COVID-19 i smjene posade

A jbg taj let. Nek pritvoru sve koji su pozitivni, zapravo sve putnike na 2tj a pozitivne u bolnicu i idemo dalje.
Mrma se treba okrecat' inace cemo poceti jest jedni druge.
Propuhani, nije problem 2tj provest u 14m2 s internetom, klimom, u cistom s 3 obroka dnevno.
Problem je sta pancoff firme nece poslat' covjeka, ajmo rec u qatar, 2tj za karantenu, da mene zamjeni na brodu. Razumjes?
Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Mislim da ovaj let nece utjecati puno na ovo,ako politika zeli popusti mjere (turizam,izbori,ovo,ono),ostat ce takve dok god ne bukne ponovo.
Inace,zanima me,vidim da ekipa prica da su iz Amerike dobili smjenu pa me zanima kako je teklo.Ja sam tri na brodu pa mi jos nije vrime,ali imam 14 ljudi za doma.Trazi se da imaju let direktno iz Amerike,bez presjedanja unutar USA.Ima li tko info kako to ide?

Sent from my SM-G920I using Tapatalk

A jbg taj let. Nek pritvoru sve koji su pozitivni, zapravo sve putnike na 2tj a pozitivne u bolnicu i idemo dalje.
Mrma se treba okrecat' inace cemo poceti jest jedni druge.
Propuhani, nije problem 2tj provest u 14m2 s internetom, klimom, u cistom s 3 obroka dnevno.
Problem je sta pancoff firme nece poslat' covjeka, ajmo rec u qatar, 2tj za karantenu, da mene zamjeni na brodu. Razumjes?

Nitko te ne drzi na brodu. Kad ti prekipi das otkaz trazis iskrcaj, platis kartu i ides doma.
Stvar je u toma koliko ljudi to hoce/moze napraviti

Mislim da ovaj let nece utjecati puno na ovo,ako politika zeli popusti mjere (turizam,izbori,ovo,ono),ostat ce takve dok god ne bukne ponovo.
Inace,zanima me,vidim da ekipa prica da su iz Amerike dobili smjenu pa me zanima kako je teklo.Ja sam tri na brodu pa mi jos nije vrime,ali imam 14 ljudi za doma.Trazi se da imaju let direktno iz Amerike,bez presjedanja unutar USA.Ima li tko info kako to ide?

Islo je nesto is Houstona prije mozda 2tjedna, bacite oko tu u ovoj temi, neko je piso.

Islo je nesto is Houstona prije mozda 2tjedna, bacite oko tu u ovoj temi, neko je piso.

Trazija sam,pise samo da je covik otisao doma.Svi letovi koje smo nasli imaju bar jedan stop unutar Amerike.Kanada nista,Meksiko tesko...

Nitko te ne drzi na brodu. Kad ti prekipi das otkaz trazis iskrcaj, platis kartu i ides doma.
Stvar je u toma koliko ljudi to hoce/moze napraviti
U nekim zemljama ne mozes ni da das otkaz. Jednostavno drzave su zabranile letove i tvoja firma tu ne moze nista. Meni bolje produzit na brodu nego biti kuci pod upitnikom kad cu na brod. Ne mogu još dugo draža t zemlje zatvorene, pa bankrotirat će svi

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

U nekim zemljama ne mozes ni da das otkaz. Jednostavno drzave su zabranile letove i tvoja firma tu ne moze nista. Meni bolje produzit na brodu nego biti kuci pod upitnikom kad cu na brod. Ne mogu još dugo draža t zemlje zatvorene, pa bankrotirat će svi

ja igram na istu kartu.
A pusti propuvanog. Guta kimchi svaki dan i surfa na 5g mrezi u koreji, briga njega :D

Last edited:
Kazin. Mi smo u Cape-u uspili dobit, jedva, ima od toga i mjesec dana.

Mene samo zanima ako svi na svitu bankrotiraju radi korone , di ce zavrsiti sav novac koji je u opticaju?

Poslano sa mog SM-G988B koristeći Tapatalk

microsoft (kill bill) account

Poslano sa mog POCOPHONE F1 koristeći Tapatalk
A sto ce mu te sve papirine?

Ako sav novac ostane njemu nema matematike.

Poslano sa mog SM-G988B koristeći Tapatalk

Kad ce ovima smjena?
3940a81631c5bb42e6dca6f1ed45a10f.jpg

Last edited:
Ja u utorak iden ca na brod nakon 2m kasnjenja. Ide se priko frankfurta di se noci, pa dalje za dohu i hong kong. Rekao je agent ako se sada smjena ne napravi, ko zna kad ce opet biti prilika

Back