Pomoć oko seminara

ombo

New member
Pi??em priki seminar a nikako da priko googlea nađem pravila za čamce za spa??avanje i brzim brodicama za spa??avanje? Tipa koliko ih mora bit na brodu te i te du?žine, koliko kod obalne plovidbe itd. Seminar je ferry brodovima na temu nesreća koje su se dogodile i događaju, gubitak ?života itd. ako ko more bacit link fala.

SOLAS je ovdje moguce dowloadati. Ista su pravila preuzeta u class rules (ABS, Lloyds...) i poneki detalj i na www.imo.org (MSC Circulars)
fala.

Kolega @ombo.Cini mi se da je taj tvoj prika malo jaci student kada te nije sam mogao uputiti na literaturu koja je na faxu obavezna i iz koje se uci o sigurnosti na moru kao i srednjoj pomorskoj a to ti je SOLAS.Bice da je sjedija na usima.Majko moja buducega pomorca!:udriglavom:udriglavom

:D ponavljanje je majka znanja.

Fala svima seminar je već odveć gotov mo?že close. :uzdravlje

evo mene opet al ovaj put za mene. :=) fala unaprid. Ako ima ko materijala ??ta u vezi trajekta za prijevoz vlakova, konkretno doli u Messina Strait na potezu Sicilije s kopnom, puno bi mi pomoglo. Fala.

Red bi bio staviti taj seminarski koji je vec pisan na download kao zahvalu ekipi koji su pomogli. Znam da bi ga malo ljudi spustilo ali je red.

Treba zahvale malo pokazat a ne samo :uzdravlje:uzdravlje i izija vuk magarca.

Red bi bio staviti taj seminarski koji je vec pisan na download kao zahvalu ekipi koji su pomogli. Znam da bi ga malo ljudi spustilo ali je red.

Treba zahvale malo pokazat a ne samo :uzdravlje:uzdravlje i izija vuk magarca.

iskopat ću ga ovih dana mislim da ni nije vi??e na mom kompu inače drage volje :)

volia bi i ja viti taj seminar, skiniti, moglo bi mi zatribati, ali ne virujen da će ga staviti, ka za prijatelja, jedan savjet ombo prije nego te izvriđan, uvik iza sebe ostavi otvorena vrata ako me razumi?? a ja ću ti ih ??to se tiče mene zalupiti, takvima triba ne samo zalupiti nego i zaključati i baciti ga skupa s vratima u more, ma i more nebi prihvatilo takvog, ipak i more ima vi??e re??pekta nego ti ombo, kaljati more s takvin bi bia grij, ma ni zemlja e sitia san se močvara bi bila pravo misto za tebe sa pijavicama bi bia na ti, ma neću vi??e tek san se zagrija a stariji bi rekli kad je najlip??e triba znati stati

Nemojte covika odma napadat. Bas kad je isa spustit seminarski na server nestalo je struje i sprzilo mu je hard disk. Nazalost, svi podaci su nepovratno izgubljeni i doticni upravo vodi spor sa HEP-om za nadoknadu stete.

Back