tidewater Saudi Arabia i u stalnom kontaktu sam sa ljudima sa maltene svim firmama koje su tamo.Sve sto mogu da vam kazem je da su plate male na svim firmama koje su tamo.
Ne diktiraju nase agencije plate vec firme na koje nas ukrcavaju.Razlog su vecina posade koju cine Egipcani,Sirijci,Jordanci,Hondurasani i njima slicni koji su prezadovoljni sa ratama od 60 $ za oficira i 30$ za nizu posadu.[/U]Doduse plata se moze povecati ali ne nesto pretjerano.
Da vas ja sve posavjetujem posto sam i sam prvi put isao za mizernu platu....GRABITE SVAKU PRILIKU ZA UKRCAJ NA OFFSHORE STISNITE SE I STRPITE MALO DOK NE UHVATITE MALO ISKUSTVA!!!JA SAM SE CAK NUDIO DA ODEM I BEZ IKAKVE PLATE PRVI PUT SAMO DA UGRABIM ISKUSTVA.

Pozz,
[/QUOTE]

Kolega , jel mos malo o iskustvima u radu I ophodenju sa tim arapima , ono psiholoski profil ...triba bi uskoro partit na middle east :cool:

Drustvo,

Pozz,
[/QUOTE]

vjeruj mi da bi ja isto prihvatio i da odem na brod bez plate... samo da malo iskustva steknem i da rijesim bar advance dp..

Tanajib i to

Tanajib i to

Trenutno sam kuci na vacation a bio sam na Domingue Tide.A sto se tice pitanja kolege za savjete kako se ophoditi prema Arapima......vrlo jednostavno.Kao i sa svima ostalima.Postujte njih i oni ce vas.

Boka

Na koji si brod? Eto mene u posjetu iduci tjedan, malo Tanajiba i Ras Tanure. Po dan u svakome

Back