Ukrcaj-posada

Mario b.

New member
Evo u burzi-rijeka u oglasu tra?že mornare, bijelo osoblje i drugo tehničko osoblje za ro-ro,bulkove, tankere,ribarice,platforme-091 7659079.
Ako tko zna za ovaj broj neka ka?že ne??to korisno, tim nema agenciju ili neće da reče ali ako je netko zaineresiran neka proba nazvat,pa da ka?že ??ta nudi.

Ima jo?? i 091 5664887 tra?že oficire za njemačku kompaniju, ugovor 5 +-1, isto neće da reče koja kompanija, isto malo čudno ali ako tko ??ta zna neka napi??e

uglavnom je to bia "famozni" stiv....probaj,ali mislim da ce ti trazit novac za ukrcaj..mozda grijesim

Evo u burzi-rijeka u oglasu tra?že mornare, bijelo osoblje i drugo tehničko osoblje za ro-ro,bulkove, tankere,ribarice,platforme-091 7659079.
Ako tko zna za ovaj broj neka ka?že ne??to korisno, tim nema agenciju ili neće da reče ali ako je netko zaineresiran neka proba nazvat,pa da ka?že ??ta nudi.

Ima jo?? i 091 5664887 tra?že oficire za njemačku kompaniju, ugovor 5 +-1, isto neće da reče koja kompanija, isto malo čudno ali ako tko ??ta zna neka napi??e

ma zamisli,
Nece da rece gdje te salje, moze bit i u grob.....ma odmah mu poklopis slusalicu, pa prosla su vremena od toga, bar danas ima izbora, pa i za losije, ali bar znas da ces se vratit doma....bjezi od takvih....
Dovoljno je procitat iskustva ljudi sa foruma, a gdje su oni sto se jos nisu izjasnili.....nedaj na sebe...bolje ces proc .... vjeruj mi.....

Zivio...

pa jeste li ljudi normalni,bizite sta dalje od toga smrada,samo neki od nas koji nazalost ne znaju da imaju izbora pa idu priko njega omogucavaju takvim smradovima da zive,sad ovde mozete nac i posal i sve,treba ga bojkotirat da ugasi butigu i gotovo

ne znam zasto nema da se rece koja kompanija,
uglavnom nije niko lud da ide naslijepo.
a ako bude prevara nije tesko skupit ekipu pa malo svratit do tipa :)

Razočaran sam !!!
Kad sam naletija na ovi sajt i pročita postove,vidija kako ljudi lipo jedni drugima daju informacije, mislija san da su moji problemi riješeni tj. da ću ubrzo dobit odgovore.Međutim ništa..,ne mogu virovat da mi nitko osim jednog čovika,-madmax- nije uletija sa nekakvom informacijom.
Naime za oficire tj.višu posadu nema straha s obzirom na rejting i potražnju mogu se ukrcat di oćedu i jedni druge lipo savjetuju di da idu, di je kako,ovo, ono ali nisan baš uspija pročitat ko krca nižu posadu, a na moju molbu da mi neko kaže par urednih firmi koji krcaju mazače,samo mi se jedna osoba javila sa MSC-om di se gotovo nemoguče ukrcat. Ne moš virovat!!!?
Stoga ako neko zna, molija bi da mi kaže di se dobro javit.

Razočaran sam !!!
Kad sam naletija na ovi sajt i pročita postove,vidija kako ljudi lipo jedni drugima daju informacije, mislija san da su moji problemi riješeni tj. da ću ubrzo dobit odgovore.Međutim ništa..,ne mogu virovat da mi nitko osim jednog čovika,-madmax- nije uletija sa nekakvom informacijom.
Naime za oficire tj.višu posadu nema straha s obzirom na rejting i potražnju mogu se ukrcat di oćedu i jedni druge lipo savjetuju di da idu, di je kako,ovo, ono ali nisan baš uspija pročitat ko krca nižu posadu, a na moju molbu da mi neko kaže par urednih firmi koji krcaju mazače,samo mi se jedna osoba javila sa MSC-om di se gotovo nemoguče ukrcat. Ne moš virovat!!!?
Stoga ako neko zna, molija bi da mi kaže di se dobro javit.

