Zasto virovat?? Kome virovat?? I zasto ucestvovat ?????

Dragi moji

Stvorili ste UPH Svojim radom i trudom.
Ja vam na tome cestitam od sveg srca.

Sto se tice ove moje teme ja osobno mislim da ste svi vi u pravu.

Netriba nikoga nagovarat na nista ako oce oce ako nece nece.
Ako i nije svjestan da UPH uopce postoji zasto mu i govoriti o tome, ako zna zna ako i nezna koga briga.

A sa druge strane kad pogledas, sta ce ti UPH bez pomoraca u njoj. Kakva bi to bila udruga bez clanova?
Ne ocekujte da smo svi isto pametni , da stvari gledamo na isti nacin, razmisljamo totalno isto.
Toga nema niti ce ikada biti, bilo nas u udruzi 5 kvalitetnih clanova ili 20000 pomoraca hrvatske (ovaca).

Ja bi zamolija da ako je to moguce da zatvorite ovu moju temu.
Zahvaljujem

Mirno vam more bilo.

Ja mslim da je stvarno bezrazlozno vise objasnjavat sta i kome i zasto virovat,mislim da ovo sta ste vi usplili napravit u ovako kratko vrime odkad udruga postoji je itekako dovoljno objasnjenje sta i kome i zasto virovat,a pogotovo ovo ZASTO!!Svakome koga stvarno zanima je dovoljno objasnjenje www.pomorac.net:uzdravlje

Evo čisto primjera radi, ja sam jučer bia na piće sa jednim kolegom i mogu kazat i prijateljem koji osim moje kolumne u Slobodnoj nije ima nikakvih informacija o UPH. Ja san mu u tri crte objasnia da dođe na www.pomorac.net, malo se informira i onda mi kaže što misli. I obično tako i radim. Kako je Frankie napisa, mislim da bi to trebalo bit dovoljno svakom pametnom. A svakog zovem da 01.07. dođe na Rivu, pa da makar prošeta od Bobisa do Sv.Frane i nazad, ako ništa drugo, jer taj prosvjed je nešto drugo... Opet kažem, sve će se uskoro pokazat...

ovaj thread je za lijenčine kojima se ne da malo pro??etati po stranici pa vidit ??ta se učinilo i ??ta če se jo?? učinit i to sve na volonterskoj bazi,zato preporučam potencijalnim provokatorima da ostanu u svojim mi??jim rupama...........

ovaj thread je za lijenčine kojima se ne da malo pro??etati po stranici pa vidit ??ta se učinilo i ??ta če se jo?? učinit i to sve na volonterskoj bazi,zato preporučam potencijalnim provokatorima da ostanu u svojim mi??jim rupama...........

Da se ponovim

Ako ti zaista mislis da je ovo provokacija, onda ti svaka cast.

Ja sam samo napisa ono scime se ja susrecem svaki dan.
Sad jeli to pozitivno ili negativno nije bitno. Bitno je da se to desava.
To je i osnovni razlog zasto sam naceo tu temu.
Da saznam imate li i vi takvih ili slicnih reagiranja, od strane pomoraca koji jos nisu culi za UPH ili jesu, ali nevide ozbiljnost vaseg rada.

Ja krele mislija da pomazem, ocito nisam

Mirno vam more bilo:uzdravlje

gonzo legendo ovo nije bilo namjenjeno tebi nedaj bože malo sam pomješao threadove eto dogodi se,ovo je bilo na onu od morskoga pasa;
Jedno pitanje:na što će se trošiti uplaćeni novac,i tko će konkretno raspolagati s njime?

a tebi veliki pozdrav.......

Da se ponovim

Ako ti zaista mislis da je ovo provokacija, onda ti svaka cast.

Ja sam samo napisa ono scime se ja susrecem svaki dan.
Sad jeli to pozitivno ili negativno nije bitno. Bitno je da se to desava.
To je i osnovni razlog zasto sam naceo tu temu.
Da saznam imate li i vi takvih ili slicnih reagiranja, od strane pomoraca koji jos nisu culi za UPH ili jesu, ali nevide ozbiljnost vaseg rada.

Ja krele mislija da pomazem, ocito nisam

Mirno vam more bilo:uzdravlje

Ima gonzo ima,
No besmisleno je neke ljude uvjeravati u nesto, reci im da ima janjetine tu na forumu, pas viti koliko ce ih doci, kako sam reka, ti ABORTUSI medju nama bi se jebali za 1 dolar a na drugu stranu se hvale sa svojim placama koje se mjere 5-tero znamenkastim brojevima, a jedino mi je to za sad Frankie uspija i dokazati, takvi pomorci ne zasluzuju sebe nazivati pomorcima vec POBACAJEM i bastardima (nek mi oproste pojedinci koji stvarno nemaju, bio sam u takvoj situaciji kad 93 nisam ima ditetu ni za mliko) :uzdravlje

gonzo legendo ovo nije bilo namjenjeno tebi nedaj bo?že malo sam pomje??ao threadove eto dogodi se,ovo je bilo na onu od morskoga pasa;
Jedno pitanje:na ??to će se tro??iti uplaćeni novac,i tko će konkretno raspolagati s njime?

a tebi veliki pozdrav.......

