propuhani
lijeni tovar
Ugl karantena u Koreji izgleda ovako dodes na aerodrom izgubis jedno dva sata sa svim procedurama i provjerama pa te odvedu na testiranje ispred aerodroma na Covid. To testiranje nije nimalo ugodno, uzimaju se brisevi iz usta i nosa
. Poslije te sibnu u hotel ili qurantine facility koji firma placa ili platis sam
jer se firma ne zna ili ne zeli zajebavati sa tim...
Uglavnom 1400 dolara za 15 dana/14 noci. U hotelu imas 3 obroka dnevno koji su ono
aj amo reci jestivi ako volite korejsku spizu bit ce vam dobro ako je ne volite jbg trebali ste ponjeti gavrilovica od kuce... Mogu se dostaviti neke stvari ako vam agent rijesi ali nema dostave spremljenje hrane vec ono slatikisi i cips. Robu ne mozes prati u laundry-u vec na ruke u lavandinu (dobili smo sapun za robu) i onda je susis po sobi.
Neta ima kao sto se vidi i televizor sa hrpom kanala. Ugl zatvor sa netom i boljim pogledom. Ispred je policija koja ne da ni slucajno da se izade a ekipa patrolira po hodnicima da se ljudi ne bi druzili van soba.
E da i nema pusenja tj zabranjeno je
Toliko od mene
Pozz
jer se firma ne zna ili ne zeli zajebavati sa tim...
Neta ima kao sto se vidi i televizor sa hrpom kanala. Ugl zatvor sa netom i boljim pogledom. Ispred je policija koja ne da ni slucajno da se izade a ekipa patrolira po hodnicima da se ljudi ne bi druzili van soba.
E da i nema pusenja tj zabranjeno je
Toliko od mene
Pozz