Zasto virovat?? Kome virovat?? I zasto ucestvovat ?????

Ja kao Admin ovog foruma te kao predsjednik UPH san JAKO JAKO ponosan na ove decke koji su morskom pasu objasnjavali po stoi put ideju stvaranja UPH. Vi ste svi vise nego dobre osobe i na tome vam kapa dolje.
@morski pas
Postovani molim vas da se informirate i da vidite kako i zasto se UPH organizira ( a mislim da sve mozete naci na forumu i u obrtazlozenjima drugih usera) pa da onda iznesete svoje misljenje. U provtivnom oako budete i dalje provocirali svojim postovima ja vas opominjem da cu vas banirati na 7 dana pa kad se oladite se vratite. Ako nastavite s istim biecte stalno banirani. Pravila foruma ste prihvatili i molim da se toga drzite

Unaprid hvala

Administrator

Postovani useri koji se tek registrirate i imate pitanja o UPH molim vas u ime svih dosadasnjih clanova ovog foruma da na pocetnj stranici naseg portala www.pomorac.net podete pod Udruga i izdvojite svojih 5 minuta i procitate sve o udruzi. Nakon toga ste spremni za raspravu na forumu i mi cemo vam drage volje SVI odgovoriti na vase upite
Hvala na razumjevanju

Administrator

da malo obnovimo,tema je ok

da malo obnovimo,tema je ok

Nego o čemu se radi,navigamo li za kikiriki i ko??tice ili za valutu?Po kojoj logici jedan pomorac na Lo??injskoj ili Atlantskoj ima daleko lo??iju lovu nego na strancu?

morski pas,bija san nedavno na obe kompanije o kojima govoris i ima san vecu placu nego na renomiranim prosjecnim strancima kao ER ,i na obe DOBRO VECU,ka sta ti je Frenkie reka,koliko si dobar u pregovorima i koliko znas iskoristit zakon ponuda&potraznja,ovde se ne radi o lovi koju neko ima od nas nego o necemu sta svi zajedno zelimo napravit da nam u buducnosti bude bolje a tu koji put treba malo povjerenja,sve je novo i nemoj skakat na prvi balun,ja nisan jos vidija ni Dalmosa ni Sonnia ali san upozna Frenkiea,Kolegu,Offshore75,Borca,StarogaGuca,Kotlara,Propuha,Jadrana,Dizalicara,Pancha i maloga Wolfa11,ono sta san vidija jos me vise uvjerilo da se radi prava stvar a oni ih manje vise svi znaju i ja in potpuno virujen,samin time sta je dosta ljudi naslo posal ovde vec je dovoljno za uspjeh,a ako malo citas okolo vidices di i koliko je sve vec otislo,prosvjed je jedini nacin da se cuje za nas malo jace,normalno da cemo se i malo posli razveselit ali cemo i drzat do dostojanstva jer ja se stvarno znan usvinjit ali san siguran da ti dan necu,ja fala bogu iman vrimena pa san ovde svaki dan ali moran ti priznat da se puno bolje osjecan kad znan da iman misto di mogu pitat ljude iz struke za rjesenje bilo kakvoga problema,od struke do bolesti,da se tako izrazin i to mi je vec prilicno popravilo zivot,nekima ga doslovno spasilo i smatran da bilo ko ko je pomorac i prosurfa po temama i ispituje tih pisljivih 100 dolara nije vridan da bude clan udruge

Bok kolege, evo citam komentare pa da i ja nesto kazem/napisem!
Zasto vjerovati? Vjerovati zato sto osnivaci ove Udruge nisu ovu udrugu osnovali da bi sebi priskrbili materijalnu korist ili bilo koju drugu vec da se medjusobno pomognemo i da konacno prekinemo pljacku i diskriminaciju HR pomoraca i opcenito pomorstva sto se vidi iz dosad ucinjenog u Udruzi!
Kome vjerovati? Vjerovati UPH jer je dosad puno toga ucinila za nas pomorce, preko udruge neki su i dobili posao, korisne informacije u vezi posla i savjete i jos dosta drugog!
I zasto ucestvovati? Ucestvovati zato da bi se cuo nas glas, da se zna da smo nezadovoljni sadasnjim zakonom o pomorcima i da zelimo to promjeniti i hocemo, jer ako budemo sutili kao ovce onda ce nas tako i tretirati, neznam za pojedince ali ja nisam od onih koji sute i pustaju druge da gaze po njima, uvijek sam se borio za svoja prava i izborio, a sada kao kolektiv mozemo i moramo se zajedno izboriti za nasa prava koja su uveliko narusena!

