COVID-19 i smjene posade

Danas dobio mail da me mogu iskrcat, ali da mi zamjena nema schengen vizu, pa ako se ekipa slaze da moze i bez zamjene. Kapetan i kapo nemaju nista protiv, struja se buni da ne moze sam (indijac 55g koji radi samo kad je nuzna potreba, prije nego se aktivira preferential trip). Da leti overboard prije Gibraltara ili imate bolje mjesto za to? Za tjedan dana ce 7mj na brodu, ako se ne iskrcam sad bit ce min 8-9.

Btw. trebao sam se iskrcat 1.4 i od tad mi zamjena nije mogla izvadit vizu? Firma sere kao i inace..

Sent from my H3123 using Tapatalk

ja letim 15.05 iz rima za fra, metroplou pa centar svita...znaci ima smjena i u strasnoj italiji

Poslano sa mog POCOPHONE F1 koristeći Tapatalk

Ovo je stvarno za popizdit.Dosa sam doma 05.05 i jos tribam bit u samoizolaciji.Tako mi je bar jutros receno iz stozera cz split.Citam kako ce za izbore dopustit i ovima iz samoizolacije da glasaju,dok je prije misec dana,te iste ljude ,kaznjavalo kad su isli u apoteku.

Danas dobio mail da me mogu iskrcat, ali da mi zamjena nema schengen vizu, pa ako se ekipa slaze da moze i bez zamjene. Kapetan i kapo nemaju nista protiv, struja se buni da ne moze sam (indijac 55g koji radi samo kad je nuzna potreba, prije nego se aktivira preferential trip). Da leti overboard prije Gibraltara ili imate bolje mjesto za to? Za tjedan dana ce 7mj na brodu, ako se ne iskrcam sad bit ce min 8-9.

Btw. trebao sam se iskrcat 1.4 i od tad mi zamjena nije mogla izvadit vizu? Firma sere kao i inace..

Nema do indijaca. A što struja ima s tobom? Ti si asistent struje?

Da, asistent struje.
Ali kasnije me zvao pa je reko da je moro napravit malu dramu pred kapetanom da mu posalju nekoga. Sve u svemu kapetanu i kapu je receno da zelim picit doma i oni se slazu s tim tako da bi vjerojatno trebao doma 21.5.

Idi doma dok mozes i ne osvrci se.

Ovo nam je pokazalo tocno kakva je neorganizacija u nas radi uhljebista.
Dva miseca su svi uhljebi propali u zemlju , sad u tjedan dana opet iskacu iz pastete.

Kod nas nece reda biti dok narod ne pocne uhljebima dijeliti po glavi stanovnika.

Poslano sa mog SM-G988B koristeći Tapatalk

• Like
Reactions: Ico
Dva miseca su svi uhljebi propali u zemlju , sad u tjedan dana opet iskacu iz pastete.

Kod nas nece reda biti dok narod ne pocne uhljebima dijeliti po glavi stanovnika.

Napiso ja u nekoliko tredova.
Strijeljat 200 tisuca,
Raselit 150 tisuca
Uhapsit i zatvorit 20 tisuca
I nekog totalitarca na vlast s dobrom grupom savjetnika za gospodarstvo i vanjsku politiku.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

https://www.index.hr/vijesti/clanak...amijenili-kartone-jedna-je-umrla/2182210.aspx
Obitelj pokojnicie trk do prvog odvjetnika i najebite se majke ovim KBC retardima....

Eh da su one samo od virusa lijecene krivo... ako su im kartoni zamijenjeni na pocetku, sve njihove terapije (a s obzirom na godiste, vjerojatno su mnoge) su zamijenjene, pa je niskotlakasica lijecena od visokog tlaka, ona druga s ionako rijetkom krvi je uzimala marivarin i tako... i onda u statistici - "ubila ju korona". O je.emti drzavu.
Kako ne pogriješe na niti jednom članu zločinačke.

Otvarajte Qatar mamu vam zamotanu j....
15.5 stizemo, sidro, nema nista do 4.6. Petica ce posteno napunjena bit..

Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Bice I duze od petice i to debelo kako se cini.

Taman se sve primirilo I sad je ovaj let Frankfurt - zgb malo sjebao stvar.

Iz amerike se isto nece bas brzo doma , osim ako nije neka hitna situacija , uglavnom je svima zahebano.

Meni je danas tocno 150 dana od kad sam otisao od kuce , jos 150 mogu opaliti opusteno , najgore je 4ti i 5ti misec , kad to prodje bude sve dosta lakse.

Počni lagano gledati seriju juzni vetar , opusta zivce ;-)

Last edited:
Gledano realno nije toliko problem ako zaglavis na brodu jedan put i opalis 5-6-ili 7 mjeseci na ugovoru od 3. Problem je sto nitko ne zna koliko ce ovo trajati i zbog toga firme i ne cine nista posebno po pitanju smjena. Bojim se da ce ovo postati nasa nova realnost sve dok se ne nade neko cijepivo. Makar tko zeli biti pokusni kunic za farmaceutsku mafiju ali to je vec sada druga prica. Koliko citam IMO salje neke dopise ali to je sve tipa Psi laju karavane prolaze..... Misljenja sam da ekipa koja ide za Aziju se mora spremiti da ove karantene prilikom dolaska nece jos dugo proci... Pozz iz Koreje...

Back