SSM - frka

oj ivane, pobratime mio...pa di sinasa onu sliku, boga ti tvoga? eto vidite ljudi, da nije ivana ja ne bi virova u poslovice, ali sad kad pogledan ...istina je da su u lazi kratke noge. a i ovi drugi, sta pari bednjanec iz kekeca, koji je to matadur...taj broda nije vidija bar 30 godina, predava je maglu u nautiku jos dok san ja isa u srednju skolu, a kad je to bilo....broj jedan iz grupe tnt je s menon sidija u klupu. i sad on strucnjak, savjetnik...pa kako ce ovo naprid, bog ga jeba???? inace zrile cita memoare vlatke pokos, a meni su dosli pod ruku memoari ratka bozica. lipa knjiga.pise, da kad je bija srednjoskolac, da ga je baba poslala ubrat jagode, on pa sa skala i dobija potres mozga. i od toga dana je pametan. bija je i talentiran nogometas, ali nije moga igrat u hajduka - od smija. naime,kad bi trca, trava ga je skakljala po mudima i nista od driblinga. zanimljivo stivo,nema sta. bolje od bracadurovih mudrijanja.

Ajme strikane dobro si me nasmija, mi se ode deboto zajebajemo a oni jadni ljudi doli jos uvik stoju na onu raminu i cekaju... :(

evo me s dalekoga puta. bija na bracin blog. a sta on reseta i brumaje... da je panatika po dogovoru sa sph 18 dolara po glavi...nema nigdi ma lipo zvuci. majko moja, jedan lupez, jedan lupeta pizdarije... pa ko ce ovo razumit????

onda odes na indeks, bozic vice da mu je ucinjena neprocjenjiva steta, jer da se sve ovo prevodi i salje vanka biznis partnerima???!!! i biser najjaci, kapo i prvi isli vanka, radile 4 dizalice i raspala se tri motora jedan po jedan. kako to?
aj nek je zariba jedan i ostala dva ziva, a di je overload, black out???? ne radi ni jedan safety device? di je pms? testira li se to? u sto gledaju inspektori, fleet manageri? kako to da gube brodove iskljucivo zbog havarija? ima li dijelova? ima liist i pit??? rade li se analize ulja i goriva? ajde ratko u tri pizde materine. tako mali u centimetrima a tako veliko govno??? cudo prirode.

To je i meni zapelo za oko.A ja dok sam bija u shippingu nikad nisam cuja za vecu od 12,5 dolara
danas se panatike krecu od 7,5 do 9 usd prosjecno, ima i kompanija koje daju malo vise, ma 18 usd....??? pa je li ovi piju oni caj od bunike ili koji kurac?

Last edited:
S onom panatikon bi ili svaki dan skampe i jastoge.Nikad Bozic nece u politiku,prejak je za sve njih koji su tamo.
Meni je 8.5 evra pa su isto poslali janjetinu iz bugarske,sad smo narucili Cresku,kod onog istog di je Frenki lani nabavija za prosvjed.

Last edited:
1. tako mali u centimetrima a tako veliko govno??? cudo prirode.
2.danas se panatike krecu od 7,5 do 9 usd prosjecno, ima i kompanija koje daju malo vise, ma 18 usd....??? pa je li ovi piju oni caj od bunike ili koji kurac?

oba primjera se mogu svest pod vrsna opterecenja.A Peđa bice racuna i panatiku za leave.Oni ti tako to reguliraju svojim kolektivnim ugovorima.Zato ja nigdi ne idem radit di nemam njihov kolektivni ugovor jer sa njima najbolje prodjes.

Last edited:
mislin, seronja je na kvadrat. kapo i prvi bili vanka duze od 24 ure u gabonu???
ka da je rio! ovo sad da in zakuva situaciju sa zenama, ka imaju muzeve kurbare. jadno do bola. osim toga, kad je takovi maher i drzi se pravila, eno se na webu dici pustima certifikatima..., to je breach ism code-a, triba ih je obojicu iskrcat. sta se ceka ratko??
a sta mu inspektori vise ne dolaze na posal jer i njima duguje? sta zaposli mladica drito sa fakulteta za inspektora (sic!) i da mu 2,5 iljada kuna place (koju ni ne vidi)??? sta taj moze kontrolirat jadan, ne zna jos ni kako vodokotlic radi! nego nigdi ne vidin vise da se ulivala radenska u karter??? i jos ono- deutz; nisu dijelovi za kamione, nego ugledna firma!!!! buhahaha!
mater ti jeben, srica tvoja da san daleko. takovu glavu ka tvoja vec 46 godin nosin u mudante (samo je pametnija)!