Novac ce ici za potrebe Udruge, znaci, organizacija prosvjeda, majice, clanske iskaznice, nabava kancelarijskog materijala, poslovni ruckovi, vecere, i sve sto je vezano za Udrugu kao organizaciju, jebiga, nemoze to sam jedan covjek platiti, a mislim da je u nekom od Threadova vec i napisano na sto ce se novac trositi, pa nes doci u Split na prosvjed a da nemas poisti i popiti, ko si mislio da ce to platiti? a triba i binu napraviti, pocastiti Laptala, Bana,..., eto di ce novac ici, a i ja moram sebi kupiti novi Q7 :p

@gonzo
Nema potrebe.Drago mi je da si otvorija temu.Vidim da dises kao i mi, a ostatak je za nevjerne Tome.Takvi ce na njihovu zalost ostat takvi nepovjerljivi i kad se vide rezultate. Ne mos takvog covika u nista uvjerit.

Novac ce ici za potrebe Udruge, znaci, organizacija prosvjeda, majice, clanske iskaznice, nabava kancelarijskog materijala, poslovni ruckovi, vecere, i sve sto je vezano za Udrugu kao organizaciju, jebiga, nemoze to sam jedan covjek platiti, a mislim da je u nekom od Threadova vec i napisano na sto ce se novac trositi, pa nes doci u Split na prosvjed a da nemas poisti i popiti, ko si mislio da ce to platiti? a triba i binu napraviti, pocastiti Laptala, Bana,..., eto di ce novac ici, a i ja moram sebi kupiti novi Q7 :p

Čekaj malo,je li poanta tog okupljanja jedenje i pijenje ili hvatanje uko??tac sa konkretnim problemima te oda??iljanje poruke konkretnim ljudima?I je li uzrok tih problema u Splitu ili Zagrebu?

@morski_pas
Ne uzrok problema nije ni u Zg ni u ST.Uzrok problema je u nama sto smo indolentni.Cekali smo da nam dojde voda do grla da bi se pokrenili.Sad imamo sta imamo i pocinjmo radit domaci rad za boljitak hrvatskog pomorstva jer ga na ovaj nacin za par godina nece bit.

@morski_pas
Ne uzrok problema nije ni u Zg ni u ST.Uzrok problema je u nama sto smo indolentni.Cekali smo da nam dojde voda do grla da bi se pokrenili.Sad imamo sta imamo i pocinjmo radit domaci rad za boljitak hrvatskog pomorstva jer ga na ovaj nacin za par godina nece bit.

Voda do grla?Kome to?Nisi li ti izjavio da je tvoja plaća,koliko god ja imao (a to je svjetski prosjek za moj rang) veća od moje?

odgovor ti je dao gonzo u prvom postu kad je otvorio ovaj thread i sad se vidi da je jo?? uvijek potreban i molim moderatore da ga ostave............

Voda do grla u odnosu prema pomorcima.To sa placom nema veze.Ode se ne radi o placi.Ona je onolika koliko dogovoris.A ja jako dobro dogovaram.

Voda do grla u odnosu prema pomorcima.To sa placom nema veze.Ode se ne radi o placi.Ona je onolika koliko dogovoris.A ja jako dobro dogovaram.

Nego o čemu se radi,navigamo li za kikiriki i ko??tice ili za valutu?Po kojoj logici jedan pomorac na Lo??injskoj ili Atlantskoj ima daleko lo??iju lovu nego na strancu?

radi se o odnosu RH prema pomorcima.Ako ti mislis da je prosvjed sto zelimo pritisnit vladu da digne place na domacim kompanijama koje su BTW privatne osim Jadroplova onda si fulao ceo fuzbal.Ajde ti malo procitaj threadove bolje jer vidim da pokazujes interes ali da nisi upoznat sa gradivom pa cemo onda iz pocetka.Je li vazi?

Nego o čemu se radi,navigamo li za kikiriki i koštice ili za valutu?Po kojoj logici jedan pomorac na Lošinjskoj ili Atlantskoj ima daleko lošiju lovu nego na strancu?

to nema veze sa udrugom ni sa threadom to je čista tržišna utakmica kome odgovara ide kome ne ,ne ide radi se o privatnim firmama koje imaju svoja pravila ko neče ne mora i ne bi se složio da je lova "daleko " lošija a to je širok pojam.........ima ih i puno lošijih

Nego o čemu se radi,navigamo li za kikiriki i ko??tice ili za valutu?Po kojoj logici jedan pomorac na Lo??injskoj ili Atlantskoj ima daleko lo??iju lovu nego na strancu?

Pa lipo ti je Franki odgovorija,
sto je sad on kriv za to kolika je placa na Losinjskoj, on je dogovara svoju placu i dogovorija, dogovori i ti, tko ti brani, isa si u skolu, znas Engleski i imas Internet, tako je Franki napravija, ja, a i mnogi drugi, a UPH nije stvorena u smislu da se tebi ili pojedincima povecaju place, ali time kako se UPH bude sirila, sirice se i nasa snaga, a za placu na strancu, stari to ovisi o tebi i koliko si pametan i jak u pregovorima.:uzdravlje

Back