Nazalost, nema vise kompanija koje traze nizu (hrvatsku) posadu....
Ali, s tim istim pitanjem su dolazili drugi useri i prije na ovim stranicama i dobivali odgovore...dakle, samo trebas pogledat malo starije postove....za pocetak, mozes se javit :
- Globtiku koji krca na Jan De Nula
- Pasatu koji krca na Sealion
- Alpex (krca nasu posadu)
- Atlanska
- Zorovic (trazi kompletnu nasu posadu za par tankera)

Famozni stiv
nije stiv nego stevo cigan, muljator i prevarant. bia sam jedan brod priko njega i uzea mi je pola prve place, a posli sam dozna od firme da je ima placeno za mene. kaze on meni, tamo ti je ok, ima nasih, dobar brod. dosa ja na brod sami crnci i sicilijanci, uzas, pobiga nakon 3 miseca, gvardija bila 6-6, ma bizi od njega, prvoklasni muljator, mister stiv:)))

Razočaran sam !!!
Kad sam naletija na ovi sajt i pročita postove,vidija kako ljudi lipo jedni drugima daju informacije, mislija san da su moji problemi rije??eni tj. da ću ubrzo dobit odgovore.Međutim ni??ta..,ne mogu virovat da mi nitko osim jednog čovika,-madmax- nije uletija sa nekakvom informacijom.
Naime za oficire tj.vi??u posadu nema straha s obzirom na rejting i potra?žnju mogu se ukrcat di oćedu i jedni druge lipo savjetuju di da idu, di je kako,ovo, ono ali nisan ba?? uspija pročitat ko krca ni?žu posadu, a na moju molbu da mi neko ka?že par urednih firmi koji krcaju mazače,samo mi se jedna osoba javila sa MSC-om di se gotovo nemoguče ukrcat. Ne mo?? virovat!!!?
Stoga ako neko zna, molija bi da mi ka?že di se dobro javit.

Gledaj,nije to sad da se oficiri dr?že skupa ili ne??to sl.nego jednostavno tako je stanje trenutno na tr?ži??tu rada,zbilja se na??a ni?ža posada rijetko tra?ži.

zombi
Ma da jasno mi je čovik moj,svijestan sam stanja..,sada mi je malo teže jer sam ispa iz đira jer par godina nisan naviga,i kako vidin dosta se toga prominilo.Nisam htio naglasit da se ovdje čini ta podjela viši niži,mada priznam da se u mom postu ipak nazire mrvicu frustriranosti.Pošto smo svi u startu imali manje više iste uvjete hahaha niko mi nije kriv do sam sebi, stoga nema govora o podjelama. Ipak eto dobija san neke info i zahvalan san ljudima.
Pozdrav svima,nisan tija bit zajedljiv,svi smo kovači svoje sriče i normalno, mirno more

Ma nema problema,svi smo tu da si pomognemo.Bia ti timunjer a ja oficir isti vrag,isto se valjamo na moru...

ja sam timunjer na jadroliniji,mozes tamo provat.bivsi sam mineralac,neznam jel jos ukrcaje zoran priko marinconsulta.odradia sam i 3broda na tankerskoj pa nije istina da se posada netrazi.zna se i da atlanska triba ljude takodjer mariner trogir..ima posla

Swiss atlanique, prijatelj se ukrcao tamo prosle godine za wipera da bi ga za par mjeseci avancali. Znam da ima losih iskustva sa agentom ali on se nije bas zalio osim na kapa crnogorca ali ima i nas svakakvih pa nebi bas o tome.
Uglavnom novi brod i nije bas bilo posla, radaca i tako.
Mislim da placaju zdrastveno i mirovinsko.

Splosna plovba je isto primala nasu posadu , neznan kako je sada osa san ca pri 4,5 godina.cujen da su kupili par nestarih brodova,ali su vec tada poceli kemijat s kinezima na starim brodima. ima i web str.

Back