The Ahrenkiel group

A jesi ispripada covika Bilici bezveze a ka as struje nije moga na bolji brod upast. Nema sta nece naucit zakrpat tamo :hihi
i tuvalanci nisu uopce tako losi, samo imaj postovanja prema njima pa ce i oni prema tebi...

evo da se i ja javin kad se tolika buka digla oko ovog broda, pa ukratko:
toliko san svega loseg ocekiva dok san letia vamo da nisan ni ja vise bia u nista siguran al nakon 2 dana malejzijskog smrada i 20h+ leta dolazin isprid broda kad ono stvarno nije bas nesto oku ugodno naspram ostalih porid, al ajd penjen se... silazi filip (momak 23 godine) uzima mi borse neda mi da ih nosin i pokazuje sobu, puten svi upoznaju se ludilo (malo razbilo ovu pricu). Posada se sastoji od bugara/filipa i pokoji rus, al nema dana da me bar 10 ljudi nepita ujutro do makinje i u makinju kako san, jesan se privika ovo ono... Struja čovik ipo totalno nesto sta nisan ni u najludjoj idili moga ocekivat (zna radit, zna/oce ucit). ugl da skratin roman ekipa je prva liga i masu ovih bugara su mladi momci koji su tek prisli vamo na ovu kompaniju. Stanje broda nije ba?? bajno al radi, kontenjeri silaze i penju se a ja cu vamo vidit vjerovatno 90% stvari vise nego sta bi vidia da me uvalilo na neki noviji brod koji nebi ima pola ovih problema.

I jos najbitnije od svega OVO LIMENO cudo plaća pelene za razliku od kukanja ocu li ic za 600â?? ili cu jos misec dana he*** zid doma i plakat da me neko uzme za vi??e na novogradnju da se mogu igrat tajnice po brodu!

Sto se maritime connectora tice prije ce uzet pokojeg filipinca koji rade za kikiriki a stranica ih je krcata (max od maximalnog) da tako kazem nego nekog naseg :udriglavom

.

Ode kadetima jos jedna krava. Mojom , Tilullilom i nek se javi treći krivicom :(

Last edited:
Isto je Sussana meni srala o tome na brodu. Ja sam joj rekao da ljudi lete za offshore,boljim parama i manjim ugovorima. Naljutio si Suzanu :D:D:D:D

Isto je Sussana meni srala o tome na brodu. Ja sam joj rekao da ljudi lete za offshore,boljim parama i manjim ugovorima. Naljutio si Suzanu :D:D:D:D

Evo izmirli smo se.
Sta joj ja mogu. Necu ja sam s sekondom drzat cili stroj :rolleyes:
Kad sam joj reka di idem rekla je da bi to i svome sinu preporučila :hihi
Sta nije zalila za 9 nasih koje je Carmen ostavila bez posla sve jednim mailom.

A je istina je..Čuj pričao sam s njom baÅ¡ u vezi toga..pitao sam se zaÅ¡to ne krcate naÅ¡e kadete.Rekla mi je to Å¡ta je tebi napisala..Å¡ta se može, je kako je.

A je istina je..Čuj pričao sam s njom baÅ¡ u vezi toga..pitao sam se zaÅ¡to ne krcate naÅ¡e kadete.Rekla mi je to Å¡ta je tebi napisala..Å¡ta se može, je kako je.

zašto ne krca struje ??
V klasa ide bez struje i svaka s 4 krana okolo
vratit cu se ja tu onoga trena kad se struje vrate :kafa

a kralju moj,
firma ide u neki stvar, ako ocete iskreno!
vlasnik je otvorija jos jednu paralelnu firmu u svicarskoj,kad mu ovu odnese banka on ima svojih 6 brodova na svici!!
potrali su sa balkova struje, jednog mazaca, varioca u makinji i prica se da ce se rijesit i treceg makinje! toliko o tome,sta znaci da na V(ulturu) klasi ostaju u makinji samo 3 covika,bez kadeta! nakrcali su kadeta iz perua,a meni je zadnji brod bilo 2 kadeta iz Paname,od njih jedan ne govori engleski!
toliko o tome!
i to nas je tako lipo potralo, kao "hvala na suradnji ali ukidamo vase misto na V klasi", poslano priko maila! i to uredno primim mail na kavi, prisija mi je zivot,ne kava!(toliko o tome koliko brinu o svojim ljudima koji su na firmi proveli godinu dana...)

sad san nigdi,napravija san prvi ugovor,trazin posa, a na koja san vrata pokuca,lipo mi rekose"ah,steta sta nemas jos iskustva", al ja bi rado dokaza da zrno soli u glavi nema nista sa iskustvom,jer ni struja ni bilo koji posa,nije znanstvena fantastika i sa malo upotebe mozga i snalazljivoti i najveci problemi se rijese brzo i efikasno!

toliko o tome,dragi kolege ahrenkielovci, vatajte paru sat prije mozete,naravno kad posa nadete!!
sritno,i mirno more!!