Sad ce netko reci boli tebe kurac ti si student, nisi platio clanarinu i neces ici na brod pa tu svasta pises! Ovo ljeto ostajem u ST-u naci cu neki sezonski posao i u prvo sto cu uraditi u rujnu je to da cu platiti clanarinu jer cu imati dovoljno novaca, i znam da me pojedinci zbog toga krivo gledaju ali sad je tako kako jest ali na srecu vrlo kratko, jer od rujna cu i ja biti ponosni clan UPH! I kad zavrsim fax idem i ja na brod zaradjivati i prehranjivati obitelj kad je budem imao! Znam da ce biti tesko na brodu sam bez familije, ali stisnut cu zube i uhvatit se posla da sto prije naucim posao na brodu i naravno avancajem! Od jadikovanja nema nista, treba se uhvatit posla da se sto prije napreduje i ide naprijed! Ovo isto vrijedi i za pesimiste na forumu! Pozdrav ekipa i vidimo se 1.7.!

Bok kolege, evo citam komentare pa da i ja nesto kazem/napisem!
Zasto vjerovati? Vjerovati zato sto osnivaci ove Udruge nisu ovu udrugu osnovali da bi sebi priskrbili materijalnu korist ili bilo koju drugu vec da se medjusobno pomognemo i da konacno prekinemo pljacku i diskriminaciju HR pomoraca i opcenito pomorstva sto se vidi iz dosad ucinjenog u Udruzi!
Kome vjerovati? Vjerovati UPH jer je dosad puno toga ucinila za nas pomorce, preko udruge neki su i dobili posao, korisne informacije u vezi posla i savjete i jos dosta drugog!
I zasto ucestvovati? Ucestvovati zato da bi se cuo nas glas, da se zna da smo nezadovoljni sadasnjim zakonom o pomorcima i da zelimo to promjeniti i hocemo, jer ako budemo sutili kao ovce onda ce nas tako i tretirati, neznam za pojedince ali ja nisam od onih koji sute i pustaju druge da gaze po njima, uvijek sam se borio za svoja prava i izborio, a sada kao kolektiv mozemo i moramo se zajedno izboriti za nasa prava koja su uveliko narusena!

Sad ce netko reci boli tebe kurac ti si student, nisi platio clanarinu i neces ici na brod pa tu svasta pises! Ovo ljeto ostajem u ST-u naci cu neki sezonski posao i u prvo sto cu uraditi u rujnu je to da cu platiti clanarinu jer cu imati dovoljno novaca, i znam da me pojedinci zbog toga krivo gledaju ali sad je tako kako jest ali na srecu vrlo kratko, jer od rujna cu i ja biti ponosni clan UPH! I kad zavrsim fax idem i ja na brod zaradjivati i prehranjivati obitelj kad je budem imao! Znam da ce biti tesko na brodu sam bez familije, ali stisnut cu zube i uhvatit se posla da sto prije naucim posao na brodu i naravno avancajem! Od jadikovanja nema nista, treba se uhvatit posla da se sto prije napreduje i ide naprijed! Ovo isto vrijedi i za pesimiste na forumu! Pozdrav ekipa i vidimo se 1.7.!

To bravooooooo:uzdravlje

wolf,najbolje da dodjes dole na rivu jer ce mi bit puno auto pa te necu moc skupit,ja planiran vec u 7ipo jer zna bit guzva u solinu pa da nebi zariba

Back