BTW
ova dva komentara su im sve rekla istinu a oni neka se misle
Komentar od: trlebrlebrle @ 19. lipanj 2010 21:35
Pa gledajuci galeriju slika(okupilo se 30-tak ljudi) vidljivo je da se nisu okupili ni svi sindikalisti sto je i normalno ljudi nisu navikli radit ni radnim danom,a kamoli subotom. A sad o kojim pomorcima,obiteljima i ljudima koje vole more oni govore.Procitala su i mala dica te neradnike i gelibtere. Eno okupilo se ono par Hvarana sta je s Bartolom Kasicem stiglo s Hvara.Ajmo sad malo o sindikalistima neradnicima. Pa oni i jesu sindikalisti zato sta ne vole radit. Nisu volili ni ucit volili su prepisivat.Zahtjevi sa bloga najveceg kapetana medju svim kapetanima kapetana Bezobrazadura traze da se ide u penziju sa 60,a danas vidi cuda sa 55.
Cini mi se kao da su zahtjeve prepisali odavde:
http://www.pomorac.net/zahtjev.html
Joj samo da je penziju uvatit je li neradnici i manjamuktasi???.Koliko jos fali? Oce li i sindikalisti Bezobrazaduro,Svale,Kronja i Berlo dobit beneficirani???
Izgubili ste svaki kredibilitet medju pomorcima ako ste ga ikad i imali:Sa Vladom ste surovali i govorili koliko je socijalni program zbrinjavanja pomoraca dobar za pomorce.Trebali bi Vam sudit ka domacim izdajnicima.Vi ste Jude prodali ste nas.Sramite se.Vi pomorce ne zastupate niti oni zele da ih zastupate.Zastupate sebe za osigurat penziju i lajete radi sebe,a ne radi sela(pomoraca).
Komentar od: Navrnuti Bracanin @ 19. lipanj 2010 16:05
Sna?žnim brodskim sirenama, uplovljavanjem 30-tak malih brodica u splitsku Gradsku luku i okupljanjem pomoraca na gatu Sv.Petra odr?žan je u subotu veliki prosvjed Sindikata pomoraca Hrvatske(SPH).
Ka?že novinar Krnić i nakon toga sam sebe demantira:
Dosta nam je vi??e obećanja Vlade i čekanja ostvarenja obećanja koje nikako da nam svane-zagrmio je kroz megafon Vladimir Svalina, predsjednik SPH-a ispred 50-tak okupljenih pomoraca iz Splita, ? ibenika, Zadra i Rijeke.
I kakav nam je onda to velii prosvjed kad se od 20000 pomoraca skupi njih 50-tak ubrojiv??i debele i masne placene predstavnike sindikata. Pa neka su i 2/3 na brodu jos uvik ih ima doma 7000. O tome toliko.
Da li se jos neko sjeca pregovora o uvođenju Hrvatskih pomoraca u porezni, mirovinski i zdrastveni sustav. Ti isti sindikalci su bili gorljivi pobornici a danas to isto napadaju. Ja reka-ja poreka. Kakva lakoća. Bogami ravnpopravan nivo sa na??im političarima. Ipak ima jedna razlika. Politicare biramo u bar nekakvoj demokratskoj proceduri a sindikalisti odabrali sami sebe, odredili sami sebi plate i na??li udobne loge. Splitski sindikalac stoluje pogodi di. E nije to lako jer niko im i ne dolazi. Te??ka periferija. Marmontova ulica.