Vroon

Ej ljudi,
evo i ja sam dobio ponudu od famoznog Laurie Farmer . Cak me tip zvao 3 puta da mu potpisem i posaljem nekakav offer of apointment. Dali zna netko nesto o tome? Dali ste vi to dobivali od doticne osobe?
OFFER OF APPOINTMENT.jpg

Last edited:
Mr. Laurie Farmer ???????

Mr. Laurie Farmer ???????

Dear Gavric Zeljko,
Ref N0 : VSC-5280/14

Thank you for your response,I am convinced that you are really interested in joining our company (Vroon Shipping Management),attached to this mail is a copy of your appointment letter which you are required to study, sign and send it back to us so that we can have it attached to your file,make sure you have a thorough understanding of the terms and conditions contained therein, because your signing it translates to your acceptance of the terms and condition contained therein and they will be binding on you throughout your contract stay with us . You are to sign the appointment by printing out the appointment document, then write your signature and date at the appropriate spaces provided and send back to us via email for record purpose.

We have done all the Evaluation and have chosen you to work with us,all documents/Certificate provided by you met our expectation and we hope you will be diligent in your duties

Also note that we are employing from all regions of the world including Our United Kingdom citizen for this reason you will be get the same Benefit same as our UK citizens .

Since you are convince that you will arrive here ..we don't need to delay much time as your service is highly needed

Once again Congratulation..

Regards

Mr. Laurie Farmer
Recruiting Officer
Vroon Shipping Management
Tel:+44 75 0975 6395

jeste li vi to slali direktno na vroon.nl il?

jer koliko sam puta do sada posla im mail sa CV i motivation letter nikad nista konkretno nije bilo osim will be considered... :D

dobija i ja to i potpisano poslao idemo vidjeti sto ce se desiti dalje bas me interesira
spominje tankeri
+442032863705

Ovo vam je scam.... Na Vroon uk krca Deeside Crewing I oni imaju samo ERRV I multi roll, ne nasjedajte... Ja sam na Vroon uk...pa ako vas sta zanima pitajte.:kafa

Bas htjedoh napisati kako Vroon nema tankere. Takodjer, nikad cuo da postoji nesto kao sluzbeni "Offer of appointment". Vec mi je i to sumnjivo pogovoto tako sa ovim smjesnim pecatom .... Nazalost, tesko da je to stvarno ...

Ovakvih mailova sa ovim pecatom sam ja primio vrag zna koliko, samo prominu logo kompanije i ime posiljatelja.

Nego da pitam ove na Vroon-a, sto vam fali zapovjednog kadra, evo ovaj tjedan i prosli, stalno me zivkaju iz Deeside-a.

Da samo napomenem da sam JA jedino od Vroona dobio otkaz u svojih 26 godina na moru i nekoliko prominjenih kompanija, ali kako ih od gusta odbijem, kaze poslovica, Karma je jebena stvar :D

A da su me zvali pred jedno mjesec dana, prihvatio bi, isao u Abereen na ukrcaj i onda bi pred ukrcaj platio sam sebi kartu za doma :hihi

Ovakvih mailova sa ovim pecatom sam ja primio vrag zna koliko, samo prominu logo kompanije i ime posiljatelja.

Nego da pitam ove na Vroon-a, sto vam fali zapovjednog kadra, evo ovaj tjedan i prosli, stalno me zivkaju iz Deeside-a.

Da samo napomenem da sam JA jedino od Vroona dobio otkaz u svojih 26 godina na moru i nekoliko prominjenih kompanija, ali kako ih od gusta odbijem, kaze poslovica, Karma je jebena stvar :D

A da su me zvali pred jedno mjesec dana, prihvatio bi, isao u Abereen na ukrcaj i onda bi pred ukrcaj platio sam sebi kartu za doma :hihi

heheheheh sjor casper ovo bi bilo brutalno da napravite :D ljubav s vase strane je golema :hihi

heheheheh sjor casper ovo bi bilo brutalno da napravite :D ljubav s vase strane je golema :hihi

Ako me budu zvali kad se vratim sa broda, napravicu im to sigurno, samo da me zovnu, ma pristacu i na 10£ na dan samo da idem, sve cu normalno preuzeti i na partenci kad triba odrisiti konope, samo cu reci, nije ovo za mene, aj ciao.

Ako me zovnu, pricati ce se, cuce se dalje i od maila Poljaku na Bourbona :cool:

Vroon

Pozdrav
Dali ima neki ch.officer sa Vroona da se javi na PM. Imam slobodno radno mjesto za poziciju ch.off sa boljom placeom nego na Vroona za permanent poziciju.
Moze probat i neki dugogodisnji 2nd off koji bi mozda zelio promociju..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Back