NYK - Iva shipping

Hvala na informaciji!

Pretpostavljam da imate neki Flag exemption, za odredjeno razdoblje ako ce se brodovi prodati ili nesto slicno ...
Tako imaju neke druge kompanije gdje sam bio, pa su (za kratko vrijeme) ustedili na ECIDS ugradnji ...

ma nije to flag exemption, nego japanci koliko sam shvatio su staromodni, i drzati ce papirnate karte na tankerima/plinu dokle god budu mogli. Naravno uz papirnate koje su primary use, mora se i ECDIS drzati up to date, tako da je to onda double job za sekonde :) Sto im ustvari uopce nije ludo, kako vidm, nekim mojim kolegama ECDIS je i dalje, nazalost, znanstvena fantastika.

Novost za sekonde da prebacuju ecdis na primary a papirnate kao backup. I to je prvi korak prema paperless koji planiraju uvest u sljedece dvije godine na sve vlcc-je.

Druga novost je da se smanjuje flota vlcc-ja u sljedecih dvije godine za 5 brodova ali nas uvjeravaju da nam je posao osiguran radi expanzije lng flote i prebacivanje je u toku. (naravno vezasi imaju prednost haha)

Treca novost je da nam je otkljucan youtube na netu. :kafa

ps: kompenzacija euro-usd još traje(dok god je dolar visok) a isplacuje se sve odjednom na racun dva miseca nakon iskrcaja.

ako netko ima još neš za pitati nek pita slobodno.
:uzdravlje

Novost za sekonde da prebacuju ecdis na primary a papirnate kao backup. I to je prvi korak prema paperless koji planiraju uvest u sljedece dvije godine na sve vlcc-je.

Druga novost je da se smanjuje flota vlcc-ja u sljedecih dvije godine za 5 brodova ali nas uvjeravaju da nam je posao osiguran radi expanzije lng flote i prebacivanje je u toku. (naravno vezasi imaju prednost haha)

Treca novost je da nam je otkljucan youtube na netu. :kafa

ps: kompenzacija euro-usd još traje(dok god je dolar visok) a isplacuje se sve odjednom na racun dva miseca nakon iskrcaja.

ako netko ima još neš za pitati nek pita slobodno.
:uzdravlje
Koliko vlcc brodova imaju za sekonde a koliko lng?

Poslano sa mog GT-I9505 koristeći Tapatalk

Mislim da ne.
Prvotno traze ljude sa iskustvom za sve rankove a soldi su skoro isti ko svugdje na oilu (zasto bi onda mjenjao firmu?),
A nase kadete skoro nitko i ne krca na oil. Mozda 20-tak ih se godisnje ukrca a to je zanemariv broj

Poanta je da crudu nema kruva za nas jos dugo.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Koliko ja znam ima 2 vlcc za nase juniore i 3-4 lng koji su ionako prebukirani tako da je malo u gusto ako se ne varam.

Koliko ja znam ima 2 vlcc za nase juniore i 3-4 lng koji su ionako prebukirani tako da je malo u gusto ako se ne varam.

A cujem kolege sa lng-a kako pricaju na vhf da ostaju preko ugovora jel im fali masu ljudi a jos novih brodova stize tako da svak ima svoj info i pogled o tome.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ma ode je ante nesto falija...
koliko ja iman informacija split ima 8 ili 9 lnga za nase oficire, a ostale narode i narodnosti valjda posalju po potrebi ako nema ko minjat, a valjda iduce godine stize jos novogradnji od toga ce i ured u splitu za nase dobit par brodova, mozda netko zna nesto drugo?

Ma ode je ante nesto falija...
koliko ja iman informacija split ima 8 ili 9 lnga za nase oficire, a ostale narode i narodnosti valjda posalju po potrebi ako nema ko minjat, a valjda iduce godine stize jos novogradnji od toga ce i ured u splitu za nase dobit par brodova, mozda netko zna nesto drugo?
Moze biti da sam falija jer nisam napravio update.... mozda i ima mjesta jer je nesto ekipe otislo bas iz razloga sto je manjkalo brodova....
Za lng znam da se dugo cekalo ali valjda se nesto i promjenilo....
Inace ja mogu reci samo najbolje za kompaniju kao i za office u splitu

Jel ima mjesta za rvatine na ovim novim ust lng parnjacama?
I mogao bi netko od udarnika sa nyk obnovit platne liste u excel tablici, stoje od 2011 ako se ne varam.

Back