P.S. Slovenac,cestitam na promociji!! samo tako!

Iskreno mi je žao za situaciju koju imaÅ¡. Znam kako ti je, ali imaÅ¡ pravo evo ja imam ukrcaj početak 5mj pa kad "svrÅ¡im" pucat ćemo negdje drugo.

Aj drži se kolega

.

Ode kadetima jos jedna krava. Mojom , Tilullilom i nek se javi treći krivicom :(

Jebiga zaj mi je, ali sta bi triba odjebat vecu lovu, sto puta bolje uvjete na brodu i krace ugovore jer me ona uzela kad niko drugi nije tija? I bolje joj je da san otisa jer bi i bez kapetana jednog ostala da san na onog debilcinu litvanca slucajno naletija....

Iskreno mi je žao za situaciju koju imaÅ¡. Znam kako ti je, ali imaÅ¡ pravo evo ja imam ukrcaj početak 5mj pa kad "svrÅ¡im" pucat ćemo negdje drugo.

Aj drži se kolega

ma nac ce se vec nesto,nisan sugav, ali toliko o njivom odnosu prema svojim zaposlenicima, a tebe san vidija na crew listi na nekom kontenjeru...
ajd,samo pomalo,jos nisu struje na kontenjerima ukinili,a i masovija je dobila charter,tako da mozda nesto krece naprid,jos jedino neznan sta je sa jutlandiom,jer je i ona bila na sidru...navodno ide naprid...

ajd,sritno prika...

Kontenjeri koliko toliko idu. Za sada ih ima oko 5 na sidru koji nemaju posla. Jutlantida radi da. Malo su čudna ta razmiÅ¡ljanja firme. S jedne strane seru kako im vancani ljudi bježe ća kao Å¡to je u slučaju Bilica i joÅ¡ par njih a s druge strane Å¡alju emailove di te odjebu direktno pa snađi se druže..Jedino mislim da ima razlike Kontenjer i Bulk pa zato. Jer me je pitao Koehler kad je bio na brodu,kakva su moja miÅ¡ljenja u vezi dovest čovijeka sa bulka na kontenjera, prvenstveno zbog rifera. Ja sam rekao da to ovisi o samom čovijeku. Neznam Å¡ta bi mu reko.
I ja planiram otić Å¡to prije,možda da zavrÅ¡im sljedeći ugovor pa onda,iskreno neda mi se mjenjanja firme zasada ali ću morat,da nebi i ja primio kakvi odjebadus kasnije.

Drži se biti će bolje

evo, bas san dobija mail, da otpustaju jos 80 oficira, da su tankere dali u kompletni najam, i da je 6 brodova bez chartera...
tuzna vijest...
ukidaju struje navoidno i na "E" klasi, a za kontenjere ce vidit...
tako da ako imas ikakvu drugu opciju....hmmm

Znam znam..imam te vijesti..vidit ću sutra Å¡ta kaže Kohi..nemam za sada nikakvu opciju nisam niÅ¡ta ni tražio...vidit ćemo..javim kad budu vijesti

Evo danas su mi poslali info. To je Å¡to se tiče kontenjera S klase. Ja idem 9.5 u Panamu na ukrcaj,a trenutno sam u Kolumbiji na odmoru. Å to se tiče ostalih ima svega,Peruanci kadeti u makini,palubi i isto struje. Sve je barem normalno Å¡to se tiče broda Sevillie jer sam bio već na tom brodu i u charteru je pod Maerskom.

Evo danas su mi poslali info. To je Å¡to se tiče kontenjera S klase. Ja idem 9.5 u Panamu na ukrcaj,a trenutno sam u Kolumbiji na odmoru. Å to se tiče ostalih ima svega,Peruanci kadeti u makini,palubi i isto struje. Sve je barem normalno Å¡to se tiče broda Sevillie jer sam bio već na tom brodu i u charteru je pod Maerskom.

ajde,onda je super! evo maloprije me suzana zvala za e klasu, a kako posla nema, tj. neman veze da se ocitujemo, vracan se opet tamo,ali tek pocetkon 6 miseca! placu su mi dali u dolare,jer iden priko kapala, pa ono...

u svakom slucaju,posla san 500-600 mailova, ali niko niti da odgovori... bolje mi se i vratit tamo,nego ic na atlansku ili jadroplov! haha!a
ajde uzivaj na odmoru!!
lipo se provedi... poznavajuc kolumbiju oces..;)

Eto bas mi je drago..evo meni su promjenili..idem 25.4 malo su mi ubrzali i zajebali odmor,samo sam mjesec i 10 dana.Ali dobro šta se može.
Aj hvala,uživat ću koliko mogu joÅ¡. Probaj i ti doma hehe, drži se,nema sikirancije

Back