onda odes na indeks, bozic vice da mu je ucinjena neprocjenjiva steta, jer da se sve ovo prevodi i salje vanka biznis partnerima???!!! i biser najjaci, kapo i prvi isli vanka, radile 4 dizalice i raspala se tri motora jedan po jedan. kako to?
aj nek je zariba jedan i ostala dva ziva, a di je overload, black out???? ne radi ni jedan safety device? di je pms? testira li se to? u sto gledaju inspektori, fleet manageri? kako to da gube brodove iskljucivo zbog havarija? ima li dijelova? ima liist i pit??? rade li se analize ulja i goriva? ajde ratko u tri pizde materine. tako mali u centimetrima a tako veliko govno??? cudo prirode.

kako li je samo ovo lipo i briljantno receno.
Bravo Manjinorgo!
ovo boldano sta je to jel se to dobije sa praskon u kutiji?
HAHAHAHHAHAHAHHA
armija imbecila by SSM

mislin, seronja je na kvadrat ... jadno do bola ... eno se na webu dici pustima certifikatima..., a sta mu inspektori vise ne dolaze na posal jer i njima duguje? sta zaposli mladica drito sa fakulteta za inspektora (sic!) i da mu 2,5 iljada kuna place (koju ni ne vidi)??? sta taj moze kontrolirat jadan, ne zna jos ni kako vodokotlic radi! ... buhahaha!
mater ti jeben, srica tvoja da san daleko. takovu glavu ka tvoja vec 46 godin nosin u mudante (samo je pametnija)!

maninjorgo,

Bemti, da nije zalosno nasmijao bih se! Ovaj o kome govoris je govno, nema dvojbe. No, zapravo, krivci su razne kurcine koje parazitiraju na budzetu Hrvatske i kazu da nisu nadlezni! A ono prase Babic grakce kako je spreman u EU...!

A najbolje da ce sad rec da su njegovi.SSM formalno samo ima ulogu posrednika,a neka institucije pravne drzave odrade posal i vide tko je vlasnik SWIFTA.Sve se to lipo zakamufliralo.

evo jos malo.place poslane naravno nisu...i koji su to moti slat placu ipo,placu i kvarat???? ima jos, ma ne smin do ponediljka...bit ce cupavo. ipak, i pomorci su krivi, dugovi i zakasnjenja uplata na sve strane odavno, i onda se tribalo nesto ovako dogodit da dinja pukne. i sad...sta? sta vikat kontra stranaca, ovde ovako, ovde onako, a hitler zivi u nasem sokaku??? gorega nema! djovanelli je bar pametniji, sakrija se iza bandica i radi iz sjene (dva broda su njegova), a ovi tupamaros s onon vlaskon dinjon na ramenima raspalija u svu 16. i sta sad?
slobodna racuna kuce i aute....a di su pinezi? vanka,offshore,kajmanski otoci, bermuda...i ovi uskok je za uskocit u kantu govana. koje papcine! e da oce eliot ness uskrsnit!

Udri druze iz svog raspolozivog naoruzanja,ako to nece nastetit nasima u Gabonu. Jadran ce ti cuvat ledja ako zagusti. Ne boj se.

http://www.slobodnadalmacija.hr/Hrv...ype/ArticleView/articleId/108212/Default.aspx

Na indexu je vrli manager rekao drugim rijecima da su prvi i kapo isli na kurve.Sad mi je malo cudno da ljudi idu na kurve a inspektor na brodu.Inspektor organizira popravak ovo mi je jos cudnije.Onda su tamo bili Deutzovi dijelovi sad su Daihatsu.
Nadalje kaze Bozic"Mi nismo vlasnici broda, pa samim tim i ne mo?žemo dugovati taj novac. Na??a tvrtka samo obavlja menad?žment za brod, a sve račune i dugovanja je du?žan podmiriti vlasnik broda, a to je tvrtka â??Swift Splitâ?? Ltd. Monrovia Liberia# gdje bi MI trebao biti pretpostavljam SSM,ali bi trebalo istrazit tko je vlasnik Swift Splita(nekako mi ovo Split se previse poteze u nazivima kompanija Split Ship management, Swift Split kad da vlasnik nema kreativnosti ili je u pitanju lokal patriotizam)

Triba njega poslat doli u Gabon da ide crnčit na onu starudiju a ne da tu
poštene ljude zajebaje !!! nikad mu dosta nikad da ima miljarde on bi isto napravija !
meni samo jedno nije jasno da poslat 2000 $ na 20 pomoraca !!! sta drugo rec na goli otok odma i svu mu
imovidu oduzet jel je on nije zaradija nego pomorci a on je ukra postenin ljudima !!

Last edited:
Back